Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונטי אקו5 מדרגה/שקע במציג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, לפני כמה חודשים קניתי רבעייה של קונטי אקו 5 אחד הצמיגים נראה שקיבל מדרגה20161121_103810.jpg

נראה שיש פס שקוע מעט בצמיג, מורגש במעבר יד, חשוב לציין שלחץ האויר נבדק מדי שבוע עם מד דיגיטאלי ומנופח לפי הוראות יצרן של הרכב פלוס עשר אחוז שמופיע על מדבקה שבדלת, פגם יצור או שיתכן שאני אשם בנזק ואין לי טעם לגשת לצמיגייה שממנה נרכשו הצמיגים, אשמח לדעות/הצעות/רעיונות.

תודה ויום טוב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם (נערך)

השאלה כאן היא, איך ב3 האחרים זה לא קיים ודווקא בזה כן? כל ה4 צמיגים מאותו תאריך ייצור והותקנו ביחד

הרכב נשטף כל שבוע ואני עובר על הצמיגים בדרך כלל בחומר כזה או אחר,עד עכשיו זה לא בלט לעין ופתאום זה כן :\

השאלה הנוספת עם עליה על מדרכה/בור/במפר יכולה לעשות זאת או לא.

בכל אופן שווה לנסות לפנות לצמיגייה שממנה נרכש שיסבירו מזה?

לא נשמע לי הגיוני ש3 צמיגים אין ובאחד יש(אם לא מדובר בפגם יצור או משהו בסגנון)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

התמונה לא מספיק נהירה לי, אבל שווה לזכור שבנקודה מסוימת על היקף הצמיג יש חפיפה בין הקצוות של השכבות שמרכיבות אותו, וזה יכול ליצור מעין "מדרגה".

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כנראה זה המצב, הייתי בצמיגייה, הבחור הראה לי כמה סוגים של צמיגים( מיצ'לן, קונטי, פאלקן, קלבר, טויו) ובכולם היה אפשר למצוא את המדרגה הזו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תוכן חדש...