Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום למומחי הפורום המקצועי .

לפני כחודש שיפצתי גיר בסקודה אוקטביה שנת 2000 בנזין.

די מייד לאחר שהוצאתי אותה מהמוסך ונסעתי לדרכי כשעצרתי ברמזור

לאחר כשעה נסיעה ואז נותן גז כשרמזור התחלף האוטו לא זז גם אם הטורים עולים עד 1800-2000 ורק אז משתלב במכה , אם מורידים את הרגל ושוב נותנים בגזשטורים נמוכים יותר אז משתלב במכה ,לפעמים כבר מהתחלה מתחיל לנסוע עם מכה.לפעמים גם קצת פחות גז . רוצה להוסיףשהחליפו גם מקרן שמן –התקינו מקרן חיצוני .

חזרתי עם בעיה זו כבר שלוש פעמים למוסך , פעם אחת החליפו מוח ,פעם שניה בצעו איפוס כלשהו עם מחשב פעם שלישית החליפו חיישן שמתחבר מהצד בדופן שלהגיר ,עדיין לא פתר את העניין .

אולי יש קשר לכך שכשנוסעים בכביש עמוס ופקקים האוטו קצת יותר חם (חום מנוע רגיל) כניראה שהשמן בגיר גם מתחממם קצת ( להמרות ששמו מקרן שמן חיצוני שאמור להיות יעיל יותר) , רק איזו השערה , לא ברור לי

רוצה לציין שהתופעה מחמירה כשמפעילים מזגן והטורים קצת יורדים.

מבקש מאוד את עצתכם המקצועית ,איזה כיוון מחשבה ,אולי תופעה שמוכרת לכם מנסיונכם.

עריכה אחרונה על ידי yairez
יש בעיה לכתוב הודעה פה, מפספס אותיות לכן כתבתי ב וורד והעתקתי לתוך ההודעה.
פורסם

תוכל רק לספר כמה שילמת ואיפה? אני בבעיה דומה עם סיאט 2002...

לעניות דעתי, לא תקין כלל. אחרי שיפוץ מקיף הכל אמור לעבוד פיקס. כמה אחריות קיבלת?

seat leon 1.8 20v

פורסם

השיפוץ בוצע אצל זה שמפרסם באינטרנט car gir, חצי שנה אחריות רק על הגיר על המוח אין אחריות ,

בהתחלה כשאתה מדבר איתם מבטיחים הרים וגבעות חצי שנה אחריות הכל ואז לאחר התשלום אתה מקבל חשבונית עם סייגים לאחריות ,על השיפוץ חצי שנה על המוח אין אחריות ועוד משהו שלושה חודשים אחריות, ואחרי שלשה חודשים או 10 אלף ק"מ החליף שמן ופילטר אצלם(!)...אבל גם היום הגיר לא תקין מאה אחוז , מה שפרטתי מעלה.

הייתי אצלם כבר שלוש פעמים רק על הבעיה הזו.

פורסם

על מנת להבטיח את זכויותך תוציא להם מכתב המסביר שתיבת ההילוכים אינה תקינה, שלח את המכתב בדואר רשום ו/או באישור מסירה ידני וזאת לפני שהאחריות תסתיים.

רצוי שגוף מקצועי נייטרלי יבדוק [אף בתשלום - כמו מכון גירים מומחה אחר] את הגיר, ויוציא לך חוות דעת כתובה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

פותח הנושא,איזו שנה הרכב ? כדי שנוכל להבין אם זה DSG6 או DSG 7 .

DSG 6 (עד 2009 אם אינני טועה)-בעיקר היו בעיות מהסוג שאתה תיארת והפתרון הינו שיפוץ בלוק שסתומים (מוח) בעלות של סביבות 4500 ש"ח.

מכון גירים טוב במרכז הוא של ספי,חבר הפורום - גירים אוטומטיים צומת סגולה.

אם אתה קרוב אליו,ממליץ לגשת ולקבל ממנו חוות דעת מקצועית .

אם שיפצת גיר לפני חודש,האחריות אמורה להיות ממומשת באופן מלא ע"י מי שעשה את העבודה.

להבא,לא כדאי לגשת למקומות עלומי שם,שמבטיחים הנחה כזו או אחרת כי בסוף אתה נשאר עם כלום ביד וזה בעדינות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...