Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

דורש ביטחון לתושבי נרץהריה, עכו, קרית שמונה, אשקלון ואשדוד כמו בתל אביב

אז תגיד תודה לממשלה, כי זה בערך המצב בשנים האחרונות.

מפציצים את כל חלקי הארץ באופן שוויוני וצודק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אז תגיד תודה לממשלה, כי זה בערך המצב בשנים האחרונות.

מפציצים את כל חלקי הארץ באופן שוויוני וצודק.

לא מדוייק. תל אביב חטפה כמו שאנחנו חטפנו תמיד והצפון עלה מדרגה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

לא מדוייק. תל אביב חטפה כמו שאנחנו חטפנו תמיד והצפון עלה מדרגה.

הצפון חוטף על השנים השקטות שרק בדרום וקצת במרכז היו אזעקות. ככה זה בשוויון, תמיד מישהו צריך לשלם על מישהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באחד הספרים האהובים עלי, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, יש משפט שאני מאוד אוהב: בכל מקרה של חוסר התאמה בין הכתוב למציאות, המציאות היא זו שטועה.

אם טראמפ החליט שהמחירים ירדו ב600%, אז ההגדרה של האחוזים היא זו שטועה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

״מחנה השלום״? לא יודע מה זה אומר בארה״ב. אבל הוא תרם לקאמלה האריס 25 דולר! ממש סכום משנה קמפיינים.

יובל, אני ממליץ שתמתין קצת עד שהערפל מעל האירוע יתפוגג.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

על איזה ערפל אתה מדבר... הפוזיציה הרעילה לך את המוח.

בעצם, אני צריך לחסל את הציפיות שלי לתגובות נורמליות בנושא

אחרי הביוב השטני שנשפך פה על קירק.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה ערפל? עוד לא נאמר דבר על המוטיבציה שלו, על התכנון שלו וגם המידע על הרקע שלו מצומצם מאוד. מישהו שמנסה להתפרץ לבד brute force לעמדה מאובטחת בכמה מעגלים לא מראה יכולת תכנון אמיתית, אני מהמר על איזה גיק מבולבל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא ירה במאבטח. מה אתה דפוק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מחנה השלום האמריקאי מנסה שוב לרצוח את טראמפ.

מהאנשים שהפחידו אותנו מבלאגן של אורבן.

זה כמו ההפחדות פה על "גניבת הבחירות".

איכשהו, השמאל תמיד "מפחד" מדברים שהוא עצמו מסוגל לעשות, לכאורה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

@hans יש לך את זה ביותר מגעיל?

מישהו שרוצה לפגוע בנשיא כשיש סביבו לפחות 3 מעגלי אבטחה צריך, אחד מהשלושה: או להיות צלף רחוק (כמו רצח קנדי), או  להגיע עם פלוגת ימ״ם לפריצה רועשת, או להיות סבלני ולחפש נקודת תורפה כמו בהתנקשות ברייגן או ברבין. המתנקש הזה לא פעל באף אחת מדרכים אלה.

אני מהמר על כך שמדובר באדם לקוי נפשית - אבל, כאמור, זה הימור, מחכה שהחוקרים יסיקו מסקנות. לפעמים זה לוקח זמן מה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

אם יש משהו שלא חסר בארצות הברית, זה מופרעים עם גישה לנשק. למתג את זה כ״מחנה השלום״ זה קשקוש. באותה מידה אפשר לקשר את כל מקרי המאס שוטינג למחנה הרפובליקני, כי הפרופיל של היורה הממוצע הוא נוצרי, לבן, רווק.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

אני מהמר על כך שמדובר באדם לקוי נפשית 

מזכיר לי את התירוץ הערבי העתיק בסגנון ״זה מג׳נון זה, משוגע, הוא לא התכוון לרצוח, לא יודעים מה קרה לו״.

• תוכן חדש...