Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקבוק פרו למפתח מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל באי האופטופיק,

כפי שכבר בוודאי נחשתם מן הרשום בכותרת, חשקה נפשי בלפטופ חדש לצרכי פיתוח (עבודה).

אצתי רצתי ברחבי המרשתת לקרוא מפרטים ולבדוק מחירים, ושמתי לב שדגם הבסיס נמכר עם ssd 128 גיגה בלבד.

אז אם נשים לרגע בצד את השאלה של למה בשנת 2016 לפטופ ברמת מחירים פרימיום עדיין נמכר עם 128 גיגה , רציתי לשאול שאלה מעניינת אחרת.

האם כמות זיכרון זו מספיקה להתקנה של מערכות הפעלה (מקורית + וינדוס) וסביבות פיתוח אנדרואיד ios ו-vs?

האם יש לאפל ענן כלשהו או פתרון אחר לבעיית הזכרון?

בפרסומות תמיד מראים אנשים עסוקים בעריכת וידאו במקבוקים, השאלה איפה נשמרים כל הקבצים האלה?

אשמח לתובנות והמלצות כאלה ואחרים, מניסיון אישי או סתם שמועות.

רק לציין בבקשה מה זה מה :wink:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי גם מאק שאני משתמש לפיתוח ומחשב ביתי עם חלונות בעיקר למשחקים ואינטרנט.

חד משמעית אל תתקין על המאק חלונות. המערכת הפעלה נוחה מאוד ולא חסרה לה אף תוכנה בהשוואה למע' ההפעלה המקבילה.

פורסם
רק אמ..... למה מקבוק?

בשביל להיות כמו כל המאגניבים,

וגם קצת פיתוח ios שיבוא עלינו לטובה.

ר'אנד'בי, אני חייב וינדוס בשביל VS. או שיש דרך אחרת להריץ אותה על מאק?

יש לי בבית נייח לטובת משחקים, מקבוק כאמור ישמש לעבודה + גלישה בקארספורום מהמיטה (כשהפלא בטעינה).

פורסם

החדשים מעאפנים רצח ובאמת לא מהווים שום תמורה למחיר (וזה בלי לדבר על כל מתאמי USB c שתצטרך לקנות). עדיף לקנות יד2, סביר להניח שתוכל למצוא מפרטים מעולים (כאלה עם כרטיס מסך נפרד, למשל) בחצי מהסכום. לי יש mid2014, וההיצע החדש לא גורם אפילו להשתעשע ברצון לשדרג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

128 ג׳יגה לצרכי מחשב פיתוח, יספיק לך.

אני לא עובד עם תפוח (לא מספיק מגניב :) ) אבל קראתי לדוגמא ש OS X Yosemit מלפני שנתיים תופסת בערך 21 ג׳יגה.

https://www.google.co.il/amp/s/amp.reddit.com/r/osx/comments/2m1sfy/total_size_of_os_x_yosemite_postinstall/?client=ms-android-om-lge

יהיה לך מספיק מקום לקוד :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

או, זאת נקודה מעניינת.

אחרי שהתאוששתי מההלם הראשוני מהמחירים באיידיגיטל, קפצתי לרגע לאתר יד2 בשביל לראות מה המצב שם.

וכפי שהיה די צפוי, הרי אנו בישראל, המחירים שם לא מאוד רחוקים ממקבוק חדש. שאפשר אגב לקבל עם אחריות תשלומים וכו.

יש עוד אתרים/קבוצות פייס שאפשר לבדוק שם?

פורסם

אתה צריך לשים לב למפרטים ולגרסאות. אני לא אתפלא אם הרבה late2015 הם באמת מחשבים חדשים שנרכשו לא מזמן (עד לפני שבועיים~) ע״י אנשים שלא ידעו שעומדים לצאת דגמים חדשים באוקטובר ולכן המחיר.

אם תגדיר תקציב יהיה יותר פשוט לעזור לך, רק קח בחשבון שהם שומרים על ערך יחסית למחשבים אחרים.

בחיפוש מהיר מצאתי כמה מודעות עם דגמים סבירים בתחום של 3000-5000 שח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה בדיוק העניין, אין מה לקנות מחשב משומש ב5 כשיש חדש דנדש ב6.5.

תוכל לצרף כאן מודעה של מחשב שיענה על הצרכים שלי ב3K?

אגב, לגבי האמינות שלהם? מה הסיכוי ליפול על תקלה משביתה?

פורסם

128 ג׳יגה לטעמי זה לא מספיק. אם לא היית צריך זיכרון - אז אולי.

כדאי 256 ג׳יגה - ולפחות 8 ג׳יגה זיכרון (אם אתה קונה יד שניה - חדשים מגיעים עם זה או 16)

הוא חייב מק אם הוא רוצה לפתח לiOS וכדאי אם זה לאנדרואיד או Web services כאלו ואחרים (בעצם - כמעט כל דבר מחוץ לDotnet מק הוא דיי אידאלי והסטנדרט).

אין שום בעיה לקנות יד שניה - כל Pro retina 15" יהיה בסדר גמור לך (גם הדור הראשון מ2012 - מגיע עם מינימום 8 גיגה זיכרון , 256 גי׳גה SSD) וכמעט כל 13״ רטינה.

כל עוד אין לך מעסיק / אתה לא מתעסק בזה בכבדות - אין לך למה לקנות חדש (לדעתי).

אם אתה קצר בתקציב - אל תפחד ללכת על 13 פרו רגיל (לא רטינה) ולשדרג לו זיכרון ולSSD. הוא עדיין יהיה פחות טוב מפרו רטינה - אבל בהחלט מעבר למספיק לדרישות של כל מפתח.

אם יש לך 8 ג׳יגה זיכרון וSSD - אז תריץ את Windows במכונה וירטואלית - זה מעבר למספיק לVisual studio והאינטגרציה עם פרללס / Vmware fusion מעולה.

אני עובד עם מקים (לא רק - אבל בעיקר) מאז 2007 בפיתוח - אז תרגיש חופשי לזרוק שאלות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי אמינות:

מסכי הפרו רטינה דור ראשון 15״ - תבדוק שהמסך נראה טוב. הם היו טיפה ״איטיים״ בחלקם.

חוץ מזה בערך כל המחשבים אחרי 2011 אמינים (הדגם האחרון שלא אמין היה עם מעבדים גרפים Gforce 9400/9600 שהיו אכן פחות אמינים)

כדאי לבדוק גם את הBattery health אם המחשב מעל 3 שנים.

Then dying is forgetting

פורסם

הוא כתב - כדי לפתח אפליקציות iOS.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כי יש שם טרמינל. טררררמינל.

במק, ההיפסטרים האמיתיים מנגנים את הווידאו דרך פקודה בטררררמינל

(מקרה אמיתי, ראיתי באוטובוס וכמעט השתנתי מרוב צחוק).

וברצינות - בנוגע לשאלה ״מדוע לא ווינדוס״, ובכן, התשובה היא לינוקס.

לינוקס לא טהור ומוגבל, אבל עדיין מספיק טוב בשביל לא לחזור למיקרוסופט לעולם.

= = = = = = = = =

לענייננו - מחיר המקבוקים ביד שנייה הוא נושא כאוב בדיוק כמו המחיר שלהם כחדשים,

128 הוא נפח גבולי, 256 סבבה. מהניסיון שלי mid2013 מתאים גם לעבודה בסוף 2016.

הדגם החדש שיצא באמת אומלל.

מילא המחיר, אבל כבר עכשיו המקבוק ״שלי״ (מהעבודה)

נראה כמו מוטציה של תמנון עם כל המתאמים, זה רק יחמיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אומלל? לא הייתי נסחף

המקלדת מעולה , הטאץ׳ פד עצום ומעולה , הבאזל שלו והגודל הכללי שלו מדהים (גורם לפרו רטינה 13״ להיראות כמו מחשב עצום - הוא יותר קטן מהאייר) והSSD מהיר בבערך פי 6 מהנוכחי אצלך בלפטופ וב50% יותר ממה שיש לי כרגע במחשב (late 15 15")

גם לגבי התמנון - זה דווקא פותח את האופציה לDocking station אמיתי.

מרגיז שאין USB , שאין HDMI , שאין Magsafe - אבל מתקדמים (ואני באמת חושב שיוניפיקציה של פורטים חשובה - ועוד 5 שנים נראה את כל המחשבים ב ד י ו ק ככה.

(מוכן לשים הימור חברותי על בקבוק Single malt נאה :) )

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...