Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי ואני חושבים על לקנות רכב חדש (כרגע הכיוון הוא הקיה הנירו), אבל יש כל מיני פרמטרים שאנחנו מנסים למדוד לפני שאנחנו ממהרים לרוץ ולקנות, כמו למשל מועד הקניה.

האם משתלם למשל לקנות רכב חדש מהיבואן בסוף שנה כי יש מבצעים, או שדווקא במועד אחר?

פורסם

עכשיו זה הזמן הטוב ביותר לרכישת רכב חדש שמועד העליה על הכביש שלו יהיה בחודש ינואר שנת 2018, זאת מאחר שכאשר תמכרו אותו בעתיד לא תצטרכו לבקש תוספת חודשי עליה לכביש למחירון העתידי שיהיה לו, תוספת שקשה אם בכלל לקבל אותה.

עד לפני כמה ימים היתה הנחה של 6,000 ש"ח על הנירו למועד עלייה לכביש בחודש ינואר 2018, אני מעריך שתוכלו עדיין לקבל את ההנחה הזאת (או טרייד אין במחיר קרוב למחירון ללא הנחה).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה על התגובה.

לא ממש הבנתי את עניין התוספת חודשי העליה - זאת תוספת שאני בעל הרכב שמוכר אמור לבקש מהקונה?

פורסם

מחירוני הרכב המשומשים (יצחק לוי או מחירון אתר יד 2) הם לחודשי ינואר של אותה שנה.

מי שרכש את הרכב כחדש בחודש אחר מינואר יצטרך במכירה עתידית לבקש תוספת למחירון ינואר של חודשי עליה לכביש כפי שהמחירון קובע.

גם אם תקבלו תוספת חודשי העלייה לכביש, הרי שהיא בכל מקרה נמוכה יותר מהתוספת היחסית שצריכה להיות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
עכשיו זה הזמן הטוב ביותר לרכישת רכב חדש שמועד העליה על הכביש שלו יהיה בחודש ינואר שנת 2018, זאת מאחר שכאשר תמכרו אותו בעתיד לא תצטרכו לבקש תוספת חודשי עליה לכביש למחירון העתידי שיהיה לו, תוספת שקשה אם בכלל לקבל אותה.

עד לפני כמה ימים היתה הנחה של 6,000 ש"ח על הנירו למועד עלייה לכביש בחודש ינואר 2018, אני מעריך שתוכלו עדיין לקבל את ההנחה הזאת (או טרייד אין במחיר קרוב למחירון ללא הנחה).

אני חושב שזה תלוי מאוד באיזה רכב מדובר ובאיזה חברה.

אני ניסיתי להחליף את הרכב של בסוזוקי קרוסאוור בטרייד מוביל, ואחרי זה בלובינסקי מול ה3008.

שניהם חישבו את מחירון הרכב שלי בלי חודש העליה, משם הורידו לי עוד עשרות אחוזים בגלל שהיד הראשונה היתה ליסינג למרות שהרכב אצלי מ0 ק"מ, ובגלל חוק השחירות החלש שידוע להם לרכב שלי, וביקשו ממני להוסיף סכום מטורף להפרש מול המחירון של הקורסאובר,

לא אכנס ליותר מדי פרטים כי זה לא הדיון כאן, אני בטוח שיש לא מעט שיסכימו איתם, אני ממש לא נכנס לזה, אך מה שחשוב לי להבהיר כאן, זה שנושא חודש העליה והטרייד אין יכול להשתנות לטובה או לרעה לפי סוג הרכב, חברת טרייד אין וכו..

פות"ש, כמובן במקומך הייתי ללא ספק ממתין לשנת 2018 שבוע הבא, בהצלחה.

פורסם

אין זמן טוב לקנות רכב חדש כי המחירים מנופחים מאוד.תרכוש רכב שנתיים על הכביש עם אחריות שכבר ירדו ממנו 30/40 % ממחירו

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב השני בבית מתקרב לשלב שהתיקונים השנתיים עולים יותר מהשווי שלו, והשאלה "נו, מתי מחליפים?" כבר עלתה כמה פעמים.

גם מבחינת מחיר ומבצעים וגם מבחינת דגמים חדשים שמגיעים עם טכנולוגיות עדיפות, האם יש תקופה בשנה שבה עדיף לקנות רכב?

תודה.

פורסם

בס"ד

בעיקרון לקראת סוף שנה, בערך מחודש ספטמבר מתחילים כל מיני יבואנים לנסות להיפטר מהמלאים שלהם מה שיוצר מבצעים שהם לעיתים אגרסיביים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

בעיקרון לקראת סוף שנה, בערך מחודש ספטמבר מתחילים כל מיני יבואנים לנסות להיפטר מהמלאים שלהם מה שיוצר מבצעים שהם לעיתים אגרסיביים.

גם באזור נובמבר -דצמבר יש מבצעים ולבקש לקבל אותו עם תאריך עליה לכביש של שנה הבאה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

קונים מתי שצריכים - מבצעים יש כל הזמן, והם חוזרים על עצמם כל תקופה מסויימת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...