Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

אמרת שבעבר לא היו הנחות. לא אמרת "פרט למבצע הזה לא היו הנחות". חוץ מזה אם אנחנו כבר ממשיכים לעסוק בזה המבצע הזה שונה מהקודם, המחיר שונה, ההנחה שונה וכמות הפרוייקטים שונה.

אם כתבתי בתגובה למבצע הזה, דיי ברור שהתכוונתי שלא היו מבצעים חוץ מהמבצע הזה.

זה דיי בסיסי.

מה גם שלא כתבתי שבעבר לא היו הנחות, אלא בשנים האחרונות לא היו. אבל שזה לא יפריע לך.

לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

כמובן שכרגיל אתה מנסה להמציא תאוריה שתתיישב עם השטויות שכתבת, לא חדש, זה בסדר. אנחנו כבר רגילים. העיקר שזה מתקמפל אצלך ואתה מרגיש טוב.

אני תמיד מרגיש טוב, אם אתה קראת את ההשתלשלות למעלה, ומה שאתה חושב נשמע לך הגיוני - זה כבר עניין שלך עם עצמך, אין לי דרך לעזור.

ובזה אני סיימתי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מצחיק שכל אלו שאין להם דירה כאן בשרשור רק מייחלים ומייחלים, אתם חושבים שקריסות ועליית הריבית תקרב אתכם לדירה? הצחקתני

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, adi89 כתב:

מצחיק שכל אלו שאין להם דירה כאן בשרשור רק מייחלים ומייחלים, אתם חושבים שקריסות ועליית הריבית תקרב אתכם לדירה? הצחקתני

מי שאין לו דירה כנראה שייחל לנפילות, למה רצית שהוא ייחל? לעליות?

למה שקריסות ועליה בריבית לא יקרבו אותו לדירה?

הוא יצטרך להביא פחות הון עצמי ויקח הלוואה קטנה יותר.

מתי היה קל יותר לקנות דירה? לפני שנה שהריבית הייתה נמוכה ומחירי הדיור בשיא או לפני 20 שנה שהריבית הייתה גבוהה והמחירים נמוכים?

זה אתה שקנה בראשון, קפץ מעל הפופיק ולקח חתיכת הימור מטורף לא?

לא חושב שכדאי שתטיף פה למישהו שיושב על הגדר. מבחינת סיכון הוא כנראה במקום טוב יותר ממך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 31 דקות, farkash7 כתב:

זה אתה שקנה בראשון

טעיתי. זה לא אתה. אבקש סליחה מהבחור שכיוונתי אליו את ההודעה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 47 דקות, motizkn כתב:

לי יש דירה ואני מאחל לקריסה, כל מי שיש לו דירה אחת או כלום (שזה רוב המדינה) צריך לאחל לירידת מחירים.

כנ"ל 

20% ירידה מ 3 מיליון זה לא כמו 20% מדירה של 2 מיליון. 

פורסם

יש לי דירה, ואני אדיש למחירים (סוג של)

יקרסו? אנסה לקנות עוד אחת בתקווה שאצליח לגייס את הכסף

יעלו או ישארו במחיר הנוכחי? אשקול למכור אם תצוץ השקעה מעניינת

אני חושב שזה די ילדותי ל"ייחל" לקריסה של מחירים או מצד שני לשמוח מעליה אין סופית על הנייר 

צריך לנצל הזדמנויות גם בירידה וגם בעליה, לא לייחל לאיזשהו מצב שאין לי שליטה עליו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

טעיתי. זה לא אתה. אבקש סליחה מהבחור שכיוונתי אליו את ההודעה.

לפני שאתה מאשים מישהוא במשהוא הייתי ממליץ לך לחשוב פעמיים, כנראה שביום הכיפורים הזה כמות נכבדה מההטפות שלך לא יסלחו, השנאה שאתה מפזר בכל השרשור משקפות לא מעט על הגישה שלך בחיים וטוב שאתה מאחורי מקלדת.

ואני בשונה ממך, מאחל לבחור ההוא שלקח סיכון וקנה את הדירה שהוא רצה רק טוב והרבה הצלחה. תהיה לו דירה משלו וכל הכבוד לו.

עריכה אחרונה על ידי adi89
דיקדוק
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, adi89 כתב:

למה לא? 

גם מי שיש לו דירה למגורים ורוצה לשדרג מייחל לירידה. מה הבעיה עם זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אשמח אם תסביר איך בדיוק ירידה במחיר עבור שדרוג תעזור? לא רק המחיר של הדירה המשודרגת יורד, אלא אם שוב פעם התשובה תהיה בנוגע להוספת כסף מהצד.

היחידים שזה טוב להם הם אלו שפספסו את הרכבת ויש להם 200,000 ש"ח עבור ה30% הראשונים שכיום לא מספיקים

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, - XM - כתב:

מה שעצוב הוא שגם אם זה יקרה, רוכשי הדירות לא ירוויחו מירידת המחירים, וכל מי שחיכה לירידת מחירים ג’’כ לא ירוויח כלום.

במקום לשלם על דירה 2 מליון למוכר, אתה תשלם 1.5 למוכר וחצי מליון ריבית לבנק.

(אני בכוונה זורק מספרים, אבל אתה מבין את הכיוון).

לגבי סוף הציטוט שלך, מה יקרה למחירי השכירות?

זה לא ככה

כי נגיע למצב שהריבית גבוהה מדי וצריך להוריד אותה..

ואז תהיה תקופת ביניים שיורדת ריבית ועוד לא עולים המחירים לרמה הזויה כמו היום

הרי בסך הכל רוצים להגיע לאיזוו

לא רוצים להגיע למצב שאך אחד לא יכול לקחת  הלוואות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, adi89 כתב:

אשמח אם תסביר איך בדיוק ירידה במחיר עבור שדרוג תעזור? לא רק המחיר של הדירה המשודרגת יורד, אלא אם שוב פעם התשובה תהיה בנוגע להוספת כסף מהצד.

פשוט מאד, יותר זול לשדרג מדירה שעולה 2 לדירה שעולה 2.7 מאשר מדירה שעולה 2.7 לדירה שעולה 3.65.
האחוז אותו אחוז, אבל הסכום? 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...