Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

זו שביבי תיאר בסרטון התעמולה שלו?

ואם אני לא טועה גם בספר שלו.

חוצמזה, אם הוא לא חשב שיש סכנה של פלישה מעזה, למה הוא דחף לבניית המחסום היבשתי בניגוד לעמדת מערכת הביטחון?!

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
בתאריך 13.3.2026 בשעה 18:09, MiniMiz3r כתב:

הצבא לא מכתיב מדיניות, הוא מממש אותה. המדיניות הייתה להכיל את חמאס

הבעיה שלי עם המשפט הזה הוא שמתי שבצבא רוצים להעביר מסר לממשלה הם יודעים להעביר אותו טוב מאוד דרך התקשורת 

אבל פתאום בנושא הכי חשוב שזה עיקר תפקידו הם פתאום מתנהגים כמו חפשים???

פורסם
לפני 1 דקה, עדי-אל כתב:

הבעיה שלי עם המשפט הזה הוא שמתי שבצבא רוצים להעביר מסר לממשלה הם יודעים להעביר אותו טוב מאוד דרך התקשורת 

מה הקשר?
הם יכולים להעביר מסר ותפקיד הממשלה לקבל החלטה. כשהצבא לא רצה צוללות ביבי (אפילו בלי הממשלה) ידע יופי להחליט לקנות אותם על חשבון דברים אחרים שחיל הים כן רצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

שבצבא רוצים להעביר מסר לממשלה

הצבא יכול להעביר כמה מסרים שהוא רוצה. בסוף ההחלטה היא של הממשלה. וגם האחריות הכוללת היא שלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, עדי-אל כתב:

אז הצבא אשם שלא העביר מסר לממשלה בצורה עקומה דרך התקשורת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אם כל ההאשמות נגד הצבא שלא שיתף ולא אמר ולא נתן לביבי להחליט נכונות - והן לא, אבל גם אם הן כן - זה בעיקר מוציא את נתניהו אפס.

בואו נחזור 75 שנה אחורה. בן גוריון הצליח להקים את צהל מתוך מספר ארגוני מחתרת - כולל תפיסות בטחוניות ועוד. נתניהו לא צריך להתמודד היום עם אלטלנה וארגונים שלא ברור אחרי מי הם הולכים. היו לו 15 שנה בערך למנות ולקדם מי שהוא רוצה, לאן שהוא רוצה, בכל גופי הבטחון של ישראל. אם התוצאה היא גנרלים שממדרים אותו, המסכן, ותפיסה בטחונית רופסת שלא מתאימה לאופי הניצי שלו - היחידי שאשם זה הוא. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נהשרשור הפוליטי והנוכחי התערבבו לגמרי.

אני תקווה שמרקו רוביו יבחר לנשיא הבא של ארה״ב.

כאן נאום עניני, ממוקד וברור - בשנת 2015...

• רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:
בתאריך 13.3.2026 בשעה 18:09, MiniMiz3r כתב:

מה?

פורסם
לפני 59 דקות, waterman כתב:

נהשרשור הפוליטי והנוכחי התערבבו לגמרי.

בקטנה,זה בנוהל :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

מה?

ראש קטן?

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

מה הקשר?
הם יכולים להעביר מסר ותפקיד הממשלה לקבל החלטה. כשהצבא לא רצה צוללות ביבי (אפילו בלי הממשלה) ידע יופי להחליט לקנות אותם על חשבון דברים אחרים שחיל הים כן רצה.

והם לא העבירו מסר וזאת הטענה שלי.

כשרצו בעבר לקצץ תקציבים ולהתייעל הם ישר ביצעו את המשימה בגלל מדיניות או התחילו להעביר מסרים בתקשורת?

פורסם

בינתיים ספינות לא עוברות מיצר הורמוז ומחיר הנפט עולה ועולה.

טראמפ פונה לשותפות הטבעיות ואפילו לסין בבקשה לסייע בפתיחת המעבר. יפן, אוסטרליה וגרמניה כבר הספיקו לענות בשלילה.

השעון להכרזה על סיום המלחמה מתקתק. בטח נקבל הצהרה של טראמפ שהמטרות הושגו ונתניהו יבשר לנו בחגיגיות (בלי שאלות של עיתונאים) שהפעם זה ניצחון לדורות, באמת, עם הקובץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

אוסטרליה וגרמניה כבר הספיקו לענות בשלילה.

נניח והתשובה לא משתנה - האם זה כישלון של טראמפ או כישלון של ״העולם החופשי״ / ״המערב המתאבד״?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה המערב מתאבד או כישלון העולם החופשי כשטראמפ יצא למלחמה בלי להסכים עם השותפות שלו, ועכשיו מאיים על השותפות שאם הן לא יצתרפו אליו הוא יזיין אותם?

באמת אבל, איזו מין התנהגות זאת, ועוד לצפות (ולבוא בטענות)

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מה לעשות שאיראן מאיימים פיזית/ממשית/גופנית על כל מי שאיננו מוסלמי שיעי. או על כל אישה ביקום. שיעית או לא. זה כמה מיליארדים, אתה יודע.

אבל בת יענה וזה.

להפנות אותך לערך המתאים בוויקיפדיה?

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 27 דקות, hans כתב:

נניח והתשובה לא משתנה - האם זה כישלון של טראמפ או כישלון של ״העולם החופשי״ / ״המערב המתאבד״?

זו לא שאלת בחירה.. התשובה יכולה להיות גם וגם.

אבל זה קודם כל כשלון של מי שיצא למלחמה בלי לצפות את זה שיצטרך עזרה ובלי הכנה דיפלומטית למצב כזה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...