Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, הוא כתב את זה בטוויטר?

זה הרי משנה את כל הסיפור (not).

אגב עלית על משהו. ה"דמוקרט המרושע" יכול להיות אחלה נבל בסרט עתידי של מרוול.

בוא נסכם את הדיון?

יש בחור בשם דן גרילו, שהתנדב (כלומר לא היה לו תפקיד רשמי) בקמפיינים דמוקרטיים.

הוא כתב בטוויטר, בצורה חסרת טקט משהו, שלדעתי הוא נכון (שימוש ציני באלמנת מלחמה).

מסקנה: כל הדמוקרטים צריכים להתבייש ולהתנצל.

מתי נראה אותך מתנצל על פוסטים של הצל בפייסבוק?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הדבקות שלכם במטרע

ראויה לציון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פעם, לפני יותר מעשור, אנשים היו כותבים טוקבקים בויינט בעילום שם. הם היו מתביישים לכתוב את הדברים המטופשים או המגעילים שעברו להם בראש, תחת השם האמיתי שלהם. ואז הגיע פייסבוק ושינה את התמונה. אנשים איבדו את הבושה והתחילו לכתוב את כל הגועל נפש בגלוי. אחרי כמה שנים הצטרף טוויטר והשאר - היסטוריה.

באשר לשאר הקשקושים שכתבת - ברכותיי, ניצחת. נזכרתי באיחור שהטיפשות היא אינסופית ושאין לי מה להלחם נגדה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נתנו לך כמה פעמים טעונים די משכנעים. אתה פשוט לא מקבל אותם, כי ככה.

וטוקבקים זו לא תופעה אנונימית בהכרח לפחות מאז שאתרים כמו טמקא גילו את נפלאות האינטגרציה עם פייסוש. זו תופעת תוכן הרבה יותר ממה שזו תופעת זהות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עכשיו הדביל גם ממציא שצוטטו לו לפני הבחירות:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4930477,00.html

אולי זה יסיט קצת את תשומת הלב מזה שהוא אשכרה תיאם ציפיות עם רוסיה ולמקורבים שלו היו פגישות סודיות עם בכירים רוסיים לפני הבחירות, ושהם אמרו לרוסים "תתעלמו מאובמה, הוא בכל מקרה לא רלוונטי ומיד לא יהיה פה".

פורסם

נו, זו השיטה הרגילה. והיא עובדת. אומרים עליך משהו רע ואתה רוצה להסיט את הציבור מזה? תכתוב משהו יותר רע על מישהו אחר, גם אם זה שקר גמור. הרי לבוחרים שלך לא באמת אכפת שאתה משקר להם בפנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא, רוני. לא ירדת לסוף דעתו של מר טראמפ. הוא מאוד חכם. כלומר, חכם בלהיות טיפש. אתה מבין, הוא מנסה להרוג שתי ציפורים במכה אחת: לא רק להסיח את דעת הציבור מכל העניין הזה עם הרוסים, אלא עם לפעול על פי משנתו של ההוגה המפורסם ג׳ורג קונסטנזה: ״כשאתה נראה עצבני כל הזמן, אנשים חושבים שאתה עסוק.״

אבל יודע מה, כל עוד מדובר בדיבורים נטו ולא בגזירות, תקנות נשיאותיות והשד יודע מה עוד - שיהיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שמעתי שאופרה רוצה לרוץ לנשיאות בעוד 4 שנים.

אם אכן זה יקרה הולך להיות מירוץ חד צדדי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהחלט, טראמפ יטחן אותה בעימותים חזק יותר משהוא טחן את הילארי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הפוך.

אין לו סיכוי לדעתי. לא חושב שלמישהו יש סיכוי נגד אופרה, אמא של הדרקונים, מיסה הגדולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא חושב שלמישהו יש סיכוי נגד אופרה, אמא של הדרקונים.

אתה מדבר על אופרה וינפרי או על האופרה זיגפריד? :lol:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הפוך.

אין לו סיכוי לדעתי. לא חושב שלמישהו יש סיכוי נגד אופרה, אמא של הדרקונים, מיסה הגדולה.

יטחן אותה עד דק כפי שעשה לרוביו, ג'ב והילארי. ובאופן כללי אם יצליח להחזיר משרות ל-rust belt הרי שהדמוקרטים יראו את החדר הסגלגל רק בטלויזיה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
בהחלט, טראמפ יטחן אותה בעימותים חזק יותר משהוא טחן את הילארי

אז זהו, שבכל העימותים הילארי ניצחה את טראמפ בקלות - אם מסתכלים על מה שנאמר ומעמתים אותו מול המציאות וההגיון. טראמפ ניצח למרות העימותים, לא בזכותם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתם באמת חושבים שטראמפ היה יוצא בהצהרות (קודם הודעה, עכשיו בקשת חקירה מהקונגרס..) אם לא היה לו משהו קונקרטי בידיים?

כאילו, הוא ממש קם בבוקר ואמר "בוא נמציא שהאזינו לי לשיחות ונסיט את דעת הקהל מדברים אחרים" ? וזה מבלי שיש לו מידע בנושא ?!

• תוכן חדש...