Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 כסאות בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו לקראת התרחבות המשפחה ולכן מעוניינים להחליף רכב שיוכל לאכלס 3 ילדים מאחורה במתכונת סלקל, כסא בטיחות ובוסטר עם גב.

כיום אנחנו עם פורד פוקוס 2009 ונראה אפשרי אך צפוף לדחוף שם עוד סלקל.

הדרישות:

1. הכי חשוב - מקום להכניס 3 כסאות בהרכב שציינתי, שלא יהיה צפוף ועם עדיפות להצליח להשתמש ב2 איזופיקסים (קראתי שהרבה פעמים לא ניתן להשתמש בהם בכלל בגלל הזווית ששמים את הכסאות - ממש צמוד לדלת).

2. שנתון - לא ישן מ2014.

3. תקציב - בעיקרון יכולים להשקיע עד 100000 פלוס קצת אבל מעדיפים להשקיע באזור ה80000.

4. תא מטען גדול יחסית (זה של הפוקוס קצת קטן לנו).

5. קראנו הרבה והחלטנו שאנחנו לא בכיוון של מיניואן, כי באמת אין צורך. מעדיפים כמובן רכב חסכוני ואמין. אנחנו נוסעים פחות מ15000 בשנה והרוב נסיעות עירוניות קצרות.

סקודה אוקטביה מאוד הרשימה אותנו וגם ראינו פיזית כסאות בהרכב שלנו שנכנסו שם יפה. הבעיה שקצת קשה למצוא אותה וגם התקציב קצת גבולי.

קראנו גם על סיטרואן c3 פיקאסו ורנו סניק, ופה נכנס העניין של אמינות וצרפתיות, האם זה עדיין נכון בשנים האלה?

חוץ מזה נשמח לשמוע עוד רעיונות לרכבים שיכולים להתאים לנו.

תודה רבה מראש לעוזרים!

פורסם

כמה דברים:

אני מניח שהתכוונת ל-c4 פיקאסו ולא ל-c3 פיקאסו, שהיא מיקרו ואן והסיכוי שיכנסו בה 3 כיסאות נמוך מאוד.

ה-c4 פיקאסו (ומקבילתה לבית פיג'ו, ה-5008) והסניק הן מיני-ואנים (עם 7 מקומות), לפחות בהגדרה האירופית של המילה. סתם שתדע, כי כתבת שאתה לא מעוניין במיני-ואנים.

לעניין, ה-c4 פיקאסו מ-2014 וצפונה (דגם חדש) כנראה לא יכנסו לך בתקציב. מלפני זה היא קצת בעייתית מבחינת אמינות, לא בגלל שהיא צרפתיה, בגלל המנוע והגיר הרובוטי.

הסניק כנראה יותר טובה מבחינת אמינות, למרות שגם פה הדעות חלוקות. בגרסת הבנזין היא די בזבזנית. גרסת הדיזל, אם נכנסת לכם בתקציב, הרבה יותר מומלצת. לסניק גם גרסה קצרה עם 5 מקומות שאולי תתאים לכם יותר, אבל יותר נדירה.

ה-500L, למיטב זכרוני מעניינת, אבל גם לא פיתרון מושלם, למשל מבחינת מחסור בכח ועוד כמה נקודות שאני לא זוכר כרגע.

יש גם את האופל זפירה והטויוטה וורסו שאני לא מכיר. הטויוטה כנראה יותר אמינה מכל שאר הפתרונות, ואפילו נכנסת לכם בתקציב. שווה לבדוק (ולחפש פה בפורום חוות דעת עליה).

ברכבים שהם לא מיני-ואנים פשוט צריך לבדוק עם הכיסאות שיש לך. זה הרבה עניין של איזה כיסאות (אם עוד לא קנית תתחשב גם ברוחב בזמן הקניה). מאוד קשה לנחש מראש.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...