Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צופר לסיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיאט לאון 2011 ואני ממש לא אוהב את הצופר שיש ברכב, לטעמי בעל צליל גבוה מידי וחלש ובמקרה שבו אני רוצה להזהיר נהג אחר בצפצוף האפקט המתקבל לא מספיק חזק לטעמי ולכן אני מעוניין להחליף לצופר יותר רציני שבעת הצורך ייתן אפקט שיהיה יותר בולט ושיעשה את העבודה.

אשמח לקבל המלצות לאיזה צופר מומלץ והאם יש מקום בו ניתן גם לרכוש אותו וגם שיתקינו לי בעלות סבירה. אשמח גם לקבל סדרי גודל של מחירים. מי שעשה זאת לרכב שלו בוודאי יוכל להמליץ.

חשוב לציין שאני לא מהנהגים שאוהבים סתם לצפצף ולכן באמת שהצופר לטעמי צריך להיות לשימוש רק כשחייבים וזה כולל כמובן מצבים בהם נהג שדעתו מוסחת סוטה לתוך הנתיב שלך או במקרים אחרים בהם אתה רוצה להסב את תשומת ליבם לכך שהם פולשים לתוך הנתיב שלך בצורה שמסכנת אותך או מחשש לתאונה.

אני אפילו לא בדיוק יודע היכן בסיאט לאון מותקן הצופר.

אני יכול לדוגמה לציין שברכב של אשתי מסוג מאזדה 3 מאותה שנה יש צופר נורמלי שהוא טוב פי כמה מהצופר המסכן והמעצבן שיש בלאון.

תודה לממליצים!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הייתה ברשותי לאון מהדור שברשותך, אין שום בעיה עם הצליל והחוזק.

יכול להיות שיש אצלך בעיה בצופר ספציפית.

בכל מקרה מבחינת קונקטור מקורי תוכל להחליף לצפצפה של פאסאט בלי קומבינות.

הצפצפות (זה שתי יחידות) מותקנות מאחורי הפנסי ערפל.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

תודה, אנסה לחפש את הצפצפות מאחורי פנסי הערפל אבל השאלה היא האם בפאסאט יש משהו אחר שיהיה טוב יותר ומהיכן אני משיג צפצפות של הפאסאט

פורסם

תקנה באיביי ב60 שקל ותחליף לבד, זה כולה שני חוטים ובורג או שניים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

השאלה איזה צופר להזמין, לכן אשמח להמלצות ממי שהזמין כי כמובן שמלהסתכל על התמונה של הצופר לא אדע מה הצליל שלו

פורסם

לא נראה לי שזה יעזור לך אם מישהו יתן חוות דעת על הצפצפה באוטו שלו כי התלונה שלך מוזרה , אבל כל אחד עם השריטה שלו.

תצטרך ללכת לשמוע בעצמך איכשהו.

פורסם

כשאני מזמין צופר האם יש משהו מסוים שאני צריך לבדוק כדי לדעת אם הוא מתאים או לא? האם בלאון אני צריך להזמין צופר אחד או שניים? מוזר לי שאומרים שיש שני צופרים, משום מה זה לא נשמע ככה. בהחלט יתכן שהבעיה עם הצליל של הצופר היא יותר שלי אבל גם אשתי מסכימה שהוא חלש יותר ובעל צליל "מעצבן", אולי אנסה גם לשאול מישהו נוסף מה דעתו. אני גם יודע לדוגמה שאופנוענים רבים בוחרים להתקין צופר יותר חזק מהמקורי בגלל החשיבות שלו כשאתה כל כך פגיע ומעוניין שישימו לב אליך לפחות מבחינת העוצמה של הצפצוף כי כמובן שהנראות היא בעייתית בכלי דו גלגלי

פורסם

עבדתי באחד ממוסכי היבואן של פולקסווגן. יש ללאון שני צופרים. כמו לכל רכב במשפחת VAG.

איך תדע שזה מתאים? תפרק ותצלם את החיבור ולפני שאתה מזמין תסתכל שזה נראה אותו דבר.

בדרך כלל החיבור הוא זהה אצל כולם.

תבדוק אפשרות להתקין צופר של טוארג גם או אחד מדגמי אאודי.

פורסם (נערך)

אגב חשוב מאוד.

הצפצפות מורכבות כך שאחת מהם נותנת תדר נמוך והשניה תדר גבוה.

תבדוק את האפשרות שהצפצפה עם התדר הנמוך לא עובדת כשמישהו יצפצף בזמן שאתה בצד הימיני של הרכב ואח"כ שוב כשאתה בצד שמאל ותנסה להבין אם אחת מהן לא עובדת. אפשר גם לשים את היד ולנסות להרגיש ויברציה מהם.

תוכל גם לסרוק תקלות ולדעת בוודאות אם אחד מהם באמת לא עובד.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

בסריקת תקלות שעשיתי לפני כמה ימים לא עלתה בעיה.

אתה אולי במקרה מאזור המרכז? אולי אם אצליח להגיע אליך שתשמע בעצמך ותגיד מה דעתך.

תודה

פורסם

אין מה להסתבך, תפרק את הפנסי ערפל, שים את היד על הצפצפה בזמן שמישהו מצפצף עם ההגה ותנסה להרגיש אם אחד מהם לא עובד(אין ויברציה)

בהצלחה.

פורסם

באיביזה החלפתי את צופר הסטוק בזוג צופרים (גבוה +נמוך) של גולף מפירוק, 100 ש"ח ושעה עבודה (עדינה ויסודית). אם אתה מוריד את פנס הערפל יש לך גישה מלאה איפה שמותקנים הצופרים, בעקרון זה מותקן מ2 הצדדים (מאחורי כל פנס ערפל) אני התקנתי את שניהם באותו צד.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...