Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון מאוד לגבי האחריות. קניתי את הקיה שלי מהיבואן ולא מ 0 ק״מ כי נתנולי 7 שנים אחריות וזה היה לי חשוב מלחסוך כמה גרושים בקניה

למעט קיה ואולי עוד כמה דגמים שנמכרים מיבואן עם אחריות נוספת, האחריות ברכישת רכב 0 ק"מ זהה לאחריות שמקבלים ברכישה ישירות מיבואן. אותם 3 שנים.

ההבדל היחיד הוא שרכב 0 ק"מ יכול להיות שעלה על הכביש מספר חודשים לפני שהוא נמכר ללקוח ואז נשאר לך נניח שנתיים ו9 חודשי אחריות ולא שלוש שנים מלאות. האחריות מתחילה ברגע שהרכב קיבל רישוי.

במקרים חריגים יש מכוניות שעמדו חצי שנה ויוותר ואז נשאר רק 2.5 שנים אחריות, וגם זמן עד הטסט הבא מתקצר בהתאם. לשים לב לזה לפני הקניה.

פורסם
זה עוד גורם שיקשה במכירה עתידית בשוק שהוא גם ככה בעייתי מאוד.

ונקודתית, בהנתן רישום זהה, איך אפשר להבדיל בין רכב שנטחן בחברת הייטק לבין רכב שנקנה עם אפס ק"מ מליסינג?

בקלות.המוכר מראה מסמכים לפיהם קנה את הרכב בעסקת 0ק"מ

יש מידה מסויימת של קושי בגלל היד הנוספת שנרשמת. אבל היות ומדובר בעניין ללא משמעות פיסית במציאות אז משקלו

פורסם

1. כמו שנכתב, חשבונית קניה בה מצווין ק"מ בעת רכישה.

2. סמיכות מבחינת זמן בין תאריך עליה לכיבש לבין תאריך בעלות של היד השניה.

רכב ששימש לליסינג לא ימכר אחרי חודש - חודשיים.

3. ברכב ששימש לליסינג או השכרה מופיע ברישיון בסעיף מקורית החכר/השכרה או השכרה בלבד.

ברכב שנמכר כ 0 ק"מ רישום כזה ברוב המקרים לא מופיע.

פורסם
ממש לא נראה לי שמישהו יתייחס לחתיכת נייר, בטח לא טרייד אין ממולח. יש מחירון ועליו מתמקחים.

יש מחירון לרכבי 0 ק"מ, שונה ממחרון ליסינג רגיל, אחוז הפחתה יותר נמוך.

פורסם
מעניין לשמוע דווחים מאנשים שבאמת עמדו במצב מכירה של כזה אוטו.

הרכב של אשתי הלך טוטל-לוסט אני הייתיהיד השלישית, אבל ידעתי ממי היד השניה רכשה את הרכב כליסינג 0. קיבלתי מחברת הליסינג אישור שהרכב נמכר ליד השניה כליסינג 0, וחברת הביטוח שילמה מחירון-14% (שהיה הרבה יותר ממה ששלמתי על הרכב בםועל, אבל זה כבר סיפור אחר...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ממש לא נראה לי שמישהו יתייחס לחתיכת נייר, בטח לא טרייד אין ממולח. יש מחירון ועליו מתמקחים.

טרייד אין ממולח יודע לעשות מזהב חרא ומחרא זהב.

תבוא עם רכב מלוקק יד 1 פרטית והוא יספר לך שאין שוק ובלה בלה.

תבוא לקנות רכב שמורכב משני רכבים והוא יסביר לך למה אתה צריך לנשק לו את הרגליים כי הוא נותן לך בעצם שני רכבים במחיר של אחד.

• תוכן חדש...