Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לקראת קנית רכב, בדקתי רנו פלואנס 2012 עם מנוע בנזין 2000 סמ"ק, ובסה"כ התרשמתי לטובה,גם בדקתי אותה במכון ובסה"כ תוצאות טובות,שאלתי את הבוחן אם מד החום במצב נורמלי(קו אחד מעל החצי)והוא אמר שהוא לא רואה חריגה.

לבעלי נסיון עם פלואנס האם מחוג מד חום מנוע אמור להיות קו אחד מעל החצי בטמפרטורת עבודה ? בעל הרכב אומר שזה נורמלי, אצלי ברכב הקודם(אופטרה) המחוג קצת מתחת לחצי בטמפרטורת עבודה,אז קצת חושד, אבל אולי ככה זה באמת בפלואנס!

פורסם

הרכב לא אצלי עדיין אז לא יכול לצלם ,בעיקרון המחוג נמצא בקו אחד מעל החצי,משהו כמו שעה אחת בשעון חוגה רגיל

פורסם

זה ממש לא משנה, כי שעון החום משוכך, כמו במרבית דגמי המכוניות היום. בפועל, הטמפרטורה עולה ויורדת בהתאם למצבים הדינמיים של הטרמוסטאט. בדר״כ התנועה היא בין 90 מעלות ל - 105 מעלות. יצרני הרכב משככים את מדי החום על מנת שלא להריץ נהגים מודאגים למוסכים. אם אתה רוצה לראות את הטמפרטורה האמיתית של המנוע אתה צריך לחבר למחשב הרכב דונגל ואפליקציה כגון טורק, או לחבר סקאנר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

נכון שעל הבדלים קטנים יחסית לא תהיה תזוזה,השאלה אם בשעון בפלואנס המצב של מחוג קבוע על שעה 2 בערך זה מצב גבוה או נורמלי

פורסם

http://i66.tinypic.com/2ajwg28.png[/img

התמונה הזו לקוחה מהאינטרנט,נדמה לי שזה שעון כמו בפלואנס שראיתי,בכל מקרה בפלואנס שבדקתי המחוג נמצא בקו שציירתי ליד החץ.(קו אחד למעלה ממה שמראה המחוג בתמונה הנוכחית)

פורסם

אצלי יש את אותו דגם שנת 2010.

המחוג גם מעל החצי וזה תקין.

הרכב קצת אוכל דלק והמזגן לא אחד המוצלחים אבל חוץ מזה אחלה רכב.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

תקין לחלוטין. יש לי גם פלואנס 2 ליטר שאצלי מיומה הראשון על הכביש וזה המצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 3.12.2016 בשעה 22:04, קורן בן אשר כתב:

אצלי בדיזל המחוג מתייצב בדיוק היכן שהחץ המסומן, ולא זז משם יותר מדי. בהנחה שכיול המחוון לא שונה בין דיזל לבנזין, מדובר על 80 מעלות.

אני יודע שזה ישן אבל אני הולך אולי לקנות פלואנס דיזל 2014 והיום ככה כמו שבתמונה גם אצלך היה ככה ?

IMG-20201101-WA0181.jpg

פורסם

אצלי לוח שעונים 2012 רגיל (מחוגים). בכל אופן, לדעתי כשהמנוע חם אמור להראות שלוש או ארבע "גזרות". כלומר להגיע לאמצע. זה כשהמנוע חם. מן הסתם בדקת כשהמנוע לא חם. תן לרכב להתחמם כמו שצריך רבע שעה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעה, קורן בן אשר כתב:

אצלי לוח שעונים 2012 רגיל (מחוגים). בכל אופן, לדעתי כשהמנוע חם אמור להראות שלוש או ארבע "גזרות". כלומר להגיע לאמצע. זה כשהמנוע חם. מן הסתם בדקת כשהמנוע לא חם. תן לרכב להתחמם כמו שצריך רבע שעה.

שאלה אתה יודע בערך כמה עלות החלפת קלאצים ? ( האוטומט) 

• תוכן חדש...