Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

לקרוב משפחה יש נוט 5 חדש.

המכשיר לא מזהה כבל OTG ולא ניתן לחבר אליו עכבר/דיסק און קי. מעצבן כי בגלקסי 3 ו5 זה עבד בלי בעיה.

ביוטיוב יש סרטונים עם סקירה על נוט 5 שבהם מראים שהתכונה הזו עובדת בנוט 5.

האם בתהליך הגיור שלו בארץ התכונה הזו הלכה לאיבוד?

איך אפשר לתקן את זה?

המכשיר מתחבר למחשב לצורך העברת קבצים, אבל לא ניתן לעשות דבר מעבר לכך (ולטעינה כמובן)

המכשיר הוא מיבואן רישמי (סקיילקס)

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי sorvall
הוספת פרטים

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כן. עם גלקסי 5 מתחבר עכבר ודיסק און קי בלי בעיה.

הנוט 5 חדש. אין לו אפילו חודש.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

זאת אומרת שזו תופעה ייחודית לישראל?!

מה ניתן לעשות?

אפשר להתקין מערכת הפעלה אחרת? לפנות ליבואן?

פורסם

מחיפוש בד"ר גוגל - זה לא קשור לגיור, אלא בעדכון לאנדרואיד 6.

לפי מה שהבנתי (ואיני בטוח בנכונות)- לגישה לדיסק און קיי - יש צורך להשתמש באפליקציית ES File Explorer (או אפליקציה דומה).

דבר נוסף - צריך להגדיר תצורת USB בתור MTP. (נמצא בהגדרות -> אפשרויות מפתח או באנגלית DEVELOPER OPTIONS).

USB option Media Transfer Protocol (MTP) to transfer data via a USB OTG cable

במידה ואפשרויות מפתח לא פעיל/ לא קיים אצלך, תכנס להגדרות. תיגש לאודות הטלפון.ותקיש 7 פעמים על השורה הכי תחתונה (כמדומני שזה מספר BUILD). זה אמור לתת לך גישה.

במידה וגם זה לא עובד - אז כנראה שהפתרון הוא לבצע ROOT למכשיר ולהתקין אפליקציית stickmount

דיון ב-XDA בנושא זה :

http://bit.ly/2frax7z

• תוכן חדש...