Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל פסק למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תוכלו להסביר לי בבקשה, מה ההבדלים?

על מה לשים לב. ?

איזה מומלץ?

ראיתי שיש ב260₪

וגם בסכומים הרבה יותר גבוהים

תודה מראש

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הכל תלוי מה אתה רוצה להחזיק, ולכמה זמן.

ככלל אצבע, UPS אינטראקטיב גל "מרובע" 650VA יחזיק מחשב ביתי+LCD ממוצע לחמש-שש דקות כמו כלום.

(נאמר שכל עוד ספק הכח שלך הוא 150W זה "מחשב ביתי")

אם יש לך במחשב ספק כח APFC שרגיש לצורת הגל, תאלץ לרכוש אל פסק שמוציא גל סינוס "טהור", והופה, המחיר קפץ לבערך פי 4 מהרגיל.

אם יש לך, נניח, תחנת עבודה גרפית עתירת צריכה, או שמשום מה אתה זקוק ל"זמן אוויר" ארוך יותר, תאלץ לרכוש אל פסק חזק יותר. בעקרון החישוב הוא 60% מסכום ההספקים של מה שצריך להחזיק, ועל זה מוסיפים 25% לכל חמש דקות שרוצים להחזיק.

(וקח בחשבון שזה במצב סוללה אופטימלי, מה שלא תמיד קורה)

UPS "אונליין" (שהמחשב עובד על מתח סוללה גם כשיש חשמל, ובמקביל הסוללה נטענת) טוב ויקר יותר מאלו המכונים "אינטראקטיב" שבהם הוא מצליח לעבור תוך כמה חלקי שניה למתח סוללה ולשמור על הציוד "באוויר". ה"מומחים" טוענים שמצב כזה מסוכן לציוד רגיש, מאחר והוא יוצר "פיקים" של מתח.

אלו הפרמטרים שקובעים את מחיר הUPS.

כשתדע מה מתוכם אתה צריך, ועל מה יכול לוותר, תדע מה טווח המחירים הרלוונטי לך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

תוספת שני סנט להודעה מעלי -

וכמובן לקחת בחשבון שזמן חיים של המצברים האלה די דומה למצברי רכב וצריך לזכור להחליף אותם מידי כמה שנים וגם זו הוצאה שצריך לזכור.

נראה לי שמוצר בסיסי שהייתי קונה זה זה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=890102

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

קודם כל תודה,

אצלי זה מחשב ביתי רגיל לחלוטין, מסך, רמקולים והרד דיסק חיצוני,

ומה לגבי זה

http://ksp.co.il/?select=.226.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=27458&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)

650VA שווה ערך לכ- 400 וואט, כדאי שתבדוק אם זה מספיק לך.

אני לא מכיר מקרוב את המוצר בקישור שצירפת; המכשיר בקישור של דרור הוא של Advice - מוצר עם אבא ואמא, החברה נמצאת בכ"ס וגם המעבדה. לי יש 1.5kVA.

למען האמת, האל-פסק הטוב ביותר הוא - מחשב נייד.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

בנתונים היבשים, המכשיר בקישור שלך נראה מתאים.

המכשיר בקישור של דרור, הוא בעל שירות מצויין וזמינות של חלקי חילוף, כמו שאמרו כאן מעלי.

אצלי במשרד בכל העצמדות יש אדווייס.

מנסיון ארוך, השירות שלהם הוא ברמה שלא נהוגה בישראל.

אני לא מחליף אותם גם לא בשביל לחסוך 100 שקל לעמדה.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...