Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע הזוי קצת אבל בסוכנות של פיז׳ו טוענים בתוקף כבר חודש שאין להם רכבי הדגמה לנסיעות מבחן, לא דיזל ולא בנזין..

לטענתם החברה מכרה את כל מלאי הרכבים כולל את רכבי ההדגמה של נסיעות המבחן ולכן כיום לא ניתן לעשות נסיעות מבחן.

אני אישית לא מאמין שעושים כזו שטות ואם כן אז אין לי מושג למה.

אני מקווה שנציג לובינסקי קורא את הפוסט ויוכל להגיב ולאשר או לשלול את הדברים.

הם באמת מצפים שנזמין רכבים מבלי לנסוע עליהם? :roll:

פורסם

בכל מקרה בטח אין להם רכבים במלאי... אז בהזמנה הקרובה יגיעו רכבי הדגמה וגם רכבים לקניה. מה הבעיה? אני מאמין שאפשר לעשות הזמנה ולבטל במידת הצורך במידה ועשית בעתיד נסיעה ולא מתאים. לא צריך לעשות ברדק מכל דבר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אתם מבלבלים בין סיבה למסובב.

נסיעות מבחן קיימות כדי למכור.

למה שיהיו נסיעות מבחן אם אין מה למכור יותר?

תגיע הקצאה נוספת תעשו נסיעת מבחן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אה ועוד משהו... אתמול רכשו על פי פירסום 300 יחידות של טיוטה. אז זה אומר שכולם עשו נסיעת מיבחן? לא.

הקיצור כל אחד יעשה מה טוב לו.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

יש כאלו שרוכשים בלי נסיעת מבחן.

שכן שלי קנה סוזוקי-קרוסאובר אחרי שראה אצלי, הוא טען "אם זה טוב לך, אז גם בשבילי זה טוב".

הפצרתי בו שוב ושוב שיעשה קודם כל נסיעת מבחן - בסוף רכש ללא נסיעת מבחן, למרות שבמקרה

הזה יכול היה לקבל נסיעת מבחן ללא כל בעיה, בסניף לא רחוק מהבית יש (או לפחות היה) רכב הדגמה באופן קבוע.

אני בכל אופן לא הייתי רוכש רכב ללא נסיעת מבחן.

אני מניח שלובינסקי יגיבו בקרוב, אולי תוכל לקבל נסיעת מבחן במקום אחר (באולם אחר).

פורסם
להד"מ

נסיעות מבחן ב 3008 כרגיל!

צוות לובינסקי

תודה על התשובה.

שתי שאלות אם אפשר:

1. איזה דגם יש לנסיעות מבחן, בנזין או דיזל?

2. למה כבר פעמיים מסרו לאישתי שלא עושים נסיעות מבחן עד להודעה חדשה (הפעם האחרונה הייתה השבוע)?

כדאי מאוד שתהיו מתואמים, הנציג בטלפון היה נשמע כאילו הוא לא ממש מעוניין בנו כלקוח..

אגב מה זה להד״מ?

פורסם

שלשום ביצעתי נסיעת מבחן על ה 3008 גרסת blue hdi 1.6 (סניף ב"ש).

הבחורה שערכה לי את הנסיעה העידה שהיא מבצעת מס' לא מבוטל של נסיעות כאלה כל יום.

לדבריה, ישנה אפשרות לבצע את הנסיעה על שני הדגמים הרלוונטיים.

כדאי היה לנדב קצת יותר פרטים, כמו למשל באיזו "סוכנות" אמרו לך את זה, ומי הנציג שטען כך בפניך. להגיד "בסוכנות של פיג'ו" ו "הנציג בטלפון", לא ממש עוזר לנציג כאן לדעת עם מי דיברת, ולברר בשבילך את העניין. לחילופין, אתה יכול לבקש מאותו "נציג", עזרה אישית בתיאום נסיעת המבחן שלך. כך אני עשיתי.

בברכה

יניב

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם

^

אישתי התקשרה למספר של לובינסקי שמופיע באתר האינטרנט (מתחיל בקידומת 03).

פעמיים ובהפרש של שבועיים ועם שני נציגים שונים..

הראשון אמר שהם מכרו את כל הרכבים, כולל אלו של נסיעות המבחן, ולכן הם לא מבצעים יותר נסיעות מבחן עד לתאריך לא ידוע.

השני אמר לה שהם לא מבצעים כרגע נסיעות מבחן כי אין רכבים במלאי אז אין טעם בנסיעת מבחן.

אנחנו מחיפה

טוב לדעת שיש נסיעות מבחן אבל האמת שההתנהגות הזו, של כאילו הם עושים לי טובה, קצת מוציאה לי את החשק..

אגב גם התגובה של נציג לובינסקי כאן, עם ה- ״לא היו דברים מעולם״ לא במקומה, כאילו מה אני משקר או ממציא??

• תוכן חדש...