Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 או אלפא ג'ולייטה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב יוקרתי קומפקטי וחשבתי על אאודי A3 או אלפא ג'ולייטה.

אולי חדש או שנה שנתיים על הכביש.

מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים תחזוקה ואמינות ?

אלפא יתקע אותי במוסכים או שזה כבר לא מה שהיה פעם ?

אם יש עוד הצעות למכוניות אחרות אשמח גם כן.

תודה מראש

פורסם

יש לך את כל הסגמנט של קומקפטית יוקרתית - מרצדס A קלאס, וולוו V40 , לקסוס CT200h , השאלה מה מעניין אותך יותר , הרגשת יוקרה, אמינות , ספורטיביות.

פורסם

אחזקת הג'ולייטה ממש לא יקרה - מפנה אותך לשרשור שלי בעניין. האודי סביר שתעלה יותר. מצד שני, האודי מרווחת יותר. לטעמי התנהגות האלפא עדיפה, קצת שובבה יותר, אבל אי אפשר להגיד שהאודי לא מתנהגת טוב. הנדסת האנוש באודי ממש לא לטעמי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ה-A3 טובה מהג'וליטה בכל פרמטר אובייקטיבי.

מלבד לנושא האטרקטיביות החיצונית של הרכב, שזה דבר דיי סובייקטיבי, הן לא באותה ליגה.

פורסם
אמר זה שלפני דקה ציין

"האודי זה צרות של אמינות ומוסכים."

האודי אמינה אבל צמפיון לא יודעם לטפל כמו שצריך ועושים זקים ובכלל כל הנושא של הDSG והTSI המתסכלים.

פורסם
אחזקת הג'ולייטה ממש לא יקרה - מפנה אותך לשרשור שלי בעניין. האודי סביר שתעלה יותר. מצד שני, האודי מרווחת יותר. לטעמי התנהגות האלפא עדיפה, קצת שובבה יותר, אבל אי אפשר להגיד שהאודי לא מתנהגת טוב. הנדסת האנוש באודי ממש לא לטעמי.

מה לגבי דגם מומלץ של האלפא ?

אני יודע שזה תלוי בתקציב וביצועים אבל האם יש דגם שהוא יותר מוצלח ביניהם לגבי אמינות ותחזוקה ויש דגם שיותר בעייתי ?

פורסם

בדגמים המוקדמים עם מנוע המולטיאייר היו בעיות ברכיב עצמו לאור שגרת טיפולים התחלתית של 30K ק"מ בין טיפולים. לשנתונים שאתה מחפש זה לא רלוונטי, כי שגרת הטיפולים צומצמה לפעם ב-15K ופלאש כל 30K (תוספת של בסביבות 100 ש"ח לכל טיפול שני). לכן, כמו שכתבת, תלוי תקציב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...