Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת דירה בחולון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחבריי הפורום .

ברצוני לרכוש דירה בשכונת נווה רמז בחולון ברחוב פנחס לבון 14 ,הדירה היא 3 חדרים קומה ראשונה

ללא מעלית וחנייה משותפת,שטח הדירה 63 מ"ר (למרות שנראה שהיא יותר גדולה) והמחיר הוא 1350000.

ברצוני לדעת על האיזור האם האוכלוסייה טובה? האם האיזור נחשב טוב בחולון? בתי ספר וגנים וכו"...........

תודה מראש ,אלי.

עריכה אחרונה על ידי ELI_YAHO
טעות בכתיב.

פורסם
שישים מטר מרובע = 1.3 מליון שקל. איזה יופי, 22 וחצי אלף שקל לכל מטר מרובע, בקושי המזוודה עם הכסף נכנסת במטר הזה :-D.

תעבירו לשרשור ההוא

:-D אז מה עדיף לגור בשכירות ? נכון זה סכום מעט גבוה יחסית למ"ר אולם אולי הוא ניגזר מהאזור .

חשוב לי שהאוכלוסייה תהא טובה כבר ראיתי שבסכום זה אני יכול לרכוש דירה יותר גדולה במקומות כמו

רחוב אילת,תל גיבורים,גסי כהן .......

פורסם

אני מכיר שכונות אחרות בחולון יותר לעומק, ממה שאני מכיר נווה רמז נחשבת שכונה ותיקה שקטה ובסדר גמור, לא כמו הרחובות שציינת שם המחירים זולים יותר אך יש לכך מחיר.

פורסם

חוכמת ההמונים מתמחרת באופן שונה שכונה X על פני שכונה Y בגלל שלל סיבות.

עדיין גם כשאתה מתמקד באיזור קטן גיאוגרפית, ניתן לבדוק מחירי עיסקאות כדי שתקבל מושג על המחירים בהם בוצעו עיסקאות.

נדייק בהם דיווחו על מחירי העיסקה, כשלא תמיד מה שדווח זה גם מה ששולם בפועל.

יש לך את אתר מדלן

ובעיקר יש לך אתר מידע נדל"ן שזה אתר רשמי של רשות המיסים, בהם אתה יכול לראות מחירי עיסקאות באותו הבית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המחיר למטר יותר מתאים לרמת גן או גבעתיים. חולון עוד לא שם ( אבל מתקרבת ). לכן גם לי נשמע יקר מדי ( בניין ישן, גם ללא מעלית וללא חניה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

[TABLE=class: body table-hover, width: 597]

[TR=bgcolor: #F5F5F5]

[TD=class: date, align: center]15/05/16[/TD]

[TD=class: string, align: right]לבון פנחס 10, דירה מפרויקט[/TD]

[TD=class: string, align: right]דירה[/TD]

[TD=class: number, align: center]3[/TD]

[TD=class: number, align: center]61[/TD]

[TD=class: number, align: center]1[/TD]

[TD=class: number, align: center]1,220,000[/TD]

[TD=class: number, align: center]20,000[/TD]

[TD=class: number, align: center]-

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=class: body table-hover, width: 597]

[TR=bgcolor: #F5F5F5]

[TD=class: date, align: center]08/10/13[/TD]

[TD=class: string, align: right]לבון פנחס 14, דירה מפרויקט[/TD]

[TD=class: string, align: right]דירה[/TD]

[TD=class: number, align: center]3[/TD]

[TD=class: number, align: center]64[/TD]

[TD=class: number, align: center]1[/TD]

[TD=class: number, align: center]1,175,000[/TD]

[TD=class: number, align: center]18,359[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

נלקח מאתר מדלן. תמוה מעט שהייתה עלייה של כמעט 4 אחוז ביותר משנתיים .

פורסם

הדירה רשומה לפרויקט תמ"א בבקשה להיתר אבל לא ממניעים אלו מעוניין לרכוש אותה כי היא ועוד מיני דירות רבות

ממתינות להיתר מעירית חולון ואני לא ממונע מסיבה זו . חשוב לי האזור והאוכלוסייה וכמובן בסופו של יום גם המחיר .

פורסם

לינק למידע נדל"ן

https://www.misim.gov.il/svinfonadlan2010/InfoNadlanPerut.aspx?cur=1

עיסקאות לשלושת הבתים 10-, 12, 14

ניתן לראות את הקפיצה משנת 2011 להיום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האיזור הוא חולון הוותיקה והטובה. זה לא ג'סי כהן או תל גיבורים שהן שכונות מצוקה (לשעבר?).

נגישות טובה ברגל לרח' הופיין שיש בו הרבה תחבורה ציבורית ואת המכון הטכנולוגי, אם תשכיר את הדירה תמיד יהיה ביקוש מצד סטודנטים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גם השכונה קרית-שרת מתפתחת יפה והאיזור התעשיה הקרוב לשכונה נהפך להיות 'הייטקי' והמון צעירים זורמים לסביבה לשם עבודה וייתכן מאוד שבעתיד ההשקעה בדירה באיזור תניב תשואה יפה.

בעבר השכונה הייתה מאוכלסת בגרוזינים ויוצאי רוסיה מתקופת ההעלייה של שנות ה-70.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...