Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מקווה שזה הפורום המתאים. כמה אמור לעלות שלט נעילה ליונדאי איי 30 שנת 2011? כמו כן, כמה אמורה לעלות מנורה לרכב כזה? האם הדיוט יכול להחליף מנורה לבדו?

מכונית ראשונה, ולכן השאלות.. תודה!

פורסם

אשרייך! תודה רבה לך - זה מאוד עזר לי..

אתה יודע מה העלות של נורת H7? ומה עלות של ההחלפה של הנורה? אולי בכלל לא שווה לי להתעסק עם זה ולשלם למוסכניק..

כמו כן, יודעים כמה עולה להתקין שלט לרכב?

פורסם

אין צורך להטריח מוסכניק בהחלפת נורה, זה משהו שהנהג אמור לעשות בעצמו.

מהיכן אתה בארץ? אשמח להראות לך בפעם הראשונה איך להחליף כדי שתוכל לעשות בעצמך בעתיד.

נורה של חברה טובה תעלה בסביבות 30-40 שקל

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%94-h4-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-30-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%9E%D7%94

Stay Dirty

פורסם

אני נמצא באיזור הכנרת, איזור מודיעין ואיזור גוש עציון.. אבל הסתכלתי על הסרטון, וזה באמת נראה כמו משהו שאני מסוגל להתמודד איתו.. אצור קשר במידה ואסתבך - המון תודה!

• תוכן חדש...