Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה HR-V חדש

yossy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה מסיע ילדים קטנים מאחור?

אם כן,לדעתי בדוק את העיניין,

מגיע לך כלקוח שמשלם במיטב כספו 100 אחוז הנאה

ושקט בקניה.

לגבי חיסכון בדלק גם תבדוק היטב, יש טבלת חישוב,

לדעתי היברידי מומלץ רק למי שנוסע 40/50 K ק''מ בשנה

אבל אינני בטוח.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכוניות כלאיים נדרשות לעמוד באותה תקינה כמו מכוניות רגילות, כולל רמות קרינה - אין להן "הנחות" ואין להן אפשרות לפלוט יותר קרינה מהמותר למכוניות בנזין או דיזל רגילות. במילים אחרות - לשמועות ולתחושות ה"נראה לי שיש קרינה" אין כל בסיס.

פורסם
מכוניות כלאיים נדרשות לעמוד באותה תקינה כמו מכוניות רגילות, כולל רמות קרינה - אין להן "הנחות" ואין להן אפשרות לפלוט יותר קרינה מהמותר למכוניות בנזין או דיזל רגילות. במילים אחרות - לשמועות ולתחושות ה"נראה לי שיש קרינה" אין כל בסיס.

אתה זוכר למי מומלץ היברידי, הכוונה לק''מ וחיסכון בדלק?

פורסם (נערך)

תלוי איך אתה משווה את זה - כלומר מה הפער במחיר בין מכונית הכלאיים למכונית הבנזין/דיזל שאתה שוקל, מה פער תצרוכת הדלק ומה אופי הנסיעה שלך. אין כלל אצבע שנכון לכל רכב ולכל נסועה.

לדוגמה, אם הולכים לפי הנסועה הממוצעת בישראל - כ-17,000 ק"מ בשנה, רכב כלאיים שמציע נתון של 20 ק"מ לליטר (ריאלי-שמרני לפריוס) מול נתון של 1:12 (אופייני למשפחתית קומפקטית דוגמת קורולה) יחסוך בכל שנה מעט יותר מ-3,400 שקל בהוצאות דלק.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

נשמע מעניין.

אין עוד הוצאה על בטריה או קצ' אחר,

יתכן שהשוק מתמחר אותם הרבה פחות?

אני ציפיתי העסק ההיברידי יותר יתפוס בארץ ובכלל ולא נראה לי

כ''כ.

באמת מעניין מצב השוק ההיברידי בארץ ובכלל,לטובת

רוכש פוטנציאלי.

• תוכן חדש...