Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 25K

lb1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה, אני מחפש רכב אמין כמה שיותר, צריכה דלק סבירה (בשבילי 1\10 זה אחלה צריכה), שיראה סבבה ושיכנס לי לי להתקציב של 25 אלף

יש לי 3 התלבטויות, כולן שנתונים 2007-2009

מאזדה 3- ראיתי כמה במצב טוב במחיר 25 אלף

סובארו אימפרזה - דורשים בסביבות ה15 אלף

מיצ'ובישי לאנסר קלאסיק - גם דורשים בסביבות 15 אלף

השאלה שלי היא אם המאזדה עד כדי כך עדיפה ששווה להשקיע עוד 10 אלף או שאפשר להסתפק באימפרזה או לאנסר.

השיקול העיקרי שלי זה רכב מנוע 1600 שיסחוב לי יפה, אמינות טובה (אחרי 4 שנים עם פיאט שהמוסך הפך להיות בית שני) והמראה החיצוני של האוטו.

רוב הנסיעות עירוניות למרחקים קצרים.

אשמח לחוות דעת

עריכה אחרונה על ידי lb1234
פורסם

לדעתי לדרישות שלך מאזדה 3 הכי מתאימה.

רכב אמין לא יקר בטיפולים וחלפים בשפע, אולי לא הכי חסכוני 1/10 דומה למשפחתיות האחרות.

חפש אחת שמורה עם ק"מ נמוך והיסטוריית טיפולים 2006-2009 .

אימפרזה ולנסר מיושנות לעומת המאזדה שהיא גם הזריזה מהן

פורסם

מצאתי מאזדה 3 2008 עם קמ מאוד נמוך שלא היתה בליסינג ועם הסטוריית טיפולים במורשה

הם דורשים 25 אלף

מחיר כדאי?

פורסם

במידה והנתונים נכונים והרכב באמת טופל וקיים היסטוריית טיפולים קח לבדיקה במכון בדיקה.

ותעלה לכאן את טופס הבדיקה לייעוץ

בהצלחה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• תוכן חדש...