Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מספר אנשים שביקשו המלצות על טאבלטים בדיון הסמארטפונים ולא זכו למענה, ולכן בחרתי לפתוח דיון חדש :roll:

בעבר היה לי iPad Pro 9.7 ואני חייב להגיד שנהנתי ממנו מאוד - לאחר כמה חודשים של חוסר שימוש מכרתי אותו, בידיעה שגם אם ארצה להמשיך להשתמש בטאבלט - הוא לחלוטין Overkill בשביל הצרכים שלי. הצרכים שלי מסתכמים בצפייה בסדרות ברכבת בדרך לעבודה. וזהו.

הדרישות שלי מסתכמות ב:

- צפייה ברמה טובה בוידאו, גם ב 720p

- קל משקל ודק

- סוללה סבירה+

מעדיף לא להוציא יותר מ 1000₪ גג על הטאבלט, אין לי בעיה גם לקנות יד שנייה, אין לי בעיה עם השוק הסיני.

אם יש למישהו המלצות - אשמח לשמוע.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש תקציב כ1000 ליד שניה בהחלט הייתי מסתכל על IPAD AIR דור ראשון ואולי נכנס בתקציב בלחץ הדור השני.

אני עם הIPAD AIR דור ראשון כבר 3 שנים והוא עושה עבודה מעולה בכל הנוגע למולטימדיה ומשחקים והסוללה מעולה.

מסך שהוא תענוג לצפיה עם רזולוציה מעולה.

פורסם

אני משתמש בטבלט סיני של CHUWI למטרות דומות (צפייה בסרטים בטיסות/ריצה על הליכון), עושה את העבודה מצויין, לא רואה סיבה להשקיע ביותר מזה למטרה. אצלי הוא מתפקד כבר שנתיים בלי בעיות. המסך סבבה לגמרי, יש בלוטות' כמובן אם רוצים שמע באזניות, אני עובד עם וינדוס 10 אבל יש לו גם אנדרואיד 4.4 בדואל בוט.

יש כמה דגמים (VI8, HI8, VI8 PLUS). סביב ה-65-95$.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אייפד מיני 4 כלשהו או איך שלא קוראים לו עכשיו. חורג מהתקציב, אבל לא תמצא בשום מקום מסך סביר ב-1000.

לגבי המסכים הסיניים השונים, לא נותר לי אלא לחרחר בבוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אייפד מיני 4 כלשהו או איך שלא קוראים לו עכשיו. חורג מהתקציב, אבל לא תמצא בשום מקום מסך סביר ב-1000.

לגבי המסכים הסיניים השונים, לא נותר לי אלא לחרחר בבוז.

אתה יכול לחרחר בבוז כרצונך, אני אומר לך שבטאבלט הסיני שלי שעלה 90$ רואים מעולה סרטים ב-1080P, ואני לא מאלה שלא משנה להם מה האיכות שהם רואים. לצורך העניין שנים דבקתי רק בפלזמות עד שלא הייתה ברירה ועברתי לזוועה שנקראת טלויזית LED (שנחשבת איכותית), וזה חרא בעיניי.

אבל לצפייה בסרטים בנסיעות הטבלט הזה מעולה ואני לא מרגיש שאני מתפשר או סובל מאיכות תמונה נחותה באיזשהי צורה. לא רואה סיבה להשקיע 1000 ש"ח למטרה הזאת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא אמרתי שזו אותה איכות, אמרתי שההבדל באיכות לא מצדיק את ההפרש במחיר לשימוש הזה והאיכות שיש לי מספקת ביותר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איזה טאבלט של צ'ווי יש לך?

אני גם מחפש כזהמעם אנדרואיד בשביל לשים לילד סרטים בנסיעות וגם קצת גלישה על הספה.

יש לי נסיון טוב עם טלפונים סלולארים סיניים, לכל המשפחה שלי יש קסיאומי שעובדים מעולה, אז אני לא רואה סיבה סתם לשלם עוד על כלום בשביל מותג יקר.

פורסם (נערך)

לי יש צ׳ווי וי8, הזול מביניהם. מחזיק בו קרוב לשנתיים לדעתי, משמש אותי לצפיה בסדרות בכל מקום שהוא לא הבית.

למעט כפתור הסטארט (סנסור) שהפסיק לעבוד ופס פיקסלים שנצבע בירוק הטאבלט עובד ללא בעיות.

יש לו שני חסרונות שמצאתי - תאורה קצת חלשה בשמש ישירה, וסוללה שמתרוקנת מהר במצב שינה. חוץ מזה עושה את העבודה מעולה, מרגיש הרבה יותר טוב מה70 דולר ששילמתי עליו.

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם

חוץ מזה שהוא דפוק כמו שניצל הוא מעולה... התרבות הצרכנית הישראלית היא גרסה מיוחדת במינה של הכחשה עצמית קולקטיבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_592234.html

יענה לך על הדרישות

אם אתה מעדיף "מותג", ואתה גמיש במחיר:

http://www.ebay.com/itm/LG-G-Pad-V700N-16Gb-WiFi-10-1-IPS-MultiTouch-Tablet-QuadCore-Android-4-4-Black-/252716407209?hash=item3ad71259a9:g:EYIAAOSwopRYY-0C

תדבר עם המוכר שיוריד לך במחיר, ושירשום מחיר נמוך יותר על האריזה.

תוודא שזה תומך בעדכוני OTA, אני משתמש בטאבלט הזה בדיוק בשימושים שלך (קודי אבקסיס וקצת משחקים עם ג'וייסטיק כשאני לא בבית)

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב,

מחפש לקנות 2 טאבלטים איכותיים וטובים שנותנים התמורה הטובה ביותר למחיר.

שימושים:

בעיקר משחקי העשרה וחשיבה לילדים.

ולפעמים צפייה בסרטים.

אשמח להפניות למקורות הקנייה.

מודה מראש.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...