Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קאמרי מודל 2010.

 

המזגן ברכב בחודשים האחרונים לא מאוזן ואסביר.

 

הערה: כל התופעות שאתאר כאן מתרחשות באופן רנדומלי. לעיתים כן, לעיתים לא.

 

* כאשר אני מניע את הרכב לאחר שעמד במקום חם, גם לאחר מס' דקות של נסיעה, המזגן לא מקרר. אני לוחץ על כפתור ה-AC, מכבה את המזגן, לחיצה חוזרת ופתאום המזגן מתחיל לקרר כמו שצריך.

* המזגן על Low, מוציא אוויר מקפיא (מדדתי באמצעות מד חום חיצוני טמפ' של 2.5 מעלות). אני מנסה להעלות את הטמפרטורה, מעלה עד ל-23 (בצג הדיגיטלי של המזגן), ועדיין המזגן מקפיא ומוציא אוויר קר מאד. בנקודה כלשהי כאשר אני מעלה את הטמפרטורה בעוד חצי מעלה, פתאום מתחיל להיכנס אוויר עם ריח לא טוב, המזגן די מפסיק לקרר ואז כאשר אני מנסה להוריד בחזרה את הטמפרטורה מתרחש אחד משניים, או שחוזר להקפיא או גם הורדה ל-Low לא מביאה את המזגן למצב קירור, אלא אם אני שוב מכבה ומפעיל את ה-AC.

 

אני לא מצליח להביא את המזגן, למצב בו הוא מוציא אוויר קריר ונעים, לא מקפיא ולא חם.

 

הרכב, אושפז פעמיים אצל מוסך מורשה של טויוטה ומבחינתם הכל עובד היטב. אין כל תקלה.

 

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתופעות המתוארות לעיל?

 

אוסיף עוד פרט מידע: לדעתי, התופעות החלו מיד לאחר שהייתה תקלה במצבר של האוטו, אשר עקב תקלה נפרק והוחלף. אינני יודע האם זה קשור..

 

תודה!

פורסם

בקשר לבעיה השניה שלך (או אוויר קפוא או אוויר סתם) אינני בטוח שיש בעיה בכלל,

למיטב ידיעתי מדחס המזגן אינו עובד בכמה דרגות אלא או עובד או לא,

ברגע שהעלת את הטמפרטורה הטרמוסטט כיבה את המדחס,

אך כל עוד שהטמפרטורה המבוקשת נמוכה המדחס יעבוד ויוציא אוויר קר, (אצלך קפוא, וזה אומר שהוא עובד כמו שצריך)

מי שרוצה אוויר קר אך רכב שאפשר לשבת בו בדרך כלל משחק עם עוצמת המאוורר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

נסעתי כבר באינספור רכבים.

מעולם לא נתקלתי במצב בו המזגן מוציא אוויר או חם או מקפיא... תמיד יש דרגות ביניים....

×
×
  • תוכן חדש...