Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אני מקווה מאוד שבעניין הזה נשאר באירופה.

ככלל, לפחות במקצועות שאני מכיר, ישראל  (וגם מדינות איזור הים התיכון ומערב אסיה) משוייכות לאיגודים האירופיים.

אני לא מדבר על ההוראות הפורמליות. אני מדבר על הורים שיגיעו לחדר לידה עם הוראה מפורשת לצוות, לא לחסן את הילוד. זה קיים כבר היום והמספרים יגדלו, כשעכשיו למפיצי השקרים יש עוד סטמפה רשמית מהcdc.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חמינאי רואה טלויזיה ושומעים את הביצים הזקנות שלו רועדות עד לבנון 

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסיפור בונצואלה שונה לגמרי מזה האירני.

בונצאולה טראמפ יכול להצהיר שמדובר בלחימה בסמים (גם אם למעשה מדובר בנפט), שזו סיטואציה שונה לגמרי מהכרזת מלחמה שדורשת אישור קונגרס. התמונה של מדורו העצור שהתפרסמה, מראה אותו בידי סוכני dea, כדי להמשיך עם הקו הזה. יש לזה תקדימים מהעבר (פינושה) ולדמוקרטים יהיה יותר קשה להתנגד למהלך כזה.

אירן זו סיטואציה שונה לחלוטין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כשיש שחור ולבן ובנאדם רע ומרושע שגם פוגע באזרחים שלו וגם תומך טרור, משום מה פינדר תמיד הופך את הסיטואציה הפשוטה לסיפור מסובך. לפרגן זה לא בלקסיקון.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 26 דקות, hans כתב:

כשיש שחור ולבן ובנאדם רע ומרושע שגם פוגע באזרחים שלו וגם תומך טרור, משום מה פינדר תמיד הופך את הסיטואציה הפשוטה לסיפור מסובך. לפרגן זה לא בלקסיקון.

כי זה תלוי אם זה משרת את האג'נדה שלו או לא.

למי אכפת אם הפעולה משרתת את ישראל או לא? מה שמשנה זה מי עשה אותה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

הסיפור בונצואלה שונה לגמרי מזה האירני

סיפור שונה, אבל הוא פרסם פוסט איומים מאד ישיר נגד איראן במידה ותהיה פגיעה במפגינים.

היום או אתמול החשבון של חמינאי צייץ שצריך להקשיב למפגינים...

אין מה לעשות, כח עובד.

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

נשמה, העולם מלא במנהיגים רשעים שפוגעים באזרחים שלהם ובאחרים. רובם לא על הכוונת של צבא ארה״ב כיעד לחטיפה מהבית. אם אתה חושב שאני מזיל דמעה על מדורו אתה טועה. רק שבמקרה הזה מדורו גם ישב על מרבצי נפט ענקיים והוא מזרים נפט לציר רוסיה סין, וזה פחות משתלב עם האינטרסים של טראמפ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

סיפור שונה, אבל הוא פרסם פוסט איומים מאד ישיר נגד איראן במידה ותהיה פגיעה במפגינים.

כן כן...

זאת גם ההוכחה הכי טובה לזה שארהב/המערב מעורב בהפגנות האלה.

_____

טראמפ המלך כי הוא אישר תקיפה וחטיפה של מנהיג מדינה כי לא בא לו עליו (או בתכלס כי עם האופוזיציה אפשר לחתום על הסכמים)?

טוב, גם כן הגדרה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טראמפ הפיל דיקטטור, לא סתם מנהיג של מדינה שלא בא לו טוב בעין. 

אתה חושב שהציבור שם בוכה עכשיו? אני מתכתב מ2022 עם מישהו שחי שם באיזה כפר שרחוק מהבירה, הבן אדם בעננים.

פורסם

אה, הבעיה היא שהוא דיקטטור?

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אתה חושב שהציבור שם בוכה עכשיו?

לא אכפת לי מהציבור שם (או ממדורו). גם לטראמפ לא אכפת. הוא לא עשה את זה בשבילם. 

להתחיל לציין דוגמאות של אנשים או איזורים שהיו שמחים לחילופי שלטון / כיבוש? זה רלוונטי? זה לא רלוונטי. 

הוא חטף מנהיג מדינה, זה הכול. אם זה הופך אותו למלך, אז טוב לדעת שזאת הגישה.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נו באמת. חטף מנהיג מדינה. מדינה ש8 מליון איש ברחו ממנה, שהמנהיג שלה זייף בחירות, רצח אנשי אופוזיציה בלי משפט, מימן טרור, יצר משבר הומניטרי, סה"כ עוד מנהיג מדינה, למי אכפת. כל זה לא רלוונטי לכלום.

העולם הפך למקום טיפה יותר טוב היום. אז יופי לטראמפ וארה"ב שעל הדרך הרוויחה גם נפט.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מה "נו באמת"?

חטף מנהיג מדינה? חטף. 

באיזו זכות? בשום זכות. 

כול השאר לא מעניין. 

העולם הפך למקום טוב יותר? אפס השפעה מעבר לזה שהבדיחה עם החצי אמת לגבי ארהב הפכה לאמת.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...