Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צפוי שינוי דרסטי במחירון, אלא אולי אפילו עלייה קלה ככל ומדובר בדגם שמחירו כחדש יתייקר משמעותית בגלל המס הירוק (למרות שבינתיים טרם שמעתיעל מקרים כאלו).

בפועל, לאור העובדה כי יש היקף המסירות של הרכבים החדשים ירד בזמן האחרון לאור המתנה למודל 2017, צפוי שחרור משמעותי של רכבים משומשים לשוק, דבר שיכול להגביר את יכולת המיקוח.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

המחירון המשוקלל לא יפגע מעבר לירידה הרגילה פחות או יותר, אבל מי מסתכל על המחירון המשוקלל?

רכבים שעלו על הכביש לקראת סוף שנת 16 הולכים להפגע מזה הרבה יותר.

פורסם

בפועל, לאור העובדה כי יש היקף המסירות של הרכבים החדשים ירד בזמן האחרון לאור המתנה למודל 2017, צפוי שחרור משמעותי של רכבים משומשים לשוק, דבר שיכול להגביר את יכולת המיקוח.

העלת נקודה מעניינת שעוד לא חשבתי עליה.

אני שומע על הרבה אנשים סביבי שכבר קנו\תכיף יקנו רכבים חדשים ומחכים למסירה בתחילת 2017.

כולם מתניידים בינתיים במכוניות המשומשות שלהם שיצאו למכירה ברגע שיקבלו את החדש.

פורסם

כשאתה מפרסם רכב 2016 מדצמבר או 2017 , זה פסיכולוגית מתקבל אצל אנשים שונה. אין מה לעשות. אני גם מחכה לינואר על מנת לקבל את הרכב. חודשי עלייה זה הגיוני ונכון, אבל אנחנו בישראל, לא בדיוק מקום שרווח בו הגיוני ונכון.

פורסם

גם ההבדל מחיר מחירון של רכבים שעלו על לכביש בנובמבר 15 לאלו של דצמבר 15 בדר"כ יהיה נמוך מדצמבר 15 - ינואר 16 נניח, אבל לא נראה לי שזאת הייתה שאלתו של פות"ש.

במעבר מדצמבר לינואר אין נפילה גורפת של כל המחירונים, הנפילה מתחרשת מידי חודש. יש רכבים שלוי יצחק עליו פוסח עליהם מידי כמה חודשים ולפעמים זה קורה אפילו בינואר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא כל כך מבין בנושא, מחירים של רכבים בסביב ה30K ירדו בשלושה חודשים הקרובים עקב עלייה בשנה? נגיד רכבים 2011

• תוכן חדש...