Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקבוק פרו למפתח מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה לבדוק רכישה בדיוטי פרי של ישראל.

רכשנו 2 מחשבי מקבוק אייר משם והמחיר היה אטרקטיבי מאוד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אכן. בנקודה הזאת אפל וגוגל יישרו קו,

אצל שתיהן אתה יכול לפתח ולבדוק במכשיר הפרטי שלך ללא עלות. רוצה חנות? שלם. פעם בגוגל לא עלה כלום, היום זה 50 לשנה, כמו אפל. לא פראיירים.

בזמנו, פיתוח לאייפון דרש:

מק

רישיון מפתח + תוכנה

אייפון

גם עבור פיתוח למכשיר הפרטי ( רק פיתוח לסימולטור היה אפשרי בלי רשיון מפתח)

בעוד לאנדרואיד הכל בחינם

פורסם
ועוד דגם של שנה שעברה, וואי עליי :-P

סטייל, תודה על הלינק של הSD. רעיון נחמד מאוד.

עד כמה הפתרון הזה עובד ביום יום? אפשר לתקוע שם את הכרטיס ולשכוח ממנו?

אמור לעבוד לא רע בכלל. ה-SD משמש כביכול כאחסון חיצוני ואתה יכול לזרוק עליו כל מה שתרצה.

ובגלל שמדובר בכרטיס מסוג SD אתה תהנה עדיין ממהיריות לא רעות (אם כי לא כמו של SSD).

לגבי אמינות של SD אני לא יכול לתת את המילה אבל כנראה שהם לא הכי אמינים.

בכל אופן מה שהבאתי לך כאן זו רק דוגמה אחת, יש עוד כמה חברות שמוכרות כרטיס בסגנון הזה,

רק צריך לחפש.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אפשר לומר הרבה על המקלדת החדשה, אבל "מעולה" לא נכללת ברשימת המילים הזו. המקלדת (שעברו אליה החל עם ה new macbook) היא פשוט קטסטרופה. וזה שאין magsafe? הייתי מוכן לספוג את כל השטויות שהם עשו בהכרזה האחרונה, אבל ההסרה של החיבור הגאוני הזה שהציל אותי כמה פעמים היא פשוט deal breaker ענק. אם הם לא ישנו את האובססיה שיש להם עם מחשבים דקים, השדרוג הבא שלי יהיה לsurface book.

וזה מבלי לציין את החומרה הפאטתית שהם הציגו.

המקלדת היא לא המקלדת של המקבוק החדש - היא שונה.

זה שאין מגסייפ - אני לגמרי איתך - זה חיבור מעולה.

החומר פתטית ? פה אנחנו כנראה לא מסכימים

SSD מעולה , עדכון למעבדים החדשים של אינטל וב15״ אחלה אופציות למאיצים.

המגבלה של ה16 ג׳יגה זיכרון זה דיי מגבלה של אינטל (בצ׳יפ אחד - משמעותי בPower management ובגודל הבורד).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לוסיפר - אם אתה כאמור מפתח Backend / web או אפילו אנדרואיד - לMac יש יתרונות משמעותיים וכמו שאמרתי - יש סיבה למה ה מ ו ן חברות שלא מפתחות לiOS משתמשות בהם.

בזמנו, פיתוח לאייפון דרש:

מק

רישיון מפתח + תוכנה

אייפון

גם עבור פיתוח למכשיר הפרטי ( רק פיתוח לסימולטור היה אפשרי בלי רשיון מפתח)

בעוד לאנדרואיד הכל בחינם

בזמנו = לא עדכני.

מק חובה.

רישיון מפתח לא נדרש - גם אם אתה רוצה לפתח על מכשיר (כבר בערך שנה וחצי).

התוכנה (Xcode) חינמית מאז ומתמיד (והיא IDE מעולה).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו,

עד כמה טובים האמולטורים של ios? האם אוכל להסתדר בשלבים הראשונים ללא מכשיר ios לידי?

ובאותו נושא, עד כמה האמולטורים של אנדרואיד עובדים טוב על מאק? כרגע אני משתמש במכשיר פיזי כי אני לא מוצא חלופה טובה יותר שתעבוד חלק.

פורסם

עד שליביו יתעורר -

האמולטור של מק מעולה ואפשר בהחלט להסתדר בלי מכשיר בשלבים הראשונים.

האמולטור של אנדרויד הוא פח אשפה גם במק ויש מיליון ואחת דברים שלא עובדים באמולטור מעבר לאיטיות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחר עבודה עם *המון* לפטופים, כמעט מכל סוג, ובמשך כמה שנים, ולי באופן אישי יש את ה dell xps 12 דור קודם, המסקנה היא ש macbook הוא הלפטופ הטוב ביותר by far מכל האחרים... לי מעולם לא היה מחשב של apple, סביר להניח שבעתיד יהיה.

ההפרש במחיר שווה את זה, הוצאה חד פעמית של 5 שנים בערך, בניגוד למחשבי windows שמתים תוך 2-3 שנים של עבודה אינטסיבית, אם לא מתים אז מייצרים בלאי רציני.

מי שעובד הרבה עם קוד ועם סביבת web, בקיצור מפתחים, אז רק לינוקס או OS. מחשבי windows 10 פשוט פח לעומתם מבחינת חווית השימוש והנוחות.

פורסם
לוסיפר - אם אתה כאמור מפתח Backend / web או אפילו אנדרואיד - לMac יש יתרונות משמעותיים וכמו שאמרתי - יש סיבה למה ה מ ו ן חברות שלא מפתחות לiOS משתמשות בהם.

בזמנו = לא עדכני.

מק חובה.

רישיון מפתח לא נדרש - גם אם אתה רוצה לפתח על מכשיר (כבר בערך שנה וחצי).

התוכנה (Xcode) חינמית מאז ומתמיד (והיא IDE מעולה).

ליביו

אני מפתח אלגוריתמים, אבל עדיין יוצא לי לכתוב קוד מדי פעם. אני מניח שכל עוד מקום העבודה לא יקנה לי Mac אני לא אקנה בעצמי. אם מקום העבודה יקנה לי, אני אבדוק על מה כל הרעש.
פורסם
ליביו,

עד כמה טובים האמולטורים של ios? האם אוכל להסתדר בשלבים הראשונים ללא מכשיר ios לידי?

ובאותו נושא, עד כמה האמולטורים של אנדרואיד עובדים טוב על מאק? כרגע אני משתמש במכשיר פיזי כי אני לא מוצא חלופה טובה יותר שתעבוד חלק.

כל עוד אתה לא צריך חומרה, למשל לפתוח מצלמה, או בלוטות׳ האמולטורים של אפל עובדים לא רע (אם יש לך ssd, אחרת הם איטיים רצח).

לאנדרואיד תרוץ על טלפון, גם בחלונות וגם על מק האמולטורים מתחת לכל ביקורת

פורסם

אכן - הסימולטור על מחשב עם SSD (אל תקנו מק בלי , או בכלליות מחשב בלי SSD בימינו) עובד מעולה.

GPS , Bluetooth , Airplay , Camera וכל מה שקשור לחיישנים מן הסתם מוגבל - אבל כל עבודת פיתוח (הרבה מעבר לבסיסית) בהחלט אפשר לעשות על הסימולטור.

חשוב להבין שזה סימולטור ולא אימולטור - כל הספריות מקומפלות לX86 וX86-64 וזו אחת מהסיבות להבדל המשמעותי מעוד בביצועים.

That said יש ״פתרון״ סביר יותר לאנדרואיד וזה ג׳נימושן - https://www.genymotion.com

הוא ה ר ב ה יותר מהיר ממה שמגיע סתם כך.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לא טרחתי להזכיר את ג'נימושן

מכיוון שבמחיר הזה כבר עדיף לחבר באופן קבוע למחשב איזה s4 חבוט כלשהו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...