Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לייעוץ בקניית רכב להורים.

הדרישות הן:

עדיפות למשפחתית 5 דל' האצ'בק.

הכוון הוא טויוטה אוריס, בא בחשבון גם I30.

העניין הוא ששתי אלה מאוד יקרות ולא מוצעות במבצעי רכב יד1 0 ק"מ.

מי שכן מוצע במחירים מפתיעים ב-0 ק"מ הם סוברו אמפרזה 1.6 סדאן ב97

וכן שברולט קרוז 1.4 טורבו ב 93.5 דגם 2017 (גם סדאן).

אם הולכים על האוריס, הכוון הוא היברידי ולדעתי החסכון בדלק לא יצדיק את ההפרש במחיר (הרכב צפוי לשמש 7 שנים עד 15K בשנה, כך שמחיר המכירה לא כל כך רלוונטי וההפרש בקנייה עומד על כ35 K.

הקרוז מאוד חזקה בדגם הטורבו ולא כל כך חסכונית (פחות רלוונטי כאמור)

את הסוברו אני לא כל כך מכיר, והיא מגיעה עם תיבה רציפה שאשמח לשמוע עליה ועל מנוע הבוקסר.

עוד מחשבה היא ללכת על הכוון של אוריס כמעט חדשה, כמה רכב עם 2000 ק"מ צריך לעלות?

אופציה נוספת היא הונדה סיביק 1.8 שנמכרת 0 ק"מ ב 114, ואני חושש שהטיפולים והחלקים בהונדה יקרים. האמנם?

אשמח להתמקד קצת, או לשמוע הצעות מעניינות נוספות.

פורסם (נערך)

הסיוויק והI30 עומדות להתחלף גם ככה , לא נראה לי כדאי.

I30 יש 0 ק"מ ,ראיתי פרימיום 114,950 וסטיישן ב113.

במקום הI30 יש את אחותה, הקיה סיד ב102 לסטיישן ו103 להצ'בק EX , ואפילו את גרסת הסטיישן דיזל ב114,640 שנראה לי שהיא האופציה העדיפה מבחינת חסכון.

יש את ה308 ב106 שלפי המבחן הזה בתנאים עירוניים הייתה חסכונית יותר בעיר מהאוריס ההיברידית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אם אתם חשבתם על הI30 יש גם קיה סיד האצב'ק ב0 קילומטר באיזור ה103 אלף שקל..זה דומה לI30 אבל בהנחות 0 קילומטר זול משמעותית.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בנתיים מצאתי CEED ב 105, מניח שהיא עומדת להתחלף יחד עם היונדאי?

אם אתם חשבתם על הI30 יש גם קיה סיד האצב'ק ב0 קילומטר באיזור ה103 אלף שקל..זה דומה לI30 אבל בהנחות 0 קילומטר זול משמעותית.

הקדמת אותי בשניות, איפה אני מוצא כזאת ב103?

פורסם

אני חסיד של רכבי דיזל.

בק"מ שציינתי, עם המחיר שהיבואן מציע לרכב דיזל, אני לא חושב שהחיסכון בדלק מצדיק את ההפרש הגבוה במחיר. אלא אם גם את דגמי הדיזל אפשר להשיג בהנחות משמעותיות.

כנ"ל אוריס היברידי, שהיא האפשרות העדיפה מבחינתם.

פורסם

האם אתם נעולים על רכב חדש? כי אתה יכול למצוא בתקציב שלך i30 בת שנה-שנתיים למשל (שגם תהיה אחרי חלק משמעותי מירידת הערך). כנ״ל לגבי הטויוטה, אולי בהפחתת חצי שנה-שנה מהשנתון.

פורסם

עוד מחשבה היא ללכת על הכוון של אוריס כמעט חדשה, כמה רכב עם 2000 ק"מ צריך לעלות?

העדיפות היא לרכב חדש 0 ק"מ, התייחסתי בשאלה בסוף למטה לאפשרות לרכב כמעט חדש, והמחיר שלו צריך להיות נמוך ממש משמעותית לא ביחס למחיר רכב חדש מהיבואן, אלא למחיר רכב 0 ק"מ עם משמעותית.

פורסם

יש את ה308 ב106 שלפי המבחן הזה בתנאים עירוניים הייתה חסכונית יותר בעיר מהאוריס ההיברידית.

לצערי הפיג'ו לא באה בחשבון. לא ציינתי את זה קודם.

פורסם

הי,

הכוון הוא באמת קאיה סיד.

מישהו יודע דרך איזו חברת ליסינג הקאיה נמכרת? (מצאתי אותה רק בCARCOST)

היבואן רוצה על הרכב 125 וזה נראה לי הפרש מאוד משמעותי יחסית למה שמבקשים בליסינג 0 ק"מ, מה מאבדים מלבד האחריות המורחבת? (7 שנים)

למה עוד כדאי לשים לב בעסקה כזאת?

פורסם (נערך)

קיה סיד סטיישן/EX בין העסקאות הכי כדאיות ביד 01 בסגמנט של רכב משפחתי.

לא אמור לשנות לך מי חברת הליסינג, מה שחשוב זה מחיר הכי זול שתמצא, תבדוק תאריך עליה לכביש - כי מאז מתחיל האחריות לרכב (3 שנים מלאות בלבד).

תבדוק שהמחיר שהוצע לך בקיה כולל כבר מובילאיי ומולטמדיה (בין כה וכה תקבל את זה , השאלה אם זה בתוספת תשלום..)

שברולט קרוז 1.4 במחיר הזה (93,500) עסקה די מוצלחת, ניתן לקבל גם רישוי 2017 באותו מחיר [ולקבל כמובן בינואר את הרכב] , (כולל מובילאיי ומולטמדיה ללא עלות).

סובארו אימפרזה די עגלה וגם לא האצ'בק וכנראה תמכר במחיר נמוך יותר בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
  • תוכן חדש...