Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפרוטוקול, תמונה מלפני שנה שצילמתי את המכונה:

[ATTACH=CONFIG]477744[/ATTACH]

עכשיו לעיניינו:

שווה לי לנסות לפרק ולתקן עצמאית? (כפי שרואים הגישה לא הכי נוחה + הידע שלי במכונות כביסה אינו רב - החלפתי למשל קבל במייבש)

או לקנות בוש תוצרת גרמניה? (אשמח להמלצות לדגם ספציפי, כאחד שלא עושה כביסה, לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים בין המכונות של 8 ק"ג למשל)

תודה רבה

מדהים, תשלח מייל ליצרן ואולי תקבלו איזו מכונת כביסה במתנה [emoji57]

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
חבל שבת הזוג שלי לא קוראת בפורום...:oops:

עדיף שלא תקרא עם תמונות הפרופיל שלך...

yosi05

נתת הסבר מפורט ויפה.

בשורה התחתונה, דעתנו זהה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)
החישוב טוב ויפה, אבל זה לא אומר ש"פונקציית הייבוש" (לצורך העניין, כמות הנוזל המסולקת מהבד) פרופורציונלית לכח הרדיאלי. כלומר, אם נגדיל פי 2 את הכח, זה לא אומר ש"הכביסה תתיבש פי 2".

לדעתי אתה צודק כי ככל שאני מבין ספיגת המים היא תוצאה של אפקט נימי אם כי ראיתי גם חומרים פלסטיים שלאחר טיפול פני שטח מכילים מים. לכן אינני יודע לומר אם הייבוש לינארי לכוח מסלק המים, אבל אני אשמח לבצע ניסוי.

מכונה של 1400, כמה בגדים סופגים (נניח חולצות כותנה אחדות) ומשקל מדוייק (אני אספק אותו). נשקול על יבש, נרטיב היטב, נסחט ב-800 ונשקול ואחרי הרטבה נוספת נבצע סחיטה ב-1400 ונשקול.

נוכל לקבל מושג כמה מים הורחקו מהכביסה ומרק יבצע חישוב של כמות האנרגיה הנדרשת לאיוד הפרש המים במייבש ויתרגם זאת לקוט"ש. אולי עבור נשים כדאי לתרגם זאת ליחידות של חוגים לילדים, לא יודע......

אני מודע היטב לכך ששכבת הכביסה בתוף עלולה לשבש את מעבר המים ולשנות מעט את התוצאה של הניסוי המפושט שהצעתי, אבל בכל זאת.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

מכונה של 1400, כמה בגדים סופגים (נניח חולצות כותנה אחדות) ומשקל מדוייק (אני אספק אותו). נשקול על יבש, נרטיב היטב, נסחט ב-800 ונשקול ואחרי הרטבה נוספת נבצע סחיטה ב-1400 ונשקול.

רק רצוי שתוודאו שזמן הסחיטה לא משתנה (אולי המכונה מפצה על סל"ד נמוך יותר בזמן סחיטה ארוך יותר?).

:turn-l:
פורסם

אין בעיה. אביא גם אנלייזר שחיצונית יבדוק בדיוק את מהירות הסיבוב של התוף ואז ניתן לבדוק האם המהירות בפועל אכן 1400 ותוך כמה זמן היא מתייצבת, כל מה שתרצה. אתה תוכל במקביל למדוד את מהירות התוף דרך החלון השקוף בעזרת סטרובוסקופ חזק שגם אותו אביא. כל הציוד מופעל מצברים אז אין צורך במדבקות של חשמלאי מוסמך..........

למתי קובעים?

יוסי

פורסם

BSH

מתוך 5 מכונות כביסה שהיו לי עד היום שתיים היו קונסטרוקטה וסימנס שהחזיקו מעמד סביב 7-8 שנים כל אחת כעת יש לי בוש שמתקרבת לגיל 3, שקטה מאד הבעיה אתה היתה צורך בהחלפת החכסה העליון בגלל חלודה - הטכנאי יען שנבע מהעמסת יתר, ומכל מקום, התיקון בוצע במסגרת האחריות והמכסה החדש נראה שלם לגמרי. המכונה שקטה מאד ומכבסת היטב.

בדרך היו מכונות של AEG/Electrolux ושל קריסטל, אני חושב שאת דעתי עליהן תמצא במעלה השרשור. בקו התחתון - שומר נפשו ירחק.

אין לי ניסיון עם מכונות מזרח אסיתיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לאחר אין ספור מכונות כביסה מדגמים שונים. (כל חברה מוכרת)

אני אומר, חד משמעית, בוש גרמנית. (הבת הזוג שלי מברכת אותי אחרי כל כביסה )

שאלה - המכונה הגיעה, עדיין לא נפתחה (טכנאי יגיע מחר)

היכן ניתן לראות היכן המכונה יוצרה?

לא מצאתי על האריזה...

(הדגם שרכשתי כאמור WAW28460IL )

תודה

פורסם

ארץ הייצור מצויינת על המדבקה מאחור. לא בטוח שתראה אותה דרך האריזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאלה - המכונה הגיעה, עדיין לא נפתחה (טכנאי יגיע מחר)

היכן ניתן לראות היכן המכונה יוצרה?

לא מצאתי על האריזה...

(הדגם שרכשתי כאמור WAW28460IL )

תודה

זה רשום על המכונה וגם מאחור חייבת להיות מדבקה של ארץ היצור.

גם על הקרטון אמור להיות. אל תפתח את הקרטון -תן לטכנאי לעשות את זה.

20161212_213210.jpg

פורסם

שאלה אחרונה - מה ינסו לדחוף לסבתא בהתקנה?

מגן ברקים?

עגלה?

משהו נגד אבנית?

יש משהו שכדאי או צריך לרכוש מהם?

תודה רבה

פורסם (נערך)

מגן נחשולי זרם - אני בעד, אבל קנה אותו בעצמך במחיר סביר (קנה אחד עם תקן ישראלי).

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6941&isZap=1

עגלה - לשיקולך. בדובין נמכרת ב - 160-200 ש"ח.

נגד אבנית - לדעתי מיותר לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:

• תוכן חדש...