Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון בעת לחיצה על הבלמים נשמעת שריקה עדינה מחוץ הרכב. השריקה משנעת גם בנסיעה ולא משנתה.

פתחתי את מכסה המנוע ובדקתי שנית, השריקה נשמעת מצינורות הצמודים להגה, אבל מתא המנוע (יש מין עיגול ממש מאחורי ההגה וממנו יוצא צינור). מהצינור הזה יש רעש של אוויר כל הזמן ובעת לחיצה על הבלמים, יוצא ממנו רעש של שריקה עדינה.

בנוסף לזה, אתמול התחלתי נסיעה ופתאום שמעתי רעש של ברזל נגרר על האספלט. מיד עצרתי, ובדקתי מתחת לרכב, ואין כלום... המשכתי לנסוע והרעש המשיך ללא קשר לבלימה או האצה. ממש רעש חזק שהאנשים ברחוב הסתכלו עלי במבט מוזר. אחרי שקצת שיחקתי עם המצערת ובלמתי חזק, הרעשים הפסיקו כלא היו.

חשוב לציין שהרכב עבר 52000 ק"מ, והוחלפו רפידות בלימה מקדימה לפני 5000 ק"מ.

יש לכם מושג מהם האירועים שאני מתאר? אני כבר מפחד לגשת למוסך המורשה. מבחינתם הרכב תקין לחלוטים בכל פעם שאני מגיע ואני סתם חולם שיש קפיצות מהמנוע בהנעה קרה ושבעת עומס אחרי נסיעה ממושכת הקלאצ' מגמגם בהילוך 1.

תודה רבה!

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

באירוע הראשון אתה מתאר מצב בו צינור הוואקום בין מגבר הבלם לסעפת היניקה כניראה סדוק או קרוע ונחוץ החלפה.

לגבי האירוע השני אם לא תצליח לשחזר את הרעש יהיה בעייתי לגלות מה הבעיה. בכל מיקרה למען הסר ספק קפוץ למוסך שיוריד גלגלים וייבדוק את מערכת הבלימה.

• תוכן חדש...