Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות תאורה באיזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את שלי קניתי בירכא ,בכניסה לכפר (לא זולים) ו"בלה דונה" או משהו שכזה ,בשביל השירות הצמוד לכניסה מכיוון קריות על כביש דרך עכו המוביל לכניסה לחוצות המפרץ.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

באיזה רמת מחיר?

בשיפוץ לפני 3.5 שנים הטרחתי עצמי ל"שקע ותקע" בת"א - מבחר גדול של גופי תאורה, גם בסיסיים וגם קצת יותר מתוחכמים, במחירים די נוחים. היו שם דגמים שמצאתי באיביי, במחיר נמוך מאשר אצל המוכרים בסין. יש להם קטלוג אינטרנטי שמאפשר לך להתרשם. אאל"ט השארתי משהו כמו 10- 12 אש"ח לעשרות גופי תאורה לדירה גדולה עם הרבה תאורה פונקציונאלית (אני אוהב הרבה אור) וגם דקורטיבית. אבל מורגש שחלק מהגופים זולים, ובינתיים , אחרי שהתאוששתי מהשיפוץ, ומצד שני חלק מהגופים התקלקלו (אחד באשמתי, אחרים מסיבות אחרות), כבר החלפתי כמה גופים.

לאחרונה שדרגתי תאורה בסלון - קניתי ב"סוהו" בצ'ק פוסט, וכך גם אמא שלי. יופי של עיצוב (אני מחפש סגנון מודרני), אבל מדובר ברמת מחיר הרבה יותר גבוהה. מכל מקום, הייתי צריך להתקין תאורה באחת המקלחות ובפינת עבודה, ואת אלה קניתי במחסני תאורה.

קוריוז קטן - מעל שולחן אוכל קטן במטבח מותקן גוף תאורה שהוזמן מסין (איביי), למרות שמדובר בזכוכית הגיע שלם, באריזת קלקר דחוסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...