Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה HR-V חדש

yossy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נאמר לי שלא ניתן להשיג עד אמצע שנה הבאה,אפילו

את רכב ההדגמה הם לא מוכנים למכור,רשם אותי לרשימת

המתנה,לאחר ששיכנע ללא הצלחה על הסיוויק והג'ז.

מישהו יכול להסביר,

הרי היא מוצגת לתפארת באתר היבואן,

אולי יש דגם חדש,מתיחת פנים וכו'

הוא ענה לי שממש לא,

אז היכן ניתן להשיג כזו חדשה או 0 ק''מ.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי yossy
תיקון שגיאת כתיב

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב שיש לו ביקוש, עם רשימת המתנה כדי לקנות אותו, סביר להניח שלא יימצא בעסקאות 0 ק"מ.

לזו יגיעו העודפים, ואלו שלא עמדו ביעד המכירות שהיה צפוי להם. לטוב ולרע.

פורסם
רכב שיש לו ביקוש, עם רשימת המתנה כדי לקנות אותו, סביר להניח שלא יימצא בעסקאות 0 ק"מ.

לזו יגיעו העודפים, ואלו שלא עמדו ביעד המכירות שהיה צפוי להם. לטוב ולרע.

אז לחכות חצי שנה?

פורסם (נערך)

באמת לא ברורה הנהירה אחרי האוטו הזה שלמעט הסמל הנחשק שעל הגריל שלו, הוא לטעמי לא מוצלח במיוחד, לא חזק במיוחד, לא מרווח במיוחד וכל אלו בלי למעט מהיתרונות שכן אולי יש לו, פשוט באותו כסף יש יופי של דברים, חלקם חדשים דנדשים כמו ה 3008 שבאותו כסף של ההונדה מקבלים את גירסת הדיזל האוטומטית שלו. האמת היא שאם יש אוטו שממחיש את עומקן של הסטיגמות שקיימות אצל הנהגים הישראלים, זה האוטו הזה.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
אז לחכות חצי שנה?

אם הוא שווה עבורך המתנה של חצי שנה ותשלום מחיר מלא (כי הסיכוי להנחה לא גדול) אז התשובה חיובית ולו משום שאין לך באמת ברירה אחרת למעט חיפוש אחד כזה משנת 2016 יד שניה שיצא למכירה.

גם אני שואל עצמי מה כל כך מיוחד בהונדה שמצדיק את המאמץ?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
באמת לא ברורה הנהירה אחרי האוטו הזה שלמעט הסמל הנחשק שעל הגריל שלו, הוא לטעמי לא מוצלח במיוחד, לא חזק במיוחד, לא מרווח במיוחד וכל אלו בלי למעט מהיתרונות שכן אולי יש לו, פשוט באותו כסף יש יופי של דברים, חלקם חדשים דנדשים כמו ה 3008 שבאותו כסף של ההונדה מקבלים את גירסת הדיזל האוטומטית שלו. האמת היא שאם יש אוטו שממחיש את עומקן של הסטיגמות שקיימות אצל הנהגים הישראלים, זה האוטו הזה.

יש עוד דוגמאות?

פורסם
סמל נחשק...? [emoji15]

"נחשק" לא במובן של מושא תשוקה, פרארי וכאלה, אלא במובן של " מה מצאת באוטו הזה בכלל, אה טוב זה הונדה ". נכון אגב גם לטויוטה קיאה יונדאי ואחיותיהן למזרח הרחוק.

פורסם

רכב בינוני במחיר מופרך.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם יד 2, היא גם אלטרנטיבה בשבילך, יש 2-3 רכבים בלוח יד-2!

אני רוצה להתייחס לחבר'ה שהגיבו פה מעליי, אני חושב שהיא מתחרה מעולה לכל הטוסון/ספורטאז'/יטי בדגמים הבסיסיים. כן נכון שהיום יצאה 3008 חדשה, והיא מגרה מאוד. אני הייתי בהונדה לפני שבוע, התיישבתי בHR-V, אני 1.85, התיישבתי ברכב, סידרתי את המושב לפי הנוחות שלי, עברתי לאחור, מאחורי מושב הנהג, וישבתי בנדיבות ובנוחות. הבאג'ז כן קטן. אבל מבחינת ג'פון/קרוסאובר עירוני, ההונדה אחלה רכב.

אני חושב שרוב צרכני היפניות, לא ירכשו צרפתייה בגלל כן הסטיגמות,אבל עוד פעם כל אחד עושה את הבחירות שלו!!!

אני אישית בוחר CR-V, אבל כרגע פוזל לכיוון 3008 דיזל!!!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

יוסי - מאחר ולא ניתן להשיג עד אמצע שנת 2017

את הרכב - הונדה HR-V.

ממליץ לך לתאם נסיעות מבחן ברכבים המקבילים

מהיצרנים: קיה, רנו, יונדאי, פיג'ו, ניסן.

לאחר נסיעות המבחן תוכל לרכוש את הרכב

שירשים אותך ויתאים לדרשותיך.

• תוכן חדש...