Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

בע"ה הרכב הבא שלי ממקום העבודה יהיה דצ'יה לודג'י. דיברתי היום עם קצין הרכב, שידאג לי לחריץ דאבל דין ואני אביא את מערכת המולטימדיה מהארץ.

אשמח להמצא למערכת אנדורואיד לפי המפרט: אפשרות להכנסת SIM עבור אינטרנט, BT כולל תמיכת השמעת מוזיקה מהטלפון חיבור למצלמת רוורס, שתעבוד עם הלחצנים המקוריים של הרכב, וכמובן שאפשר יהיה להתקין אפליקציות (TUNE IN, WAZE). קניה בארץ. אני מרמת גן, ומחפש מוכר ומתקין באזור המרכז.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי yonim
פורסם

אמליץ לך על ארט סאונד בראשון לציון, ספונסר פורום.

יש להם מבחר של יחידות דאבל דין אנדרואיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בסוף התקנתי אצל "גזית" בראשון לציון. מערכת אנדרואיד פתוחה, תואמת מקור מבחינת הצורה והתממשקות לכתפורי השליטה שברכב.

לאט לאט לומד את המערכת. עובדת בדיוק כמו שרציתי.

• תוכן חדש...