Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

40 ק"מ לעבודה . בשמיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שוחחתי עם חבר על הצעת עבודה שקיבל. הוא דחה אותה מכיוון שזה 40 ק"מ לכל צד. ולוקח זמן נסיעה של 50 דקות (בערך, לפעמים גם יכול לקחת 35 דק )כל צד . הוא טוען שזה משוגע. אני טוען שחצי עולם נוסע זמן / ק"מ כזה. מי צודק??

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אין צודק ולא צודק, כל אחד והשיקולים שלו.

מי שצריך להתפרנס ולא מתפנק, ייסע גם 100 ק"מ.

מי שיש לו עוד אופציות, ירשה לעצמו לסנן.

בפועל, אני מכיר יותר אנשים שנוסעים קמ"ז כזה ביום

מאשר אנשים שגרים 5-10 דקות מהעבודה שלהם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הוא צודק

הרוב נוסע יותר מ 40 ק"מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אף אחד.

אם מדובר ברווק שאוהב לנהוג ויש לו המון זמן, וזו הצעה שמכפילה את השכר הנוכחי שלו בחברה הכי נחשבת בתחום, אז אתה צודק.

ואם מדובר באב לארבעה ילדים שחייב פעמיים בשבוע להגיע מוקדם הביתה, אין לו שניה זמן פנוי וזו הצעת עבודה סטנדרטית לגמרי, אז הוא צודק.

לא ככה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מי צודק? זה לא משוגע, זה מציק, אבל לא נוראי, יש אנשים שבתוך עיר מגוריהם מגיעים ב-35-50 דקות לעבודה.

על אותו עיקרון של זמן וק"מ הוא יכול להגיד שמשוגע לקחת אוטובוס.

תשמח שהעבודה לא דחופה לו.

ט.ל.ח

פורסם

יש לי חבר טוב שלא מזמן בשביל עבודה שהוא רוצה הסכים לקבל הצעת עבודה בירושלים שהוא גר בתל אביב.

נכון שהעבודה דורשת ממנו לקחת רכב ליסינג(מפאת הקילומטרז) ולעבור שעתיים על הכביש כל יום - אבל הוא עושה משהו שהוא רצה לעשות וזה שווה לו.

אישית יוצא לי להגיע ליעדים שכאלו(אני אישית כל יום נוסע ליעד אחר) - לא נורא בכלל הנסיעה בבוקר במרחק שכזה - היו לי יותר רחוקים(חודש שעבר היה לי פרויקט שדרש ממני לנהוג תל אביב-חיפה 10 פעמים במהלך חודש דצמבר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני נוסע 50 +/- ק"מ לכל כיוון.

זה משוגע, אבל לך תמצא עבודה בחדרה.. יש סיבה למה כל הכבישים פקוקים בבוקר בדרך לתל אביב ובערב בחזרה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

40 ק''מ בעיני זה סבבה לגמרי.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

40 ק"מ? אם הכביש פנוי יחסית מילא , לא כבד במיוחד

מצד שני , אם מבזבזים שעה בפקקים זה כבר צריך להוות שיקול.

ואני עשיתי בתור טכנאי מאות ק"מ ביום, כל עוד זה היה בינעירוני באזורים דלילי תנועה היה תענוג, וכשהייתי צריך להכנס למרכזי ערים צפופות , סבל.

פורסם

40ק"מ זה כלום,אני מכיר אנשים שנוסעים חיפה-הרצליה\ת"א כל יום במשך שנים..

אבל,כדאי שזה יהיה ברכב מהעבודה\ליסינג\סידור אחר - כי לרכב פרטי זה המון ק"מ (80ק"מ ליום,כפול 22יום לחודש,כפול 12 חודשים בשנה,יוצא מעל 20KM,רק עבודה - איפה המסביב?)

בקיצור - כדאי שיהיה ממש שווה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

40 ק"מ לכל כיוון - 50 דקות?

אני נוסע 20 ק"מ לכל כיוון ולוקח לי 50 דקות בממוצע. הייתי בשמחה מתחלף. מעדיף לנהוג מאשר לעמוד בפקק.

:turn-l:
פורסם

לי לוקח לצאת מהעיר 20 דקות ועוד 25 דקות בכביש מהיר שפקוק. רוב האוכלוסייה בשרון וגוש דן עושים את זה על בסיס יומי.

כל אחד וההחלטות שלו.... אבל הרבה זה יחסית בארץ נחשב לקצת.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

תלוי מה העבודה/משכורת/אופק קידום/אופציות באיזור שלך.

בשביל עבודה בסידור מחסן בסופר לא הייתי נוסע למרחקים כאלה. בשביל עבודה בחברת היי טק, שבה אני עושה דברים שאני אוהב, ומוסיפה לי וואחד סעיף לקורות חיים, כן.

אבל יש בארץ מקומות, שגם בשביל סידור מחסן בסופר צריך לנסוע 30-40 ק"מ, כי באיזור שלהם יש רק חול ושועלים, ולילדים כבר נמאס לאכול שועל דרוס על מצע קקטוס לארוחת ערב. אז נוסעים 40 קילומטר לסניף הקרוב של רמי לוי.

מצד שני, למי שגר בתל אביב, אין סיבה להגיע לאיזור תעשיה קיסריה בשביל עבודה בהיי טק, כי לא חסר אופציות באיזור שלו, אז גם לו אין טעם לנסוע 40 ק"מ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...