Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

הריבית כרגע היא4.75 והאינפלציה היא 5.

עוד אחוז זה בסך הכל 0.75 אחוז מעל האינפלציה.

כדי לנצח במהיות את האינפלציה צריך ריבהית שהיא 2-3 אחוז מעל האינפלציה, כלומר ריבית של 7-8 אחוז וזה תחת ההנחה שהאינפלציה לא תעלה.

בגלל עליית שער הדולר מאוד סביר שבעוד חודשיים נעמוד על 7 אחוז אינפלציה שנתית.

היסטורית כבר היינו בריבית של 10 אחוז. אין מה לפחד.

נקווה לטובת כולנו שזה לא יגיע ל7%

פורסם
לפני 40 דקות, garicho כתב:

אתה מבין שזה קצת פחות מ-5% לשנה? בכלל, צריך לדעתי לאסור לפרסם מודעות פרסומת עם ריבית לתקופה של יותר משנה. או להוסיף RRSO בכל מודעה שיהיה פרמטר אחיד להשוואה.

כמובן אבל, כמה עמודים אחורה אנשים לא ידעו / היו מופתעים שניתן לקבל היום גם 3% או 4% אז הנה באדום על כל העמוד כמעט 5% לשנתיים 

פורסם

שזה בערך ריבית בנק ישראל הנוכחית (שהיא 4.75% בשנה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 41 דקות, rev-Match כתב:

ביקוש ומחירים הולכים יד ביד רק בעליה? 

בירידה הם לא מכירים? 

תגיד לי אתה. הירידה בביקושים נמשכת כבר כמעט שנה. 

פורסם

וואו. שימו לב לטקסט, מיזוג מלא, חניה + מחסן
וזה רק בכתב על הנייר, בטח בפגישה מקבלים עוד הטבות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

נתקלתי בזה היום. שודר בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/economics/lxmy2-903564152/?pid=539&

פרסום ראשון: הצעדים שמתכננים באוצר כדי לעודד בנייה.

בצמרת האוצר בוחנים את האפשרות להעניק לקבלנים הורדה זמנית של מס הרכישה על קרקעות לעידוד הקמת דירות. עוד בתוכנית: שימוש ברווחים מקרקע במרכז לסבסוד דירות לצעירים בפריפריה. כל הפרטים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 58 דקות, MorH כתב:

קנו דירה קבלו רכב, אף פעם לא ראיתי הצעה כזו (מניח שהייתה בעבר אבל לא מכיר)

יש לי זכרון קלוש של משהו כזה משנות ה-60 באיזה שכונה חדשה שהיתה במקום שכוח אל בקריות.

עכשיו צריך להכניס כאן קישור לשרשור של אורה

אהה….. מה עם נקודת טעינה לאורה? מגיעה כחלק מה עיסקה? יש לבניין הקצאה מספקת של חשמל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, Ziv כתב:

@maxcher

הנה:

"לא יודע, בפרויקט שאני מתעניין בו באשקלון לא הורידו מחירים אז מבחינתי אין ירידת מחירים."

כשאני הולך לקנות נדלן אני תמיד שם 100

לפני שעתיים, MorH כתב:

IMG-20230612-WA0092.jpg

עסקה לא הכי טובה שיש בת'כלס.

1. מחיר הדירה 3 מיליון, בטח ירצו מיידית את כל הסכום.

2. המחיר של האורה, קצת מצחיק אבל כיום באתר שלהם, מדובר על 175K. הרכב ימסר יחד עם המסירה של הדירה, אז זה אומר שבת'כלס ההנחה נמוכה יותר תהיה באזור ה100K. ואני מפרגן לדגם היקר ביותר.

3. לפי מה שראיתי במפרט, יחסית סביר המפרט. יש יתרון לנגישות לרכבת קלה אבל עד שהיא תגיע יקח זמן.

4. אם המטרה היא דירה להשקעה, עדיף דווקא ללכת במצב הנוכחי על עסקת 20/80. ואז למכור ברווח את הזכות/להחזיר את המשכנתא..

5. נראה שמדובר בעסקה לאנשים שאוהבים את הכל מהכל.

לפני שעה, sperial כתב:

אהה….. מה עם נקודת טעינה לאורה? מגיעה כחלק מה עיסקה? יש לבניין הקצאה מספקת של חשמל?

במפרט מופיע "חניות‭ ‬תת‭ ‬קרקעיות‭ ‬כולל‭ ‬הכנה‭ ‬לטעינה‭ ‬חשמלית"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...