Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמור לקנות רכב בקרוב. האם עדיף לקנות בדצמבר או שאם מחכים לינואר יש איזה ירידת מחירים?

לא מחפש חדש. יד שנייה. מה זה אפס קילומטר, האם כדאי?

תודה

פורסם

1. נכון לקנות רכב כשצריכים אותו, ומוצאים משהו מתאים.2. הירידה במחירון היא מתמשכת, אך לשנת הדגם יש אפקט פסיכולוגי, ולכן בגלי רכב חדשים יחסית יש ירידת מחירים מסויימת.3. רכב 0 ק"מ, זה רכב שנרכש ע"י חברת ליסינג מהיבואן בבהנחה, ונמכר ללקוח סופי במחיר המשקף חלק מההנחה, כך שהלקוח הסופי נהנה מרכב חדש במחיר מוזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אני חושב שכלל האצבע צריך להיות: כשמימלא רצית לקנות את הדגם הזה וכאשר ההנחה (לעומת רכב מהיבואן) גדולה מ 10%

כדי לא להיות במצב של תת-ביטוח (תשלומי הביטוח אמנם לפי קוד דגם ומחירון אבל בפיצוי טוטלוס יורידו סעיפי יד2 וכו).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא ידועה לי על ירידות מחירים דרמטיות אבל אף פעם אי אפשר לדעת - יכול להיות שלמחזיקי כרטיס חבר וכו' תצוץ הנחה כלשהי לשנה החדשה.

בנוגע לרכבי 0 ק"מ - כמו שכבר כתבו לך, אלו רכבים שחברות הליסינג קנו מהיבואנים בהנחה מסוימת שאתה יכול לקנות במחיר יחסית מוזל. כמו כל דבר יש גם לזה קאצ' - בעת מכירת הרכב אתה תצטרוך לספוג ירידת ערך כי אתה לא היד הראשונה של המכונית (חברות הליסינג נרשמות כבעלים הראשונים של הרכבים), דבר שיכול להיות משמעותי עבורך אם לא תחזיק במכונית במשך הרבה מאד זמן. עוד נקודה זה שחברות הליסינג לא יתנו לך את אותה תקופת אחריות שתקבל מהיבואנים, שזה עוד משהו שחשוב לקחת בחשבון שרבים מתעלמים ממנו.

פורסם

ואם תמכור את הרכב כיד 1 פרטית לא תצטרך לספוג הרבה?

אני הולך וקונה מזדה 3 מהחברה ב-130 אלף ש"ח ומוכר אותה אחרי שנה ב-115 וירוצו אנשים לקנות? בחייכם.

עדיף מראש לקנות ב-115 ולמכור ב-100.

פורסם

זה לא שהם לא מבינים, הם עוברים שטיפת מוח על ידי כל אלו שהאינטרס שלהם שלא תקנה רכב 0 ק״מ - מוכרי רכבים חדשים ומגרשי רכב משומש.

בגלל זה גם תקבל מהם התעה מעליבה לטרייד. שכאילו תלמד לפעם הבאה.

פורסם
ואם תמכור את הרכב כיד 1 פרטית לא תצטרך לספוג הרבה?

אני הולך וקונה מזדה 3 מהחברה ב-130 אלף ש"ח ומוכר אותה אחרי שנה ב-115 וירוצו אנשים לקנות? בחייכם.

עדיף מראש לקנות ב-115 ולמכור ב-100.

לא תקנה ב-115 ולא תמכור ב-100. הפערים גדולים יותר והרכב שאתה מוכר הוא כבר יד שנייה מליסינג.

הכל שאלה של כמה זמן רוצים להחזיק את הרכב והאם ה"הנחה" של "0 ק"מ" מהותית ברכישה ל- 3-5 שנים.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
1. נכון לקנות רכב כשצריכים אותו, ומוצאים משהו מתאים.2. הירידה במחירון היא מתמשכת, אך לשנת הדגם יש אפקט פסיכולוגי, ולכן בגלי רכב חדשים יחסית יש ירידת מחירים מסויימת.3. רכב 0 ק"מ, זה רכב שנרכש ע"י חברת ליסינג מהיבואן בבהנחה, ונמכר ללקוח סופי במחיר המשקף חלק מההנחה, כך שהלקוח הסופי נהנה מרכב חדש במחיר מוזל.

אז איזה יד זה נחשב,ראשונה או שנייה ואיך זה בא לידי ביטוי אחר כך בשווי כמשומש?

פורסם
לא ידועה לי על ירידות מחירים דרמטיות אבל אף פעם אי אפשר לדעת - יכול להיות שלמחזיקי כרטיס חבר וכו' תצוץ הנחה כלשהי לשנה החדשה.

בנוגע לרכבי 0 ק"מ - כמו שכבר כתבו לך, אלו רכבים שחברות הליסינג קנו מהיבואנים בהנחה מסוימת שאתה יכול לקנות במחיר יחסית מוזל. כמו כל דבר יש גם לזה קאצ' - בעת מכירת הרכב אתה תצטרוך לספוג ירידת ערך כי אתה לא היד הראשונה של המכונית (חברות הליסינג נרשמות כבעלים הראשונים של הרכבים), דבר שיכול להיות משמעותי עבורך אם לא תחזיק במכונית במשך הרבה מאד זמן. עוד נקודה זה שחברות הליסינג לא יתנו לך את אותה תקופת אחריות שתקבל מהיבואנים, שזה עוד משהו שחשוב לקחת בחשבון שרבים מתעלמים ממנו.

נכון מאוד לגבי האחריות. קניתי את הקיה שלי מהיבואן ולא מ 0 ק״מ כי נתנולי 7 שנים אחריות וזה היה לי חשוב מלחסוך כמה גרושים בקניה

פורסם
אז איזה יד זה נחשב,ראשונה או שנייה ואיך זה בא לידי ביטוי אחר כך בשווי כמשומש?

נחשב יד שניה - הורדה של 14٪ מהמחירון.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...