Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמה הקטע מצומת גולני עד צומת עמיעד.

כולו דו מסלולי (קיים חלק עם 3 אפילו) עם הפרדה,

ואין בקטע הזה אפילו צומת אחת. כמו כן הוא מבודד מכל ישוב ואדם,

והוא גם מאוד ארוך.

אז מה מונע ממנו להפוך לכביש מהיר?

או לכל הפחות העלאת המגבלת מהירות המצחיקה של 90.

לא כותב בקטע של תלונה, אלה מעניין אותי על איזה קריטריון הקטע הזה לדוגמה לא עונה בשביל להיות כביש מהיר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כדי שלצדיקים בכחול תיהיה עבודה ויוכלו לקחת לך עוד כסף. כנראה שלא יצא לך לראות אותם שם.... אז תדע לך שגם בקטעים האלו לשני הכיוונים הם נמצאים. ואם אני זוכר נכון יש מקומות שמהירות הנסיעה נמוכה יותר.

פה בארץ נזכרים 50 שנה יותר מאוחר על הכל. זה ציר מרכזי לכל אזור הצפון שתמיד מלא במשאיות טריילרים ומובילי טנקים מספיק אחת כזאת וכולם היו בשיירה אחריו... אז הבינו שצריכים לעשות עוד כמה נתיבים וכו אחרי שישים וכמה שנים לקום המדינה עכשיו צריכים להחזיר את מה שהשקיעו.... עוד חמישים שנה יעלו תמהירות...

כביש אחד סיפור דומה

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

כביש מהיר גם דורש עקומות ברדיוס ושפיעת מעקמים מסוימת, ואולי הכי חשוב - גידור לכל האורך שיימנע כניסת הולכי רגל ובעלי חיים לכביש.

ההבחנה בין דרך מהירה לכביש בינעירוני היא חשובה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שים לב כמה ניידות יש מגולני לעמיעד, אני נוסע על הכביש הזה לפחות פעמיים בשבוע, זה כביש שאפשר בשקט לנסוע עליו 120 בלי לסכן אף אחד, הקטע הזה מכניס המון כסף למשטרת ישראל.

גם הקטע מכרמיאל לעכו, כביש עם 2 נתיבים לכל כיוון וגדר הפרדה בלי עיקולים.

פורסם (נערך)

אלו כבישים שאפשר לנסוע עליהם גם 150 160 בנסיעה רגועה אבל רק מי שיש לו סירנה כחולה. עד אז נחסוך לגלאי מכמונות טוב.

פה בארץ אין הגיון. קו המחשבה הוא "נקנק כפי יכולתך את האזרח" וקח לו תכסף כמובן. אחרת איך הם יוכלו לקנות רכבים חדשים כל חצי שנה ולשחוט אותם על חשבון משלם המיסים.

פורסם

אכן אפשר להרביץ בלי מאמץ בכביש הזה 120 בלי לשים לב, אכן יש מקטע על הכביש שמוגדר ל70 אם אני זוכר נכון.

הדבר היחיד שאני חושב שלא מגדירים אותו ככביש מהיר זה מספר פיתולים(למרות שהם לא מפריעים למהירות, עדיין הרכב מרגיש יציב, בין אם זה משפחתית/סופר מיני/מיני).

שוטרים דווקא לא יצא לי לפגוש שם בשעות הערב/לילה שאני נוסע שם בדרך כלל, אבל הבנתי שדווקא בשעות הבוקר-צהריים יש שם מערבים של שוטרים על אופנועים

פורסם
שים לב כמה ניידות יש מגולני לעמיעד, אני נוסע על הכביש הזה לפחות פעמיים בשבוע, זה כביש שאפשר בשקט לנסוע עליו 120 בלי לסכן אף אחד, הקטע הזה מכניס המון כסף למשטרת ישראל.

גם הקטע מכרמיאל לעכו, כביש עם 2 נתיבים לכל כיוון וגדר הפרדה בלי עיקולים.

דווקא לא ראיתי משטרות. מדיי פעם יש בין כחל לעמיעד.

למזלי תמיד תפסו מישהו אחר לפניי.

בנוגע לכרמיאל עכו, אתה צודק בגדול, אבל יש שם כמה צמתים.

אלו כבישים שאפשר לנסוע עליהם גם 150 160 בנסיעה רגועה אבל רק מי שיש לו סירנה כחולה. עד אז נחסוך לגלאי מכמונות טוב.

פה בארץ אין הגיון. קו המחשבה הוא "נקנק כפי יכולתך את האזרח" וקח לו תכסף כמובן. אחרת איך הם יוכלו לקנות רכבים חדשים כל חצי שנה ולשחוט אותם על חשבון משלם המיסים.

הבעיה הגדולה זה שלילה.

על כסף עוד אפשר להסתכן אבל על עבירות של שלילה לא.

נגיד לנסוע 160 היה מזכה אותי ב1000 ש"ח קנס, לא הייתי מהסס.

אבל מצטרפת פה גם שלילה שבצפון זה שקול ללקחת לך את הרגליים.

אכן אפשר להרביץ בלי מאמץ בכביש הזה 120 בלי לשים לב, אכן יש מקטע על הכביש שמוגדר ל70 אם אני זוכר נכון.

הדבר היחיד שאני חושב שלא מגדירים אותו ככביש מהיר זה מספר פיתולים(למרות שהם לא מפריעים למהירות, עדיין הרכב מרגיש יציב, בין אם זה משפחתית/סופר מיני/מיני).

שוטרים דווקא לא יצא לי לפגוש שם בשעות הערב/לילה שאני נוסע שם בדרך כלל, אבל הבנתי שדווקא בשעות הבוקר-צהריים יש שם מערבים של שוטרים על אופנועים

כבר אין שום הגבלה, דיי מזמן מהרגע שסיימו את כל העבודות.

אני אישית רואה כל בוקר ב7:00 קיה סורנטו עם שוטר וממלז בצומת יסוד המעלה. (לא קשור לכביש המדובר, אבל קרוב)

פורסם (נערך)

מגולני לעמיעד ראיתי ניידות בשעות הקטנות של הלילה ובכיוון ההפוך... דווקא בלילה הכביש ריק לגמרי עם ירידות תלולות עם ליטוף של הדוושה (ואפילו בלי גז) אנחנו על 140 150 והם לא בוחרים תמיקום והתיזמון שלהם באופן אקראי... בקיצור היזהרו הם נמצאים במקומות והזמנים הכי לא צפויים. .. ערמומיים יותר מאחלה גנבים

פורסם

כבר אין שום הגבלה, דיי מזמן מהרגע שסיימו את כל העבודות.

אני אישית רואה כל בוקר ב7:00 קיה סורנטו עם שוטר וממלז בצומת יסוד המעלה. (לא קשור לכביש המדובר, אבל קרוב)

כן חבר קיבל שם דוח בשעות הבוקר

מגולני לעמיעד ראיתי ניידות בשעות הקטנות של הלילה ובכיוון ההפוך... דווקא בלילה הכביש ריק לגמרי עם ירידות תלולות עם ליטוף של הדוושה (ואפילו בלי גז) אנחנו על 140 150 והם לא בוחרים תמיקום והתיזמון שלהם באופן אקראי... בקיצור היזהרו הם נמצאים במקומות והזמנים הכי לא צפויים. .. ערמומיים יותר מאחלה גנבים

יצא לי לנסוע שם דיי הרבה בחודשים האחרונים משעות הערב ועד לפנות בוקר, אכן הירידות דיי מפתות ללטף את הגז[מודה הגעתי שם בלי לשים לב ל150] כנראה למזלי לא היה נצנץ מתחבא, גם הבנתי שדחפו מצלמה באזור.

עד עכשיו לא ראיתי שוטר ומקווה לא לפגוש אותם

פורסם

אז תאמין לאחיך שראה אותם. סע בזהירות ותאט לפני מקומות בעלי פוטנציאל למארב. כמו כן הם נמצאים בהמשך הכביש לכיוון קרית שמונה בעיקר בין אליפלט לקדרים משני הכיוונים. בדרך כלל אחרי היציאה מאליפלט לכיוון קדרים יש ירידה גדולה בלי שדה ראיה של השולים עם עיקול הם אורבים שם וגם בצד השני. כמובן שאם נחלוף אחד מול שני תקבלו ממני איתות אזהרה ;)

פורסם

הדבר היחיד שאני חושב שלא מגדירים אותו ככביש מהיר זה מספר פיתולים (למרות שהם לא מפריעים למהירות, עדיין הרכב מרגיש יציב, בין אם זה משפחתית/סופר מיני/מיני).

אמנם, בכביש הפתוח נדיר להגיע למצב של איבוד אחיזה אך לפעמים אפשר להתקרב לכך יותר ממה שרצוי, במיוחד עבור הנהג ההדיוט במהירות תלת-ספרתית ובתנועה זורמת.

בדרך מהירה ספציפית, גם ברדיוס ההדוק ביותר, כמעט ולא אמור להיות כוח פניה שמופעל על הרכב כלל, בהנחה שהוא נוסע בערך במהירות המותרת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

^^טוב אידיוטים לא חסר במקומות עם כבישים פתוחים שמנסים להוכיח לחברים שלהם שהם גברים, בין אם זה אוטו שיכול לעמוד במהירות או בין אם זה איביזה עם טורבו בלי מזגן שנת 99 שנשמע שעוד שניה השסתומים בורחים מהמנוע

פורסם

הקטעים החדשים בכבישים 77-65-85 מוגבלים ל 100 ק"מ ואם עדיין לא סימנו אותם בסיום העבודות אז צריך לעשות את זה ,, וזה אומר שאפשר לנסוע 110 בלי שיעצרו אותך. הסטנדרט ההנדסי שלהם הוא לא של כביש מהיר , אלא מה שקרוי באירופה EXPRESSWAYץ\

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

מיקומים ממש קבועים,מי שנוסע שם פעם בהרבה זמן זה חדש לו,השאר כבר יודעים בעל פה מתי להאט (גשר פילון,אליפלט,עמיעד+הימ"ח לפני כחל,קדרים וכו')

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...