Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני רוצה להוציא אזרחות בולגרית,יש לאבי אזרחות.

האם יש למישהו ניסיון בהליך כזה?

האם מישהו מכיר עו"ד מומלץ לעניין? או שבכלל כדאי לעשות הכול דרך השגרירות לבד?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה מאוד משתנה בין מדינה למדינה.

אני יכול להגיד לך שרוב החברים שלי שהוציאו אמריקאית (בהקשר של אב וזכאות מלידה) עשו את זה לבד - לקח כמה חודשים אבל היה קליל.

לעומת זאת כל מי שאני מכיר שהוציא רומנית (והצליח גם :) ) השתמש בעורך דין.

לא מכיר את המצב עם בולגרית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן וכן

אתה לא יכול לעשות דרך השגרירות בלבד

זה תהליך סבוך וארוך של כ-3-5 שנים לאדם בוגר

קודם כל צריך להוציא תעודת יושר, בדיקת איידס ועוד משהו שאיני זוכר, (כמעט בטוח שגם תרגום כל הנ"ל לבולגרית ואישור התרגום בשגרירות)

את זה מעבירים למישהו שמתחיל את התהליך שלוקח כמה שנים

ברגע שמקבלים אישור שאתה אזרח השלב הבא זה תעודת זהות, לכל אזרח חייב להיות כתובת רשומה, בגלל שאתה לא גר שם

אז נותנים את הכתובת של משרד הפנים, את זה אתה צריך למלא בשגרירות, את זה שולחים לבולגריה לאישור וזה אמור לחזור לכאן

את המשך התהליך איני מכיר מכיוון שאנחנו נסענו לבולגריה וסיימנו אותו שם במקום (תעודת זהות ודרכון).

אני יכול להפנות אותך לבחור בולגרי שיודע עברית וגר שם (איני זוכר אם הו עו"ד או לא), הוא זה שליווה אותנו בבולגריה בתהליך הסופי והוא גם עזר לי להוציא את האזרחות לילדים שלי (לילדים מתחת לגיל שנה זה תהליך קצר של 2-3 חודשים), המחירים שלו סבירים ביותר על גבול הנמוכים לדעתי.

פורסם

תודה.

לפי מה שהבנתי ההליך למועמדים מתחת לגיל 30 הוא קצר יותר ונע סביבות השנה וחצי.

אשמח לקבל את הטלפון,תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

איני מכיר את התהליך בבולגריה אבל שתי הערות:

1. לכל מדינה דרישות שונות.

2. הדרישות משתנות עם הזמן.

לאבא שלי (יליד ברלין, שיצא מגרמניה ממש ערב מלחמת העולם השניה) לקח כמה שנים לשכנע את הגרמנים שהוא זכאי לאזרחות. אבל פעם שהוא קיבל את האזרחות נסעתי לשגרירות הגרמנית עם אחותי וכמובן גם הילדים שלנו, ואבא שלי ליווה אותנו - היה ראיום ממושך שהתבצע באנגלית, נמסרו המסמכים הדרושים, האזרחות אושרה תוך מספר חודשים. אבל זה היה לפני למעלה מ-15 שנים. מאז אני בודק בערך פעם בשנה אם יש הודעות העשויות להשפיע על האזרחות שלי או של הבנים שלי. שם למדתי, למשל, על כל מיני שינויים בהתיחסות לשירות קבע בצה"ל (היתה תקופה שבה שירות שאינו חובה היה גורר אבדן האזרחות, אלא אם מתקבל אישור מראש מהרשויות הגרמניות. דרישה זו בוטלה בינתיים).

יש מדינות שאינן מכירות באזרחות כפולה, ויש מדינות שבהן מאבדים את האזרחות אם רוכשים אזרחות אחרת. למשל - הגרמנים מכירים באזרחות כפולה ואף משולשת, בתנאי שהן מלפני קבלת האזרחות הגרמנית. אם קיבלת אזרחות גרמנית שלא מלידה היא אובדת אם אתה רוכש אזרחות נוספת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באוקראינה, למשל, אתה אוטומטית מאבד את האזרחות (גם אם היא מלידה) ברגע שקיבלת אזרחות נוספת.

למרות שדרכון אוקראיני זה נשמע כמו משהו שסוגר יותר דלתות ממה שהוא פותח, אז אני לא מוטרד מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

arik תפנה אלי בפרטי אני סיימתי כרגע תהליך כזה אצל עו"ד מקצוענית ביותר.

אשמח לתת לך את המספר שלה בפרטי.

אני לא הייתי ממליץ לעשות את זה לבד אלא עם עו"ד מקצועי שמכיר את החוקים טוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בבולגריה אפשר להחזיק בשתי אזרחויות אין עם זה בעיה.

גרמניה זה כבר סיפור אחר.

רנו5 שולח לך פרטית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...