Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם יורשה לי להציע אופציה שלא הרבה חושבים עליה כשהשקעה אבל מניבה תשואה פנומנלית ועלותה זולה ואחזקתה שואפת לאפס

מספר זכות ציבורית שנסחרת סביב ה240 אלף שח כולל מעמ אפשר להשכיר אותה (לא באמת צריך להתעסק עם נהגי מוניות כשאפשר פשוט לקחת מתווך - אם כי מודה ומתוודה שאבי נהג מונית זר בנוף הישראלי המצוי מבלי לפגוע בשאר נהגי המוניות)

מקבלים כל חודש 1500-1700 שח אני לא בקיא במספרים עד הסוף ובחישוב שנתי יוצא תשואה שנתית שנעה סביב ה8 אחוז בשנה

גילוי נאות, אני כרגע בוחן את הנושא לעומק ודוחה את החלום הדירה כנראה עבור זה, לא בשוק הנוכחי אקנה דירה אולי אני טועה ואולי לא, אולם קשה לי לראות את עצמי משלם פי 4-3 על אותה דירה בדיוק שהוריי קנו לפני קרוב ל20 שנה

שומר נפשו ירחק.

זו ה"השקעה" הכי שגויה היום. צריך להיות באמת מנותק מכל מה שקורה בעולם כדי לקנות זכות למספר ירוק.

עדיף להשקיע את הכסף בבורסה של סוריה.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

וועד נהגי המוניות הוא מאד חזק ובריון (אין לי שום דבר נגדם, רק מציין עובדה), אז בינתיים הלובי שלהם פועל נגד פתיחת הענף לתחרות.

כפי שציין ישה, למה שהנצחון יהיה שלהם, אבל במקרה הפסד, ההפסד יהיה שלהמדינה? זה לא הולך ככה.

אותה בעיה עם הזכות הציבורית בסכום גבוה, היתה בניו יורק ופריז. בניו יורק המדליון עלה מיליון דולר(!) ואף אחד לא פיצה אף אחד. לפי מה שקראתי, גם 200 אלף דולר אי אפשר להוציא עליו היום, לאחר שכל העיר מפוצצת בנהגי אובר/ליפט.

אם לא ירצו לפצותם, כמובן שהם יחסמו כבישים ויעשו בלאגן, רק שזה מתהפך עליהם, כי אובר מקבלת מזה פרסום בחינם.

בקשר לשאלה של פותח השרשור,

אם המדינה תחליט לפצות את הנהגים בסכום רציני, אז הרווחת. אם השוק יפתח לתחרות בעוד מספר שנים, עד אז תעשה קופה ואז תמכור "לעסקן" הבא, גם הרווחת. אבל אישית לא הייתי בונה על זה. הכל יכול להתהפך בכל רגע, ותשאר עם מספר שלא שווה כלום. אם אתה כל כך רוצה להשקיע, תוכל לקנות דירה בפריפריה ולהשכיר אותה. אומנם לא תקבל שם 8%, אבל גם לא תצוץ לך אפליקציה שתחסל לך את המקצוע ואת ההכנסה. בקיצור, פחות אבל בטוח

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תוכן חדש...