Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו או 3008?

okfir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ערב טוב ושבת שלום,

אני בחיפושים אחר רכב משפחתי חדש, עד עכשיו מבחינת התקציב והתנאים הייתי בכיוון של מונדאו 5 דלתות ואפילו היום בבוקר עשיתי בדיקה לאחת. מאוחר יותר במסגרת המשך חיפושי מכיוון שעדיין רציתי לבדוק אופציות הציעו לי את ה3008 PK PREM משנה 2013.

כרגע אני לא כל כך סגור על מה ללכת, שני המכוניות עם קילומטרז' דומה (סביב ה100K - קצת גבוה), המונדאו נוסעת נהדר, חזקה מאוד אבל גם ה3008 עם 156 כ"ס וטורבו תעלה את עליות הגליל ללא בעיה ומן הסתם עלויות הטיפול של שתיהן תהיה לא זולה. ודבר אולי מאוד חשוב הוא שאת רוב הנסיעות תעשה האשה שיש לי הרגשה שה3008 תהיה יותר נוחה לה לנסיעה מאשר הספינה פורד מונדאו.

כך שמבחינתי זה מגיע לשאלה מאוד חשובה, שאלת האמינות, במיוחד של רכב צרפתי שעם הלאום הזה יש לי נסיון מר.

האם למישהו יש נסיון עם האמינות של הדגמים ויכול לעזור?

תודה מראש

פורסם

יואב צודק. אם מדובר במנוע thp156 אז תקח אויר כי זה יכאב. אם מדובר במנוע thp165 (גרסת השיפורים) אז היא נכנסה לארץ סביב 2015 . זו עדיין בסימן שאלה למרות שנראה שתוקנו רוב הליקויים (אבל מוקדם לדעת)

פורסם

תודה על התשובות, לפי מה שקראתי בפורום התקלה הסדרתית ב3008 היתה בדגמי 2011, האם זה חילחל גם לדגמי 2013?

בנוסף, מכיוון שיש לי הרגשה שאשתי לא תסתדר כל כך עם המימדים של המונדאו, האם יש אלטרנטיבה לשני הדגמים? הרכב יעשה כ25K בשנה, מבחינת מרחב אנחנו עם שלושה מאחורה כולל בוסטר אחד ואני מעדיף 5 דלתות, סטיישן או האצ'בק לא משנה לי, התקציב הוא כ60K, אפשר מעט מעל אבל לא יותר מדי.

תודה מראש

פורסם
את ה3008 אני הייתי לוקח רק עם המנוע 165כ"ס,תהנה מרכב טוב עם מנוע נהדר.

לצערי ה165 מגיע מ2015, לי הוצע מודל 2013

פורסם

שים לב שלובינסקי מוכרים כרגע כאלה חדשות עם 0 ק"מ ב-114900 ש"ח - זה צריך להתשקף במחירו של הרכב המוצע לך.

הדגמים שהזכרת מאד שונים האחד מהשני - כדאי שתפרט מהם הצרכים שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שים לב שלובינסקי מוכרים כרגע כאלה חדשות עם 0 ק"מ ב-114900 ש"ח - זה צריך להתשקף במחירו של הרכב המוצע לך.

הדגמים שהזכרת מאד שונים האחד מהשני - כדאי שתפרט מהם הצרכים שלך.

רשמתי כמה פוסטים למעלה מה הצרכים שלי, בכל מקרה המחיר של ה0 ק"מ הוא הרבה מעבר ליכולת שלי

פורסם

המונדיאו בגרסת 2 ליטר טורבו רכב מצוין. מנוע חזק מאד, עם מומנט זמין, מרווח מאד ולא סובל מבעיות מיוחדות (לגבי הפז'ו - יש שרשורים למכביר בפורום).

פורסם

בנסועה שלך לא כדאי לחפש רכב חסכוני יותר? נסה מזלך עם מגאן 5 דלתות/סטיישן טורבו דיזל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...