Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדף של איקאה שנפל מהקיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קצת לפני פחות משנה קניתי שני מדפים מאיקאה שמיועדים לתלייה על הקיר. בתוך החבילה קיבלתי מספר דיבלים לקיבוע של המדף. תליתי את אחד המדפים על הקיר ולפני מספר ימים הוא נפל ופגע בראש של הבן שלי. למזלנו זה לא היה רציני. כשפניתי לחנות עם בקשה שיקבלו חזרה את המוצר, כי הוא לא בטיחותי, נאמר לי שכיוון שעברה יותר משנה וכיוון שאני תליתי אותו אין כל אחראיות מצידם. מצד אחד זה נראה הגיוני, מצד שני משהו אומר לי שזה לא הגיוני, כיוון שפעלתי ע"פ הוראות התקנה שקיבלתי ולמרות זה המדף קרס. אני מפחד וחושש לתלות את המדף ומצד שני אין לי מה לעשות איתו כשהוא במצב עמידה. מה דעתכם בעניין?

תודה

פורסם

קרא את זה:

http://www.forbes.com/sites/yehongzhu/2016/06/28/ikea-recalls-29-million-dressers-after-6-toddler-deaths/#7111aedc4609

קודם כל תגיד תודה שלא נגרמה פגיעה פיזית רצינית ואף גרוע מכך.

עכשיו יש לך שתי אפשרויות:

- להעיף את המדף השני לפח או לקבע אותו בצורה בטיחותית, או בעצמך או בהזמנה של התקנה מאיקאה (לא יודע אם אפשרי אחרי שנה).

- להתחיל להילחם עם החנות כדי להחזיר את המוצר.

----

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

בדרך כלל שאני קונה מוצר את הדיבלים שלהם אני מעיף לפח .תברר אולי היה מונח על המדף משקל יתר אולי אחד הילדים נתלה עליו ואז הוא נפל .אצלי בבית זה בית ישן זה חול וחול וטיפה מלט ממש חסכו בשנות ה60 .אז אני יודע שהקיר חלש ולכן אני משתמש בדיבלים יותר גדולים .תרכוש דיבלים יותר גדולים ואל תרכיב את המדף מעל המיטות שלהם .אתה סתם תתעצבן כמו שאמרת עברה שנה ולא הם הרכיבו חבל על הנסיעה והזמן שלך .

עריכה אחרונה על ידי קישו
פורסם

האם המדף עצמו נשבר, או שהוא פשוט יצא מהקיר?

אצלי יש מדפי איקאה, שהחתולים שלי מקפצים עליהם להנאתם כבר שנתיים, ושום דבר לא קרה.

כמו שאמרו כאן, זה לא בהכרח קשור לאיכות המוצר, אלא בצורת ההתקנה (אולי קדחת חורים גדולים מדי?), או איכות החומרים, מהם בנוי הקיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. אני תמיד משתמש בדיבלים רציניים (בדרכ דיבלים 8) לתלייה של דברים, ואם אני לא בטוח ב 100% שזה יחזיק, אני שם דיבלים 10 ומוסיף עוד 2-3 רק בשביל השקט הנפשי.

ב. זה בטח מדף צף? אלו נראים לי חלשים מדי וזה לא הפעם הראשונה ששמעתי שהם נפלו, אז כל עוד אין עיגון רציני לא הייתי שם את זה בסביבה של ילדים.

פורסם

בלי קשר לצד הצרכני והמשפטי של הסיפור,

לכל דיבל יש משקל מקסימלי שהוא יכול להחזיק, וזה גם תלוי בסוג ואיכות הקיר שאליו הוא מחובר.

מה סוג הקיר אצלך ומה היה מונח על המדף? האם יכול להיות שהילד נתלה עליו?

פורסם

עד כמה שידוע לי איקאה הפסיקו מזמן לספק דיבלים ואביזרי התקנה למוצרים שלהם בדיוק מהסיבות הרשומות מעלה, הם מציינים שלכל לקוח סוג קיר שונה ולכן הם לא מספקים את אביזרי הקיבוע, הלקוח צריך לקבוע בהתאם לסוג הקיר שברשותו.

יכול להיות שקיבלת מוצר עם דיבלים וזה מוצר מלפני המדיניות החדשה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לנו קרה מקרה דומה באמצע הלילה שהמדף נפל על הרצפה והנשבר הדבר הכי יקר שהיה עליו,בקבוק גלנפידיף 12.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בקבוקים בדרך כלל אני מעדיף לשים בוויטרינה, מחשש שכזה דבר יקרה.

חשבתי לרכוש מדפים מאיקאה לדגמי רכבים אבל עכשיו ירדתי מזה לגמרי.

השאלה אם מדפים מהום סנטר יותר טובים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הבנתי לא שמתי לב תודה על התיקון.

מדף צף הקיבוע שלו יותר קשה להתקנה או רק לעשות חורים בקיר ודיבלים טובים?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בלי קשר לארוע הנוכחי, צריך להיות ערים לכמה כללי זהירות:

לא תולים מדפים, מתקני טלוויזיה ודומיהם במקומות מסוכנים - כגון מעל מיטות או פינות ישיבה ועבודה או מקומות עם תנועת אנשים ערה.

כונניות, במיוחד אם הן מועמסות בחלקן העליון, יש לקבע לקיר. ובכל מקרה עדיף שחפצים כבדים ולא יציבים יונחו בחלק התחתון על מנת שגם אם יפלו יגרמו נזק מינימלי.

אם יש ספק כלשהו, במיוחד אם מדובר בקירות רכים - לשקול תשלום לבעל מקצוע תמורת תלית הרהיט באמצעים המתאימים. תשלום של 100-200 ש"ח ישכח במהרה, פגיעה בראשו של אדם - לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוראות התקנה והפעלה זה MANUFACTURE OPINION

ב', הם צודקים, גם אני לא הייתי לוקח אחריות על התקנה של מישהו אחר

זה שכתוב בהוראות לקדוח עם מקדח 6 ממ, לא בהכרח אומר שהחור שעשיתה הוא 6ממ ולא זזתה לצדדים עם המקדחה. ואז הדיבל הוא USELESS

יש לנו הרבה מדפים מאיקאה בבית, כולל מדפי זכוכית. כמה עשור בערך, שרדו 3 חתולים מקפצים ועוד דברים שמונחים עליהם.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

כמובן, יש לבדוק מה כושר ההעמסה של כל מדף ולא להניח עליו שום דבר מעבר.

לגבי ההמלצה לרכוש מהום סנטר וכדומה, אישית אני סומך יותר על המפרט הרשום על ציוד של איקאה.

• תוכן חדש...