Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני מחפש לעשות שטיפת מנוע לרכב שלי,שהוא נמצא ברשותי כ-8 שנים ואף פעם לא עבר שטיפת מנוע. הוא נראה מאוד מלוכלך ומאובק....

מישהו יכול להמליץ על מקום לא יקר באזור השרון? (כ"ס,רעננה...)

תודה רבה לעונים! :)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה שאני עשיתי (כבר 5-6 פעמים):

ניתוק מצבר, חיישנים/מחברים של המצערת, אלטרנטור וכו' וכן עטיפתם בשקית ניילון ודבק.

לאחר מכן התזת מסיר שומנים עם לחץ אוויר על המנוע, לאחר מכן תשפשף הכל עם מברשת ניקיון, ואז שטוף הכל עם לחץ מים.

אחרי שהכל נקי, נקה את כל הקונקטורים עם לחץ אוויר ואת תא המנוע, לאחר מכן לנגב הכל ולהחזיר.

אצלי לא היו בעיות, כמובן שיש אנשים שיגידו לך "תיזהר זה מסוכן כל הרכב יתקלקל ויתפוצץ ואתה תמות מזה".

תראה את הוידאו הזה, במקרה גם לו יש אימפרזה:

שלומי

פורסם
אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות? ידוע לך השלכות במקרה ו...?

קח ספריי קרבורטור מגבונים ותן ניקיון היכן שצריך..

תראה,המנוע שלי ממבט על-מאובק ומלוכלך יחסית.מלמטה,כמעט בטוח שיש לכלוך של שמן שנזל.לא מגיע לו פעם ב.....?

ואלו השלכות יש?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם
מה שאני עשיתי (כבר 5-6 פעמים):

ניתוק מצבר, חיישנים/מחברים של המצערת, אלטרנטור וכו' וכן עטיפתם בשקית ניילון ודבק.

לאחר מכן התזת מסיר שומנים עם לחץ אוויר על המנוע, לאחר מכן תשפשף הכל עם מברשת ניקיון, ואז שטוף הכל עם לחץ מים.

אחרי שהכל נקי, נקה את כל הקונקטורים עם לחץ אוויר ואת תא המנוע, לאחר מכן לנגב הכל ולהחזיר.

אצלי לא היו בעיות, כמובן שיש אנשים שיגידו לך "תיזהר זה מסוכן כל הרכב יתקלקל ויתפוצץ ואתה תמות מזה".

תראה את הוידאו הזה, במקרה גם לו יש אימפרזה:

כן,צפיתי בו.תודה.אבל אין לי לחץ אוויר,והאמת?אני קצת חושש לעשות את זה לבד פעם ראשונה.ואיך אנקה מתחת למנוע?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

השלכות = קצרים במערכת החשמל. הבעיות מתחילות בעיקר לאחר זמן מה ולאו דווקא מידית לאחר השטיפה. הנזק הוא לטווח הארוך.

לדעתי, מיותר אבל כל אחד יעשה את השיקולים שלו..בהצלחה

seat leon 1.8 20v

פורסם
תראה,המנוע שלי ממבט על-מאובק ומלוכלך יחסית.מלמטה,כמעט בטוח שיש לכלוך של שמן שנזל.לא מגיע לו פעם ב.....?

ואלו השלכות יש?

אז תסתכל עליו מהיטל צד! מנוע לא שוטפים במיים אם את ה רוצה שהוא ימשיך לתפקד כמו שצריך. שיטת המגבונים מכיר?

פורסם

הסיבה היחידה לשטוף מנוע זה לפני מכירה ואז זה מחשיד יותר.

חוץ מזה עזוב אותו בשקט.

ניקוי אגן השמן אפשר לבצע ע"י הרמת הרכב ע"י ג'ק לאבטח עם בוקים ואז להשפריץ מסיר שומנים בעדינות על מנת לא לפגוע באטמים או צינורות שלא עשוי ממתכת או כל חומר שעמיד מול מסיר שומנים.

פורסם

למה לחפש צרות מיותרות... וזה לא שהרכב שתמכור יהיה במצב מצויין אבל אז הלקוח יפתח את המכסה מנוע ויגיד שזה מאובק מדי ויגיד לך שהוא מוותר על העסקה. אפילו המשוגעים שבמשוגעים בפורום דייטליניג הזה לא יעשו דבר כזה.

מה שכן , אם כבר לחפש הרפתקאות אז בטח לא במכוני שטיפה.

אני אישית ראיתי שבמוסכים מדי פעם משתמשים בספריים להברקה ולא יותר. מיותר לציין שהתא מנוע נראה מבריק ונוצץ לזמן קצוב בלבד.

• תוכן חדש...