Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר ראשון תיהיה בריא.

דבר אחד לא הבנתי: אתה הייית הרכב הראשון בטור או שאתה גם פגעת במשהו מלפניך? מה הטענה של החברת ביטוח שפגעה בך?

ועצה אחרונה, מעתה, ​כל שיחת טלפון או תכתובת עם חברת הביטוח או כל גורם אחר המעורב בתאונה, לתעד ולשמור!

הי ,

אני אסביר שוב: אני הייתי אחרון בשרשרת ולא פגעתי באף אחת. פגעה בי בחורה והיא אומרת שפגעו בה ואז היא פגע בי.

אני לא ראיתי שפגעו בה ואיך זה קרה,מה שכן עמדו שני כלי רכב מאוחרה ( 2 בחורות ) הן דיברו בינהן שהגעתי וכבר סיכמו משהו ואז הבנתי שכולם בסדר .היה לי טלפון ואז מיד צילמתי את כולם כולל רכב שלי ,ראיתי שהן ורוצות לנסוע ואז ניגשתי לאחת שפעה בי הספקתי לקחת מספר טלפון שלה,היה פקק חבל על הזמן,עברה נייד אמרה להזיז מכוניות ואז הזזתי את הרכב שלי רק שבנות לחצו גז ונעלמו.

התקשרי לזאת שנתנה לי מספר שלה ואז אמרה שהיא מטפלת בעיניין והבטיחה לחזור אבל עד למחרת לא חזרה אלי.אני שלחתי ל הודעה ואז שרשמתי שאני פונה למשטרה היא כתבה את שמה ואמרה שהיא בביטוח ישיר ולא תשלם שום דבר כי הא לא אשמה.

פניתי למחקת תביעיות לביטוח ישיר ואז אמרו -"חפש" ,הייתה תאונת שרשרת ואנחנו לא מטפלים בנושא .אני אמרתי שהיא פגעה בי וחייבת לטפל ברכב שלי ואני לא יודע מסיפור שלה מול פוגע אחר או מה שקרה שם ,כי הייתי לפני כולם. נציג הביטוח ישיר אמר לי חפש את הראשונה כי אין לי מה לחפש בביטוח ישיר כי אין שום סיכוי לקבל טיפול מהם.

אני מרגיש ממש לא טוב עם המצב כי כל פעם ניכנסים בי ואני מוותר . למה ? כי יותר קל לקחת פטיש ולסדר לבד מאשר כל הבלגן הזה עם בטוח .יש דבר שכן מפריע לי -הפעם הן ברחו ולא רצה להיות פראייר .

פורסם

חבר תפסיק לשחק בקק*. כנס לאתר של תביעות קטנות הכל מפורט שם מעולה. עברית אתה יודע אני משער בזהירות.

קח דו"ח שמאי, תבע את הנהגת שפגעה בך ותראה איך כולם מתחילים לזוז.

אם חסרים לך פרטים והנהגת שפגעה בך מסרבת לתת אותם גש לתחנת המשטרה והתלונן עליה. היא חייבת למסור לך פרטים שלה.

הייתי במקרה דומה לשלך עם נהגת חכמולוגית ובעלה עורך הדין המלומד, שטען שאשתו לא אשמה כי חתכו אותה. מרחו את אבא שלי שבועות עד ששכנעתי אותו לתבוע. איך שתבע תוך שבוע הגיע ההודאה באשמה ומכתב פשרה ששילם הכל למעט ירידת ערך. הוא לא אצה לחכות למשפט ולקח את הכסף מינוס 600 ש"ח ירידת ערך. אני גם על זה לא הייתי מוותר אבל זה היה שיקול שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין כזה דבר שהנהגת שנסעה מאחוריך איננה אשמה. כמו שאמרו לך, תתחיל לעבוד! תוצי דוח שמאי, תשלח מכתב דרישה בדואר רשום לחברת ביטוח + הנהגת + בעל/ת הרכב. הענינים יתחילו זזו קצת יותר מהר.

לגבי התיקון: אחרי שהוצאת דוח שמאי, אתה יכול לתקן בעצמך או לא לתקן זה כבר החלטה שלך.

בהצלחה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אין כזה דבר שהנהגת שנסעה מאחוריך איננה אשמה.

בוודאי שיש, בטח בתאונת שרשרת.

בה הרכב שמאחוריך יכול להוכיח כי נדחף אליך על ידי הרכב שמאחוריו.

פות"ש

האם חשת כי קיבלת מכה אחת או שתי מכות?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נכון. כוונתי היתה היא כי אם הוא יתבע את הנהגת שנסעה מאחוריה, מהר מאוד חברת הביטוח תמצא את הנהגת שפגעה ראשונה, ואז כבר המריבה תעבור בין שני הביטוחים של שני הנהגות.

השיטה של חברת הביטוח של הנהגת האמצעית היא שיטת מצליח לנסות להעיף ממנה את התביעה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם (נערך)
בוודאי שיש, בטח בתאונת שרשרת.

בה הרכב שמאחוריך יכול להוכיח כי נדחף אליך על ידי הרכב שמאחוריו.

פות"ש

האם חשת כי קיבלת מכה אחת או שתי מכות?

מכה אחת חזקה וזהו.

סביר להניח שבחורה שפגעה ברכבי לא אשמה, כי נכנס בה רכב יחסית כבד BUICK

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

חח מצחיק,

אתה לא רוצה לצאת ''פרייר'' על 1000 שח

אבל קיבלת מכה בצוואר (שים לב לאיות) גש לבדיקה

ואפילו למיון,על זה יתכן שמגיע לך הרבה יותר מאלף ש''ח,

והבריאות זה הכי חשוב.

גש לעו''ד יעשה לך את העבודה,

וגם ייעץ לך לגבי הנושא תאונת השרשרת

מקווה מאד שנבדקת ויש לך תיעוד.

בהצלחה איש יקר ולא לקחת ללב,יש יותר גרוע תאמין לי.

פורסם (נערך)

נכון,פרייר זה לא אני אבל ללכת למיון בגלל מכה בצוואר כי יש מצב שאקבל הרבה יותר מאלף ש"ח - אני לא רוצה,אין ברכה בכסף הזה.

בקיצור,עידכון.

מצאתי את החורה הראשונה. לאחר 40 שניות הזדהות בחורה אמרה לי "יש לי מוסך משלי תגיע אסדר הכל".מה יש להגיד ? הכל סבבה לא צריך שמאי וכל הבלגן מסביב אבל מה אין את כל התנאים שטובים לך וגם את הנוחות.

קבענו יום אחת הגעתי למוסך וראיתי שזה סתם מוסך אין קשר לתיקוני פח וגם לבסוף גם היא לא בא ,כי הייתה חולה,טוב קבענו שוב לאתמול .

אני מגיע שוב בשעה שהיא אמרה לי להיות שם וזה ב 9.30 כמובן עד 10.30 היא לא בא ,התקשרתי אליה שוב והיא אמרה שמנהל מוסך יטפל בי. הוא הגיע למוסך קרוב ל 11 ועד שנסענו למסך אחר ומלא קישקושים בדרך שאין לי כוח לכתוב כאן - ביזבזנתי הרבה זמן בהלמתין.בסופו של דבר גם אני השתתפתי בדפיקות ותיקון של רכב, אחרת נזק הטה יותר גדול כי התחילו לעוף חתיכות ממקומות אחרים.מה לעשות - הם עובדים כמו פרצוף של רוב המוסכים (ניכנסת תקין יצאת גמור עם חור בכיס),מה לעשות יש לי דרישות.

מה אני יכול להגיד.. מי שיכול לא להתקרב למוסכים שיעשה הכל לבד ואם לא שיחפש מוסך אמין וטוב ואני לא מכיר.

בכל מקרה תודה לכל המשתתפים וסעו בדרכים טובות ללא תאונות.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
  • תוכן חדש...