Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי RS7 - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה כתיבה.

הביקורת מאוד מזכירה את מה שחוויתי בנהיגת המבחן ב A6 3.0T קוואטרו, יכולות הרכב הם כ"כ גבוהות והשאננות של המרכב ממה שבעניך הוא "אללה יסתור, עוד שניה אני מת" גורמות לכך שלעיתים אתה מדמה שהחלון הגדול שלפניך הוא פשוט המסך של הפלייסטישן שאתה משחק בו באותו רגע.

אז כתבתי שהתוספת הכי חסרה ברשימת האיבזור היא כרית פוך שתצא ממשענת הראש בכדי שתוכל לנמנם בזמן שאתה עושה את נס הרים במהירויות מופרכות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועכשיו אני שאלה: טבסקו ירוק, קינן? באמת?!

קודם כל, לגבי חלוקת המשקל. זה נכון, חלוקת משקל אידיאלית היא לא ערובה למכונית מאוזנת. זה מכלול שלם של מרכיבים שמייצרים את זה.

לגבי הטבסקו, צריך להבין. בכל הנוגע לחריפות אתה מדבר על מישהו שרף הסיבולת העליון שלו הוא מנטוס. משם ואילך, אללה יוסתור.

שזה קצת מוזר כי באלכוהול זה לא ממש קורה לי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אני לא מדבר על מראה. מדבר על כך שהרכב הוא עם מערכת quattro שמוטית הנעה קדמית. אחלה רכב אולי לשמור על קווים וכו', אבל לא על הצד. ורכב על (או סוג של) בלי זנב מקשקש הוא רכב משעמם לטעמי. כוח ותאוצה בקו ישר נמאסים בשלב מסוים. בגלל זה קהילת הAPR/GIAC וכדומה בארץ מאוד רווחת.

מסכים לחלוטין... במחיר ההזוי יש כל כך הרבה אלטרנטיבות לאודי הזו ובכלל לכל הרכבים שלהם!

פורסם
אני לא מדבר על מראה. מדבר על כך שהרכב הוא עם מערכת quattro שמוטית הנעה קדמית. אחלה רכב אולי לשמור על קווים וכו', אבל לא על הצד. ורכב על (או סוג של) בלי זנב מקשקש הוא רכב משעמם לטעמי. כוח ותאוצה בקו ישר נמאסים בשלב מסוים. בגלל זה קהילת הAPR/GIAC וכדומה בארץ מאוד רווחת.

על הספקטרום של הרכבים הספורטיביים אודי לרוב נמצאת באיזור של ה"בטיחותי", "אוטומטי" ו-"מהיר" וכך גם אומר הסלוגן שלהם "Advancement through Technology".

אם אתה מחפש רכבים שנוטים לצד "קל", "שובב", "מכאני", "מאתגר", "מהנה" של הספקטרום צריך לחפש אצל יצרניות אחרות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

ריאליטי צק לחלק מהמגיבים

[video=youtube;GcHnBd-Ncb8]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על זה דיברתי בזה שאפשר לסחוף אותה על ארבעת הגלגלים. אבל זה דורש:

א. מהירות

ב. העברת משקל חריפה מאוד

ג. ה-ר-ב-ה שולי ביטחון

ד. RS7 שאני לא אחראי על מצבה בהחזרה ליבואן...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם
לא באמת כתבת את זה ( R8, TT וכו' וכו' לפני שנכנסים לסדרת הS האי-טרון וכו'). הייחוד של אודי זה בסולידיות שלה להבדיל מהצעקנות של יצרני פרימיום אחרים. לא כל אחד רוצה להכריז "תסתכלו עלי, הצלחתי" אלא לשמור לעצמו את הנוחות והביצועים בתוך המעטפת. הלוואי ויום אחד אני אוכל להרשות לעצמי מכונה "משעממת" כזאת

אתה מערבב בין ענייני עיצוב לענייני התנהגות.

עבור מי שמחפש רכב חזק ונטול עוקץ רכבי אאודי יתאימו, הם הכי טובים בזה.

מי שאוהב רכבים עם קצת פלפל בדמות זנב שובב וקצת יותר אתגר בנהיגה בהחלט ירגיש שדגמי אאודי "קצת" משעממים.

מודה, גם אני חושב שרכבי אאודי משעממים, אני נהנה מהזיעה הקרה הזאת שלעיתים מופיעה שניה אחרי שהרכב ניסה "להרוג" אותי, גם נהנה מחזרה מוקדמת וחזקה לגז ביציאה מעיקול, כזו שגורמת לזנב ליישר את הרכב אל תוך היישורת.

אגב, בסרטון הראשון שבגירה העלה במסגרת הריאליטי צ'ק, שנייה 12, תת היגויי מרשים, אבל זה כנראה בגלל זליגת DNA קלה מבית סיאט...

דבר אחרון, נכון שקוואטרו כביכול גורם לרכבי אאודי להרגיש בטוחים יותר ביחס למתחרות בעלות ההנעה אחורית.

אלא שאז נזכרים שלכל הרכבים יש בקרת אחיזה וגם הם בעצם יודעים לשמור על קו הפנייה בצורה מצויינת ולהם גם יש טרן אין טוב יותר.

מכאן שהיתרון המרכזי של מערכת הקוואטרו הינו ביציאה טובה יותר מהמקום ובתאוצות חזקות עם אחיזה שאינה אופטימלית.

דיפ' מוגבל החלקה אמנם לא יסגור אבל בהחלט יצמצם את הפער בין בעלות הקוואטרו לאלה שסתם מהנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מודע לביקורות הרעות של בוחני הרכב על רכבי אאודי מבחינת הנאה מנהיגה (כמובן להוציא את ה R8 מהמשוואה) אבל משהו ברכב הזה עושה לי את זה בטירוף. אני חושב דווקא שהוא נראה מדהים. בפנים ובחוץ. העובדה שהוא דומה ל A7 לא משנה אצלי כלום (שלושת הרכבים האחרונים שלי דומים מאוד לגרסאות הרגילות). להיפך, אני אוהב את מוטיב ההפתעה. זאב בעור של כבש.

בכל מקרה תודה רבה על הביקורת!

פורסם

באילו תחנות דלק, תידלקת אגב 98 ברכב הזה, אם מותר לשאול.

לאורך כל ים המלח יש תחנת דלק אחת, והרכב הזה עוד עושה 1 ל-6.

פורסם (נערך)
אני מודע לביקורות הרעות של בוחני הרכב על רכבי אאודי מבחינת הנאה מנהיגה (כמובן להוציא את ה R8 מהמשוואה) אבל משהו ברכב הזה עושה לי את זה בטירוף. אני חושב דווקא שהוא נראה מדהים. בפנים ובחוץ. העובדה שהוא דומה ל A7 לא משנה אצלי כלום (שלושת הרכבים האחרונים שלי דומים מאוד לגרסאות הרגילות). להיפך, אני אוהב את מוטיב ההפתעה. זאב בעור של כבש.

בכל מקרה תודה רבה על הביקורת!

אלה לא רק בוחני רכב, גם נהגים עממיים מסוגי מתבאסים מהאוטו.

לאחרונה נהגתי על כביש 90 ב a4 קואטרו שביאסה לי את השועלים, אין טיפת כיף בבית המרקחת הסטרלי והממונע הזה.

למען האמת, אפילו מהלקסוס rc נהנתי הרבה יותר משנהנתי מהאודי.

שוב, זה רכב מעולה לכשעצמו אבל הכל קל בו מידי, הכל סטרילי מידי, הכל מבודד מידי - אין כיף.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם
באילו תחנות דלק, תידלקת אגב 98 ברכב הזה, אם מותר לשאול.

לאורך כל ים המלח יש תחנת דלק אחת, והרכב הזה עוד עושה 1 ל-6.

לא תדלקתי בערד

תדלקתי אותו מלא לגמרי בחדרה בבוקר, נהגתי כסבתא עד אלמוג (להוציא בליץ מהיר על כביש 6).

אם אני זוכר נכון, בערד הייתי עם שליש מיכל שהספיק לי עד המרכז.

• תוכן חדש...