Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוזר, אני רואה שהרבה פה מהאזור שלי ואף פעם לא ראיתי מדבקה של הפורום על אחד הרכבים חחח

בכל מקרה מי שנוסע בכבישים האלו בצפון מקריית שמונה עד לעכו או מקריית שמונה לגולני יודע בדיוק איפה להאט, איפה המשטרה יושבת בדיוק בלי להחליף מיקומים (במיוחד בתחנה לפני קיבוץ עמיעד, כאילו יש שמה ניידת מובנת לתחנה) וגם בקטע החדש שעשו מעמיעד לכחל וקצת אחרי יושבת ניידת שמסתתרת בנתיב השתלבות (יושבת על המזלג בדיוק אף אחד לא רואה אותה עד שפנס מסמן לעצור) וכמובן לרכבים המגיעים בנתיב הנגדי מחכה להם ניידת ממש אחרי סיבוב שרואים אותה רק אחרי שהיא תופסת אותם)

מקווה מאוד שאין פה שוטר שלא יתחילו להחליף מיקומים חחח

פורסם

אני לא מכיר את הכבישים לאחר שיפוצם, אבל המהירות המותרת תלויה לא רק ברוחב ההכביש ובצבע האספלט - יש עניין של שיפועי אורך (וחלק מכבישים אלה תלולים), שיפועי צד בעקומות, רדיוסי פניה ועוד הרבה מאד פקטורים.

לי מוזר דבר אחר - בזמן בניית כביש 22 היה אתר אינטרנט של מע"צ שבו צויין כי הכביש בנוי למהירות מותרת 110 קמ"ש. חלפו שנים, הכביש קיבל את הסימון של כביש מהיר, אולם המהירות המותרת 100 קמ"ש (ובקטעים הדרום-מערביים 90 קמ"ש ופחות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הבעיה הגדולה זה שלילה.

על כסף עוד אפשר להסתכן אבל על עבירות של שלילה לא.

נגיד לנסוע 160 היה מזכה אותי ב1000 ש"ח קנס, לא הייתי מהסס.

אבל מצטרפת פה גם שלילה שבצפון זה שקול ללקחת לך את הרגליים.

Can't do the time - don't do the crime.

כל עוד אתה לא יכול לשנות את החוק, אתה חייב לציית למה שיש.

וחוץ מזה, אם לא הסיכון של שלילה, היה לך מצב כמו ברוסיה - מי שיש לו כסף, עושה מה בא לו, ומקסימום אם נתפס, משלם סכום סמלי בשבילו וממשיך בדרכו.

אם היה המצב פה, היית רואה בעלי מכוניות יוקרה נוסעים פה על 250 בנתיב הנגדי תחת השפעת כל סם אפשרי, כמו ב"פחד ותיעוב בלאס וגאס"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Can't do the time - don't do the crime.

כל עוד אתה לא יכול לשנות את החוק, אתה חייב לציית למה שיש.

וחוץ מזה, אם לא הסיכון של שלילה, היה לך מצב כמו ברוסיה - מי שיש לו כסף, עושה מה בא לו, ומקסימום אם נתפס, משלם סכום סמלי בשבילו וממשיך בדרכו.

אם היה המצב פה, היית רואה בעלי מכוניות יוקרה נוסעים פה על 250 בנתיב הנגדי תחת השפעת כל סם אפשרי, כמו ב"פחד ותיעוב בלאס וגאס"

למה? הרי בכביש 6 מותר לך לנסוע 160 תמורת כסף.

ושם נפח התנועה יותר גדול.

פורסם (נערך)

כי זו
לא
דרך מהירה!

אולי סופסוף זה יחלחל....

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

כי זו לא ההגדרה של כביש מהיר. זו ההגדרה, בערך, של כביש בינעירוני בשני מסלולים (Dual Carriageway).

כביש מהיר צריך, בין היתר:

עקומות ברדיוס ובשפיעה מסוימים. יש חריגות מהכללים, אבל עדיין.

גידור רצוף (למדי) למניעת כניסת הולכי רגל ובעלי חיים (חשוב!).

היעדר כניסות ישירות אל או מתוך יישובים, ובשאיפה גם ביחס לתחנות דלק.

היעדר תחנות אוטובוסים.

באופן כללי, סטנדרטים גבוהים יותר למשל לתאורה, ניקוז, איכות אספלט, אורך של נתיבי האצה והאטה, סוג גדרות הבטיחות וכך הלאה - מה שלצערנו לא תמיד מתקיים בפועל.

זה לא עניין סמנטי. אלו הבדלים חשובים. אולי לא מורגשים במיוחד אבל חשובים.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
למה? הרי בכביש 6 מותר לך לנסוע 160 תמורת כסף.

מי אמר לך את השטות הזאת?

זה שנוסעים, לא אומר שמותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מי אמר לך את השטות הזאת?

זה שנוסעים, לא אומר שמותר.

כי למיטב זכרוני העונש על x + 40 הוא 750 ש"ח קנס ללא שלילה.

ובכביש 6 מותר לנסוע 120 בקטעים נבחרים.

אם אני טועה לתקן אותי דחוף

פורסם

נמרוד - 750 ש"ח + נקודות הוא ל-25-40 קמ"ש מעל המותר בדרך שאינה עירונית.

41 קמ"ש ומעלה - הזמנה לדין.

בעבירת מהירות מעל 60 קמ"ש (50 בדרך עירונית) מדובר ב"עבירת תלתן" בה יש פסילת רשון מידית ל-30 יום, בקשה של המשטרה לפסילה עד סיום ההליכים, ופוטנציאל לשלילת רשיון ממושכת ואף למאסר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחלה - אז לא טעיתי . כל עוד אני נוסע בגג 40 מעל המותר אני לא בסיכון.

וזה לפני האי דיוקים של השעון, וההפחתה של 5 קמ"ש שצריכים לקבל.

מה שבפועל מוציא אותי בכ-30 מעל המהירות המותרת.

פורסם

יפה נמרוד. צבור נקודות, תקבל כרטיס לאוטובוס.

פורסם (נערך)

אני לא עושה את זה בכוונה. האם סביר שאסע 90 כל הדרך מחיפה עד קריית שמונה כאשר אני היחיד בכביש ?

לרוב נוסע 110 ככה על המחוג כי מעבר לזה הצריכת דלק עולה משמעותית.

אבל שואל כדאי לכסות את עצמי שהרי לקנס כספי אני מוכן אבל לשלילה בשום מצב .

אבל אל דאגה, בעוד שבוע ימים אני עוזב את המקום הסרוח והמקולל הזה, ואסע "קצת" פחות מ-200 קילומטר בכל יום.

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

בדרך שאינה מהירה? סביר מאוד.

אתה מכיר מדינה בעולם שיש לה מגבלת מהירות בינעירונית (לא דרך מהירה) שעולה על מאה קילומטרים לשעה?

• תוכן חדש...