Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליף ל CLARION 786 HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז אחרי 8 שנים, הגיע הזמן קצת להתקדם.

מחפש מחליף לקלריון הוותיק...

דרישות:

בלוטות לשיחות חובה, להזרמת מוזיקה יתרון.

תיקון זמנים חובה, לפחות סט קדמי וסאב.

כניסת USB חובה, אין חובה בכונן CD.

קליטת רדיו ישראלית רצוי מאוד.

חושב לנצל את ההנחות הבאות עלינו לטובה השבוע, אז אופציות לרכישה בארץ גם על הפרק.

מתחדשת*

פורסם

פיוניר DEH80 PRS בלי לחשוב פעם, פעמיים או שלושה.

יש לו את כל הדרישות ואף יותר, ממשק מאוד נוח, איכות בניה גבוהה ותמורה גבוהה לכסף.

יש לו גם רכיבי Burr Brown בפנים.

פורסם

אולי תתקדם למערכת מולטימדיה. לי יש קנווד דגם 5025 ויש בזה את כל מה שרצית ואפילו יותר, באיכות טובה מאוד. ממליץ בחום.

פורסם

שים רק לב לכך שה-PRS שנמכר באופן רשמי בארץ מגיע ללא BT.

מניח שיש גם דגמים רלוונטים מבית קלריון (CZ703 שגם לא צעיר?) ואלפיין (UTE92/CDA137/CDE193?), אם כי לא מעודכן מדי בנושא, ונדמה לי שביחס למחיר (בעיקר ביבוא מאירופה) הפיוניר יתן את התמורה הטובה ביותר בכל הקשור לאיכות הסאונד.

פורסם

רומם - מה התקציב המקסימלי?

דרך אגב זה כולל וואזה? או רק שמק'לה בום?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי!

כרגע אין חשיבה על תקציב, זה יתברר עם האופציות.

לגבי השמקלה, כרגע נשאר עם מה שיש. צריך באמת להתקדם עם הבניות שהתחלתי, גם זה בוער (יחסית)

מתחדשת*

פורסם

הממממ טוב, נתקשקש כבר בפרטי במהלך השבוע דרך המנשמע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על פניו, ה 80PRS נותן את מה שאני רוצה.

המלצות על מקור רכש? רוצה שיקלוט רדיו ישראלי בלי קומבינות.

וכמובן גם BT, אז זה שנמכר בארץ לא רלוונטי.

מתחדשת*

פורסם

אגב איכות הסאונד שתקבל תיהיה ככל הנראה פחות טובה.

לי יש את ה 785 כרגע והשוואתי אותו פעם לאלפיין 9855 שמכרתי מהר מאוד. פשוט הבדל מורגש.

את ה prs80 אישית לא שמעתי. אני רק משאר.

אני גם באותו בעיה, המכשיר דיי ישן, אבל לא בא לי להחליף למשהו פחות טוב מבחינת סאונד. בעיה.

פורסם

בתור אחד שהחליף 776 ב80prs לטעמי הפיוניר נשמע מעט טוב יותר, אבל ההבדל ממש לא גדול.

מבחינת נוחות הפיוניר עולה על הקלריון בכל פרמטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפיוניר הזה יש אקולייזר טוב לכל ערוץ וdsp באמת ראוי, בעיני יכולות הכוון שלו קצת מעל כל שאר המכשירים שציינו כאן.

מבחינת סאונד בעיני המתחרה הראוי לו זה האקליפס cd7200 ומה שממש עוקף אותו וישאיר לו אבק זה הקלריון hxd3 אבל זו כברליגה אחרת לגמרי.

ההשוואה במקרה הזה תהיה לסדרת הodr של פיוניר וזו באמת ליגת על.

מה שאני לא אוהב בפיוניר הזה היא שיטת תיקוני הזמנים שלהם ומיקום המאזין, דורש הסתגלות.

ואני גם לא ממש אוהב את הממשק של יחידות הסינגל דין, התרגלתי כבר לעולם המיחשוב וקשה לי לחזור לראש של חומרה ייעודית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...