Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה בטעות פגעתי במראה של רכב אחר. החלפנו פרטים (צילמתי את הרישיון ורישיון הרכב שלו והוא את הביטוח שלי).

אם הוא יתבע את הביטוח שלי זה אומר שהפרמיה שלי תעלה לכל החיים? כדאי לשלם לבד ללא הביטוח? זאת הפעם הראשונה שקורה לי משהו כזה, אני עם 10 שנים וותק רישיון.

פורסם

מה גובה הנזק?

מה גובה ההשתתפות העצמית שלך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בלי לחץ,זה יכול לקרות לכל אחד, גם לנהג מנוסה.

מראה עולה בערך 450/600 ש"ח. השתתפות עצמית שלך גבוה יותר אני מניח.

לכן אין טעם להפעיל ביטוח. תסתדרו ביניכם על מראה מתאימה.

פורסם

משום מה לא החלפנו מס' טלפון. האם הביטוח שלי מיידע אותי לפני ואני אוכל ליצור קשר עם הנהג דרך הביטוח?

יש משמעות לעובדה שלא היו עליו מסמכי הביטוח שלו? טוען שהם בבית ולא היה אף אחד שיצלם וישלח תמונה אפילו

פורסם

מה שאני שואל האם בכל מקרה הפרמיה שלי תעלה עד כדי כך שיותר משתלם לי לשלם לבד. נגיד לצורך הדוגמא שהעלות היא 1500 ש"ח?

פורסם

פות"ש

בוא לא נשחק בנדמה לי

תענה לשתי השאלות ששאלתי בהודעה 2

אז נוכל לתת תשובה יותר רצינית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא יודע את גובה הנזק, אף אחד עדיין לא פנה אליי.

ההשתתפות העצמית שלי 800 ש"ח. הרכב הנפגע יונדאי אקסנט 2008

• תוכן חדש...