Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמתי לב שלחבר עם פולו 05 החלונות מורמים אוטומטית בנעילה ואצלי הם לא, יצרתי קשר עם חנות אביזרים לרכב ונאמר לי שיש להחליף את המרים והעלות היא 500 ש"ח.

נשמע מאוד תמוהה כיוון שהשנתון שלי יותר גבוהה, המתגים עובדים בסדר גמור.

בעיה שנייה היא שהרדיו דיסק צריך להיות מכובה ידנית כשאני מכבה את האוטו.

תודה מראש :)

פורסם

בדקת טלפונית מול המתקין וזו אינה בהכרח בדיקה מקצועית, בלשון המעטה.

בכלל, יש לבדוק האם חלונות החשמל שלך מסוגלים להסגר דרך מפתח הרכב בהחזקה קבועה של המפתח במנעול דלת הנהג למצב סגירה למספר שניות.

לעניין הרדיו, יש לוודא שהחוט האדום, יחובר למתח אחרי סוויץ' ולכל הפחות למצב ACC בסוויץ' ולא למתח קבוע. נראה שאצלך מי שהתקין את הרדיו, חיבר את החוט הצהוב והאדום יחדיו למתח קבוע. את הצהוב יש להשאיר למתח קבוע ואת האדום למתח ACC או ON.

טרם ביצוע השינוי יש לוודא שהוראות יצרן מכשיר הרדיו אכן מורות על חיבור החוט הצהוב למתח קבוע ואת החוט האדום למתח אחרי סוויץ' ACC

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לגביי החלון, אכן צדקת וסיבוב של הסוויטץ במנעול הדלת לכמה שניות מרים את החלונות אוטומטית, מה שלא קורה עם לחיצה ארוכה על הנעילה בשלט. איך מסדרים את זה ומה העלות ?

פורסם

איזה שלט? מקורי / בהתקנה מקומית? גש לכמה מתקיני אבזרים לקבל הצעת מחיר.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם ניסית לעמוד ליד דלת הנהג עם השלט, לכוון לכיוון הדלת, וללחוץ כ 10 שניות ברצף?

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)
היי,

שמתי לב שלחבר עם פולו 05 החלונות מורמים אוטומטית בנעילה ואצלי הם לא, יצרתי קשר עם חנות אביזרים לרכב ונאמר לי שיש להחליף את המרים והעלות היא 500 ש"ח.

נשמע מאוד תמוהה כיוון שהשנתון שלי יותר גבוהה, המתגים עובדים בסדר גמור. - דווקא בשנתון מתקדם יותר הפונקציה בוטלה.

בעיה שנייה היא שהרדיו דיסק צריך להיות מכובה ידנית כשאני מכבה את האוטו. - המערכת מקורית ?

תודה מראש :)

בשנתון מסויים וברכבים מסויימים ייצרן הרכב ביטל את האפשרות של סגירת החלונות באופן אוטומטי מהשלט בכדי למנוע מקרים שבהם החלון

עלול להסגר על כף יד או אצבעות של תינוק/ילד/מבוגר.

אצלי בגולף דור 5 אשר רכשתי באמצע שנת 2006 קיימת האפשרות להרים באופן אוטומטי ובדגמים של סוף 2006 או 2007 הפונקציה בוטלה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...