Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך מעריב

ראש אגף התנועה במשטרה, ניצב שחר איילון, אמר היום ששוטרי התנועה ינהגו בסלחנות כלפי עבירות תנועה קלות לנהגים שלא עברו עבירות.

עם זאת הדגיש איילון, שהאכיפה נגד נהגים אלימים תוחמר.

הדברים נאמרו בכנס של אגף התנועה שנערך היום.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
מתוך מעריב

ראש אגף התנועה במשטרה, ניצב שחר איילון, אמר היום ששוטרי התנועה ינהגו בסלחנות כלפי עבירות תנועה קלות לנהגים שלא עברו עבירות.

עם זאת הדגיש איילון, שהאכיפה נגד נהגים אלימים תוחמר.

הדברים נאמרו בכנס של אגף התנועה שנערך היום.

ההגדרה נהגים אלימים מוצאת חן בעיני, אבל לא בטוח שאני ואיילון מפרשים את המונח באותו אופן.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
ההגדרה נהגים אלימים מוצאת חן בעיני, אבל לא בטוח שאני ואיילון מפרשים את המונח באותו אופן.

אני חושב שאת יכול לצאת מנקודת הנחה שאתם לא...

פורסם

הבעיה היא שמי שצבר עבירות רבות לא יוכל לחזור בתשובה... גורלו חתום... כל פעם יגידו לו "אתה עבריין תנועה..." ויתנו לו עוד דוח...

dirty old man

need love too

פורסם
הבעיה היא שמי שצבר עבירות רבות לא יוכל לחזור בתשובה... גורלו חתום... כל פעם יגידו לו "אתה עבריין תנועה..." ויתנו לו עוד דוח...

סקוטר נזכר במקרה בו אחרי מאמצים רבים הסכים השוטר לגנוז את הדו"ח רק בתנאי שיברר את מצב גיליון ההרשעות. בשלב זה הסקוטר הרים ידים.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

שטות גמורה.

אני אפילו לא צריך לחשוב רחוק - היו ם היה איזשהו מיבצע?

לא יודע.

נסעתי עם המשאית לצפון וחזרה, ומאד מיהרתי { איזה ענין עם גלגל קדמי ובורג קודח }. למרות שהכביש { 2 , 70 } שרץ שוטרים מכל המינים והסוגים, לא נסעתי כחוק.{ ולמשאית יש עוד כמה חוקים }

בנסיעה חזרה אפילו ראיתי את פניהם של שני שוטרים מאוכזבים שכוונו את הממל"ז על הרכב הלא נכון { אחד ממש עשה פרצוף מתוסכל, ממש נהרס לו היום } .

האם זה שאין לי דוחות בשלוש שנים האחרונות { כניראה שלפחות דו"ח מצלמה אחד בדרך } אומר שאני לא עברין? זה אומר שאני נהג טוב? או שסתם יש לי מזל מהשטן...........

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

משהו שיהמם פה כמה אנשים

בחדשות ראיינו אותו ושאלו אותו מה הכוונה...למשל עבירהקלה כמו חגורה לא יקבל קנס אם יש לו עבר נקי?

מבינים את סדרי העדיפויות וחומרת העבירות?

לא שאני מאמין בכלל לשאר...עובדה שבין האייקונים שהראו על המסך היתה המהירות כמובן

הוא גם אמר שימשיכו לתת תחושה כאילו הם על הכבישים למרות שאין כח אדם,למשל "מה שמעלה גיחוך ניידות הקרטון" שמרתיעות(לכמה שניות) ומשדרים שיתריעו את הגלאים...כמו שהם טוענים היום...

פורסם

נראה לי די מוזר חלק מהתגובות כאן . שהיתה עקיפה "מוגברת" אנשים תאנו שאוכפים לא את העברות ה"נכונות". עכשו שהעקיפה תתרכז בעברות ה"נכונות" (אי ציות לרמזור אדום,אי מתן זכות קדימה,מעבר נתיבים מסוכן) יש תלונות על אי צדק כלפני הגדרות של נהגים עברינים או הרתע "מעשית"/מדומה.

רציתם מודל בריטי קיבלתם מודל בריטי .רציתם אפשרות לנסוע יותר מהר ובפחות פחד קיבלתם.

יש עוד דרישות ?

וTTZZ כן חגורה היא עברה קלה כי היא מסכנת רק את העוברים אותה(בדיקו כמו חוסר במטף כיבוי אש לשם השווה).

ונקודה אחרונה ההרג בכבישים לא ישתנה כי לפחד אין אחיזה בטיפשים.

Dead but dreaming

פורסם
נראה לי די מוזר חלק מהתגובות כאן . שהיתה עקיפה "מוגברת" אנשים תאנו שאוכפים לא את העברות ה"נכונות". עכשו שהעקיפה תתרכז בעברות ה"נכונות" (אי ציות לרמזור אדום,אי מתן זכות קדימה,מעבר נתיבים מסוכן) יש תלונות על אי צדק כלפני הגדרות של נהגים עברינים או הרתע "מעשית"/מדומה.

רציתם מודל בריטי קיבלתם מודל בריטי .רציתם אפשרות לנסוע יותר מהר ובפחות פחד קיבלתם.

יש עוד דרישות ?

וTTZZ כן חגורה היא עברה קלה כי היא מסכנת רק את העוברים אותה(בדיקו כמו חוסר במטף כיבוי אש לשם השווה).

ונקודה אחרונה ההרג בכבישים לא ישתנה כי לפחד אין אחיזה בטיפשים.

נראה לך שזה באמת מה שנקבל?

עבירה קלה?זה הדבר הכי קל שאפשר לעשות שיכול להציל חים,מה גם שהרבה מדברים על פגיעה בנוסע אחר בגלל שאחד לא חגור...רק את מי שעובר?

חוץ מזה שבעיר יתרכזו מעל 20 קמש ומחוץ לעיר 25...תודה רבה...למשהו הזיז עד היום דו"ח על פחות מ25 מחוץ לעיר חוץ מזה שזה נכנס לעבר?

פורסם

לדעתי השינוי בגישה נכון מאוד והגיע הזמן.

חגורה - כן. זו עבירה קלה. אפילו לא מבחינת ההרוגים אולי, אבל מבחינת האשמה. אם אתה נוהג באוטו - תדאג שכולם אצלך חגורים, או שא בתוצאות על נוסעיך. זה יותר "קל" ממעבר באדום או אלימות כביש, בהם אתה מסכן אנשים אחרים.

והירידה בהקפדה על מהירות היא (אני מקווה) פשוט הבנה שבתנאים סבירים מהירות קצת יותר גבוהה מהמותר בחוק לא מסוכנת. אני מעדיף שיאכפו את כל אלה שנוסעים אפילו 60 בכביש עירוני ליד בית ספר, מאשר את אלה שנוסעים 150 באיילון.

פורסם

חוץ מזה שבעיר יתרכזו מעל 20 קמש ומחוץ לעיר 25...תודה רבה...למשהו הזיז עד היום דו"ח על פחות מ25 מחוץ לעיר חוץ מזה שזה נכנס לעבר?

לא הבנתי את הנקודה הזו. אתה אומר שלא ויתרו מספיק והם לא צריכים לעקוף מהירות בכלל ?:? כי אני חשבתי שהענין בא כדי להוריד מהשוטרים את הטיפול בעברה "קלה" יחסית לטובת טיפול בכל הנהגים ה"זהירים" שינהגו 25-100 קמ"ש מהמותר .

והינה הפלה ופלא העבר פתאום ניהי חשוב .

תאמת להרבה מאוד אנשים גם שלילה לא מזיזה .

Dead but dreaming

פורסם
האם זה שאין לי דוחות בשלוש שנים האחרונות { כניראה שלפחות דו"ח מצלמה אחד בדרך } אומר שאני לא עברין? זה אומר שאני נהג טוב? או שסתם יש לי מזל מהשטן...........
שאלה מצויינת, האם בכלל יש קשר בין עברינות לבין מסוכנות?

מכל מקום לענינו של הפורום הזה, מהירות תמשיך להיות כלולה ברשימת העברות שיש לתת דגש באכיפתם. אולי יותר מעניין את הפורום הזה כי המשטרה תתמקד באכיפה של מהירות הגבוהה ב 25 קמ"ש מהמותר, מה שמגדיל את הסיכויים כי בפעם הבאה שתחלפו מול שוטר עם לייזר, הוא ימתין בדיוק לכם ולא יהיה עסוק במתן דו"ח לבת 75, שהמורד המתון שבתחתיתו השוטר הביא את האסטרה שלה ל 105 קמ"ש.

בנוסף נסיעה בשוליים כלולה ברשימת 16 העברות להם יש לתת דגש למרות שלא נאמר האם המשטרה תשנה את מדיניותה לגבי דו גלגלי.

מנגד כלולים ברשימהעברות כמו רמזור אדום, אי ציות לעצור, אי מתן זכות קדימה, סטייה מנתיה כולן עברות שמסכנות בעיקר דו גלגליים.

תזהרו שם בחוץ.

גם כן פורום של אופנועים,

פורסם

יש עוד דרישות ?

.

פעם עמדתי מול קצין משטרה שדן בשלילת הרשיון שלי, או יותר נכון בהחזרתו. הוא הקשיב לגרסא שלי בקשב רב, התעניין, חקר וחייך. כבר הייתי בטוח שהוא מחזיר לי את הרשיון. ואז הוא הקליד את הת"ז שלי במחשב ואמר: "אבל אתה עבריין תנועה!!!" והוסיף עוד כמה משפטים מיותרים שהעלו לי את הסעיף. בסוף הוא "נהג לפנים משורת הדין" והחזיר לי את הרשיון.

הסיבה שהייתי במעמד זה היא שוטר אדיוט (וזו הסיבה היחידה).

מאוחר יותר, במשפט על ה"עבירה" שכביכול ביצעתי, העו"ד שלי טען ש"לנאשם עבר נקי", וזה התקבל על ידי השופט.

לכן:

1. עבריין תנועה זה מונח הנתון לפרשנות שונה בהתאם למצב. (ולכשעצמו אינו משקף אלא אחוז בודד מהציבור)

2. אז מה עם אני עבריין תנועה. זה שינה את מה שקרה בצומת ? לא... אבל זה היה סיבה לקצין לשלול לי את הרשיון.

ונקודה אחרונה ההרג בכבישים לא ישתנה כי לפחד אין אחיזה בטיפשים

נכון מאוד!!!

dirty old man

need love too

פורסם
פעם עמדתי מול קצין משטרה שדן בשלילת הרשיון שלי, או יותר נכון בהחזרתו. הוא הקשיב לגרסא שלי בקשב רב, התעניין, חקר וחייך. כבר הייתי בטוח שהוא מחזיר לי את הרשיון. ואז הוא הקליד את הת"ז שלי במחשב ואמר: "אבל אתה עבריין תנועה!!!" והוסיף עוד כמה משפטים מיותרים שהעלו לי את הסעיף. בסוף הוא "נהג לפנים משורת הדין" והחזיר לי את הרשיון.

הסיבה שהייתי במעמד זה היא שוטר אדיוט (וזו הסיבה היחידה).

מאוחר יותר, במשפט על ה"עבירה" שכביכול ביצעתי, העו"ד שלי טען ש"לנאשם עבר נקי", וזה התקבל על ידי השופט.

לכן:

1. עבריין תנועה זה מונח הנתון לפרשנות שונה בהתאם למצב. (ולכשעצמו אינו משקף אלא אחוז בודד מהציבור)

2. אז מה עם אני עבריין תנועה. זה שינה את מה שקרה בצומת ? לא... אבל זה היה סיבה לקצין לשלול לי את הרשיון.

ונקודה אחרונה ההרג בכבישים לא ישתנה כי לפחד אין אחיזה בטיפשים

נכון מאוד!!!

עבריונות אינה נתונה לפרשנות, עברינות היא מציאות משפטית. מי שעובר על החוק הוא עבריין, הדרך לזהות עבריין היא הרשעות (למרות שלא תמיד יש קשר בין עבריונות להרשעות)

האם זה קשור לבטיחות בדרכים? לא יודע.

גם כן פורום של אופנועים,

• תוכן חדש...