Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

היום בפקק הייתה תאונת שרשרת ונכנסו בי מאחורה.

יש נזק אך לא גדול ובדרך כלל מסדר הכל לבד ברכב.

נשבר טמבון סדקים בפנס רוורס וכמובן נזק פנימי כי לא נסגר

באגז׳.לי יש רכב מיושן וכמובן אין ביטוח מקיף. לקחתי טלפון מבחורה שפגע בי מאחורה צילמתי את האירוע ואז בא משטרה ואמרה להזיז מכוניות ואז היא נסע וזהו .

התקשרתי אליה לנייד ושאלתי למה היא ברחה ואז היא אמרה שתיסדר הכל מול הביטוח שלה.

ביקשתי שהיא תשלח לי פרטים שלה ושל הביטוח ,כי לי אין כלום חוץ מצילום וידאו וטלפון שלה.כואב לי צבר אבל אין לי כוח לנסוע לשום מקום וגם לא מרגיש טוב כדי להמשיך לנסוע.

רציתי לשואל מה עושים עכשיו ואיך אני אמור להתנהל מול חברת ביטוח שלה ?

מה עושים במקרים שביטוח צד ג לא מטפל ברכב שלי ?

איך מתקנים רכב ומקבלים טיפול במקרה הזה ?

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

ראשית תהיה בריא

נזק גוף אתה מטפל מול ביטוח החובה שלך

ממליץ לגשת למיון ולהיבדק

לגבי נזק הרכוש

מוודא שהודיעה לביטוח שלה כי פגעה בך והיא אשמה

מודיע להם כי אתה לוקח שמאי שלך ומתקן במוסך שלך

אחרי שסיימת לתקן אתה מגיש להם ( שולח בדואר רשום )את דו"ח השמאי חשבונית התיקון ( אם תיקנת בפועל ) ואת חשבונית השמאי ומחכה לקבל מהם את התשלום תוך 30 יום.

לשמאי ולמוסך אתה נותן שיק דחוי ל 90 יום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה

בוקר טוב ותודה רבה על תשובה .

אתמול ניסיתי להתקשר שוב לבחורה כדי לקבל פרטים על ביטוח ועל רכב ולצערי אין מענה.שלחתי סמס והודעות בWHATS UP גם אין תגובה, אני ממתין.

השאלה איך ניתן לטפל בנושא במידה והיא לא תחזור ולא תיתן שום פרטים ?

אצלי ברכב יש מצלמה וגם שיצאתי צילמתי כל מי שהיה מעורב בתאנה כולל מספרי רכב וגם אותן.

דבר נוסף ,אני שנים מטפל ברכבים לבד יש המון כלים וגם חברים שיכולים לעזור ,במידה והבלגן איתה תמשך הרבה זמן אני כן הייתי רוצה לתקן את הנזק לפחות חלקי כי חייב באגז' תקין,עכשיו להוציא כסף על שמאי ואז על תיקון בשבילי זה מכה שניה עכשיו(יש לי מספיק חובות), איך ניתן לקבל פיצוי עבור תיקון שאני אתקן לבד כי יש מצבים שלא ניתן למשוך יותר מידי זמן כי חייב את הרכב.אף פעם לא היה לי מקרה כזה, מה שכן שבוע שעבר היה גם לאישתי מקרה 1:1 - בדיוק כזה עם רכב שלה אבל שם בחור הבטיח לשלם נזק - היא הלכה מוסכניק שלו ואז הוא נתן הצעת מחיר עבור התיקון.שוב, טיפלתי ברכב שלה לבד ביום שישי כי גם היא אין ה זמן למוסכים ולאחר 3 שעות פירוקים דפיקות 85 % חזר למקום.כמובן אותו דבר יכול לעשות עם רכב שלי ,רק שכאן אין לי עם מי לדבר..

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

אתה תיקח שמאי שלך שיוציא דו"ח.

משם אתה יכול לתקן גם לבד.

ולדרוש את המגיע לך על פי דו"ח השמאי.

לגבי איתור בעלת הרכב , לא ילך בטוב מולה, פנה למשטרה שייתנו לך את הפרטים שלה לפי מספר הרישוי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנתי

איפה לוקחים שמאי ?

כמה צריך לשלם עבור דוח של שמאי (פלוס מינוס)? סליחה שאני שואל שאלות מסוג הזה יותר מ20 שנה לא הייתי מוסך.

פורסם

יש בפורום אחד שחברים מרוצים ממנו

אלי אמרן שמו

הוא ידריך אותך על כל מה שצריך, כמה מאות ש"ח תלוי בנזק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שלום,

עדכון בנושא.הצלחתי לייצור קשר עם בחורה שפגעה בי, היא אמרה שהיא בביטוח ישיר,התקשרתי לשם והם אמרו שבגלל שזאת תאונת שרשרת הם לא יטפלו בכלום ושאני אחפש פתרון בביטוח של פוגע הראשון ,כלומר עכשיו צריךלחפש בחורה הראשונה שפגע ברכב שפגע ברכב שלי.

בקצור סיפור , יש לי רק מספר הרכב של ר הראשון כי הכל צולם.

האם סוכן ביטוח ישיר צודק ?

הוא אמר לי " מראש אני אומר לך שאנו נדחה את תביע אבל אתה יכול למלא טפסים..".

פורסם

בן יונה

אתה תתבע את הגברת שפגעה בך ושהיא / הביטוח שלה יחפשו את מי שפגע בה.

אפשרות אחרת

תבקש מהמשטרה את כל הרשימה ותתבע את כולם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משטרה לא עשו כלום עברו במקום ואמרו לפנות את הכביש ולא רשמו כלום.בחורה שפגע בי הבטיחה לי למסור פרטים של ראשונה.

מה אומר החוק במקרה שלי - מי מתקן למי ?

אני מבין אם ביטוח ישיר לא מוכן יהיה לשלם עבור התיקון אז לא תהיה ברירה צריך עורך דין.

פורסם

המתן לפרטים מבחורה א' ותבע את שתיהן בתביעות קטנות על כל עלות הנזק שלך.

אם לא יהיו פרטים של זנב השרשרת תבע את זו שפגעה בך ואז שהם יחפשו את הנהגת הראשונה.

אין צורך בעורך דין לתביעות קטנות.

מומלץ ליצור קשר עם אלי אמרן. אין לי ניסיון אישי אבל ביקורות בפורום טובות.

בהצלחה

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כלומר מה שאתה אומר לא להגיש לחברות ביטוח שום דבר מה שכן לתבוע בתביעות קטנות?

הסיפור הזה יכול לקחת הרבה זמן וכסף ולמעשה תיקון של רכב הוא עד 1000 שקל גג אפילו פחות.

אם אתקן לבד אז אין שום הוצאה הבעיה שהרגשה להיות פראייר לא נותנת לי לעזוב את זה..

פורסם

מה זאת אומרת לא להגיש שום דבר? מה זה כן להגיש?

אני אומר תיידע את חברת הביטוח שלך במה שאתה עושה, תקן את הרכב ותבע את כולם. אם נזק פחות מ-1000 שקלים אין בכלל טעם לתבוע את המקיף שלך כדי לקבל את הכסף מיד [מיד זה לא באמת מיד], כי ההשתתפות העצמית שלך גבוהה מ-1000 שקלים [אני משער].

לכן, אני הייתי תובע. אם אתה לא רוצה לתבוע, בקש מחברת הביטוח שלך שינסו לדרוש תשלום מהחברה האחרת, שתדרוש מהראשונה. גם זה ייקח הרבה זמן לדעתי, כי חברות ביטוח לא ידועות בשל נמרצותן לשלם.

מניסיוני הדל תביעה דווקא מזרזת עניינים. במיוחד כאשר מי שאשם יודע שהוא אשם. כשהוא נתבע הוא פתאום מוצא זמן להתעסק עם כסף שהוא חייב לאנשים.

*בנקודה הבאה אני לא בטוח אז המתן למומחים שיאששו/ישללו, אבל לפי דעתי, אם אתה יודע לתקן לבד, אתה יכול לדרוש תשלום גם מבלי לבצע תיקון. נגרם לך נזק. תביא הצעת מחיר לתיקון וגם דו"ח שמאי. ואת הנזק שיהיה בדו"ח יאלצו לשלם לך.

אחרי שהסיפור יסתיים תקן לבד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תן לשמאי להכין לך דו"ח ודרוש את הכסף של הנזק + עלות השמאי מהגברת וחברת הביטוח שלה.

יסכימו לשלם יופי, לא יסכימו תתבע אותם.

לא חייב לתקן בכלל ועדיין צריכים לשלם לך על הנזק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תן לשמאי להכין לך דו"ח ודרוש את הכסף של הנזק + עלות השמאי מהגברת וחברת הביטוח שלה.

אנשים- תודה לכולם מראש,

גברת לא מוכנה לתת פרטים שלה ,בקושי רשמה את השם ומשפחה הודעת טלפון וכתבה שהיא בביטוח ישיר וזהו.כמובן דברתי עם מחלקת תביעות שלה והם מראש אמרו לי שאין לי שום סיכוי לקבל שקל מהם , אמרו תגיש אבל סיכוי שלך הוא 0 .לי אין ביטוח שיטפל במסמכים וכל הבלגן מול הביטוח ישיר ובנוסף אין לי שום ניסיון בתביעוית.

איך אני מגיש לביטוח ולגברת את דו"ח של שמאי על נזק?

בדואר רשום ? מה הפרוצדורה הנכונה ?

פורסם

דבר ראשון תיהיה בריא.

לגבי התביעה, תוציא דוח שמאי על הנזק, ותשלח מכתב דרישה לחברת הביטוח ולנהגת בעצמה. (תוודא את פרטי בעל הרכב, ואם זאת לא האישה בעצמה תשלח גם לו). חברת הביטוח שלה כבר תיצור איתך קשר, לא תיצור קשר, תגיש תביעה בתביעות קטנות.

לגבי התיקון: אתה יכול לתקן בעצמך, ואתה לא מחויב להגיש להם חשבונית תיקון, הוי אומר אם השמאי קבע לך סכום מסויים של נזק, אתה זכאי לו למרות שאתה מתקן בעצמך, לכן אם אתה צפוף במזומנים, הזמן דוח שמאי ועל סמך הדוח תתבע.

אני לא רואה צורך להמשיך לחפש את הגברת, אחרי שאתה יודע את מספר הרישוי שלה ואת חברת הביטוח שמבטחת אותה.

דבר אחד לא הבנתי: אתה הייית הרכב הראשון בטור או שאתה גם פגעת במשהו מלפניך? מה הטענה של החברת ביטוח שפגעה בך?

ועצה אחרונה, מעתה, ​כל שיחת טלפון או תכתובת עם חברת הביטוח או כל גורם אחר המעורב בתאונה, לתעד ולשמור!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...