Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיע לשם למטרות מקצועיות, היום הראשון פנוי (יום רביעי)- משלוש בצהריים. עוד שלושה ימים שלאחר מכן- פנוי לי משעות אחהצ בערך עד סוף היום.

אני יודע שזאת לא העונה, אבל אני כבר שם בכל מקרה אז...

איך העיר בתקופה הזאת בשנה? כיצד הטמפ' הנמוכה משפיע על הפעילות שלה /אפשרויות בביקור?

פורסם

אמנם הייתי במינכן רק בקיץ (כולל גשם שוטף).

תח"צ משובחת שתסייע לך להגיע ליעדיך.

הרבה אתרים מקורים (מוזיאונים למיניהם).

הרבה מאד אופציות לקניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעניות דעתי מינכן שלא בתקופת אוקטוברפסט היא אחת הערים הפחות מעניינות בגרמניה. יש כמובן את מוזיאון במוו ששווה להשקיע בו אחה"צ אבל חוץ מזה אין שם משהו שהוא ממש "אסור לפספס" לדעתי (וגם זה רק לחובבי רכב כמובן).

מבחינת אוכל ושתייה, אל תפספס אתההופברויהאוס - בית המבשלה הראשי. שם היו מבשלים את הבירה של מלך בוואריה, והיום הם כמובן ממשיכים בבישול הבירה (לא בבניין ההיסטורי כמובן) ובבניין ההיסטורי יש בר/מסעדה - מאוד ממליץ לנסות להגיע לקומה השלישית. דורש קצת מאמץ כי לא כל גרמי המדרגות מגיעים עד לשם אבל כשמצליחים בסוף זה שווה - שולחנות ארוכים ארוכים מעץ כבד, עם נברשות כבדות מעל ומלא דגלים מסורתיים תלויים על הקירות. לי המקום מזכיר את חדר האוכל של הארי פוטר. אם הקומה הזאת פתוחה (לא תמיד הם טורחים, ולפעמים היא פתוחה אבל לארוע פרטי) זה הדבר הכי קרוב שאפשר לקבל לאוקטובקפסט שלא בתקופת אוקטוברפסט, כולל בירה מעולה בכוסות "מס" (הכוסות המפורסמות של ליטר), אוכל בווארי לא רע וכמובן להקה שמנגנת מוזיקה מסורתית. אם הקומה השלישית לא נגישה גם הקומה הראשונה דומה מבחינת האווירה אבל יותר "רגילה" מבחינת העיצוב. הקומה השנייה יותר "מעונבת", ולא בשביל זה באנו להופברוייהאוס.

אם אתה יכול לצאת מהעיר ברכב יש לך את כל בוואריה פרוסה לפניך, כולל טירות קסומות (נוישווינשטיין, הוהנשוונגאו ועוד). כמובן שצריך לבדוק מה שעות הפתיחה בחורף, הן כנראה מצומצמות.

פורסם

ניקולס - יש עוד כמה אתרים. מוזיאום המדע והטכנולוגיה מעולה, אפשר לשרוף בו גם יותר מיום בלי להרגיש. אבל אני מסכים שזו עיר ללא יותר מ-3-4 ימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנסיון של 30 שנה באיזור בחורף, ניתן למצוא ימים מאוד נעימים לטיולים.

שני אתרים ישראליים

האיצטדיון האולימפי וממש בסמיכות למינכן מחנה הריכוז דכאו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה לכם על ההכוונות והרעיונות, הבעיה שאני מתפנה רק באמצע היום לטיולים והרבה מקומות רגע לפני סגירה, מה שמצמצם את הרשימה... ( כמו המוזאון טכני, BMV...)

• תוכן חדש...