Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד מול יונדאי I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מחיפוש אחר רכב, עלתה כמועמדת היונדאי I30, הבעיה שלה היא המחיר הגבוה.

ואז התחלתי לחשוב על אופציה קוראנית דומה בדמות הקיה סיד. מדובר על מודל 2013 של הקיה ושל יונדאי.

הסיד זולה יותר וגם לא נראית רע בכלל. נוסיף לזה 7 שנות אחריות (שמשאיר עוד כמה שנים של שקט נפשי) ועל פניו קיבלנו עסקה לא רעה.

האם ה-I30 תהיה עדיפה על הסיד?

מדובר על דגמי האצ'בק 1.6 אוטומטיות.

תודה.

פורסם

האחריות של קיה ל 7 שנים רק לדגמים פרטיים ולא ליוצאי ליסינג/השכרה.

סה"כ תוספת תקופת האחריות היא רק על מנוע וגיר ולא מעבר לכך.

ה I30 מצויידת בגיר אוטומטי 6 הילוכים ואילו בקיה לפחות ברכב הסטיישן מדובר על שידוך לגיר רובוטי כפול מצמד-הייתי עושה נסיעת מבחן לבדוק אם בכלל מתאים לי דבר כזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני הולך לבדוק רכישה דרך כלמוביל טרייד משמע מכוניות פרטיות מיד ראשונה.

אני לא מדבר על דגמי סטיישן אלא האצ'בק.

פורסם

הסיד החדשה (השיווק שלה החל ב-2013) עדיפה לדעתי מה-i30.

יש לה עיצוב חיצוני מוצלח יותר, איכות חומרים טובה יותר בתא הנוסעים, כיול המתלים שלה מוצלח יותר ויש לה תיבה רובוטית כפולת מצמד מצויינת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני דווקא התלהבתי יותר מהI30 החדשה , נהגתי על שתיהן לי הI30 הרגישה יותר חזקה ונוחה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני עם menir1.

לא ממש רואה סיבה לקנות את היונדאי ובמיוחד כשהקיה זולה יותר ברוב המקרים.

כיול המתלים שלה מרוסן יותר ומונע נדנודים מיותרים, היא נראית מעולה, תא הנוסעים איכותי ונעים יותר משל היונדאי והגיר עדיף מבחינת תפקוד, ביצועים וגם חיסכון קטן בדלק.

פורסם

אני לא ברמה של להבדיל בין מתלים או גיר כאלה ואחרים. אבל קיה ויונדאי זה אותה רמה פחות או יותר אז אם אחת גם זולה יותר וגם יותר אחריות אז מה הדילמה? בעיניי הסיד גם יותר יפה אבל זה לגמרי אישי

• תוכן חדש...